- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Ben beraber olanını alıyorum hazırcay olarak ama yurt dısında yasıyorum ve burdaki yabancı marketlerden temin ediyorum ama türkiyede yaşayan teyzeme götürmüştüm burdan ondaki bitince kırutulmuşlarını aldı ve demleyerek içtigini dahada faydalı geldigini söylemişti
Bir hafta kadar dene derim belki sendede işe yarar inşallahteşekkür ederim, ben de yaparım zira ödem beni mahvediyor
Can sıkıntısı iş güç kaynaklı çoğunlukla. Bosvetelim. Yulaf kepeği hakkında birşey söylemiş mi bilmiyorum. (Nete baktim yulafi atlar yer demis! ) Ama sabah meyve ve kuruyemişler le hazirlanan lapayı çok seviyorum bende.bence tatlı krizine de birebir. Ama son 4 gundur yemedim. Karatay da yok diye.
Bugün doğum günüm şerefine akşam yemegimden fasulyeyi cikarip lapa yiyebilirm bak!
Dün ben de esime biraz kızgındım:) biseyler yemek istedim ama nasil bir istek anlatamam ama kendimi tuttum sizde oylemi bilmem ama ben yemekle baya bir kendimi avutur olmustum helede hamur isiyle... Ama artik farkli...Bugün canım çok sıkkın yani bozmamak için kendimi zor tutuyorum. Moral sıfır motivasyon sıfır.
Sabah 1 elma
Öğlen mercimek çorbası 2 haşlanmış içli köfte salata
Akşam. Pastırmalı kuru fasulye ve yoğurtlu buğday salatasi
Benim bildigim kadarıyla yasak degil ama miktarına dikkat etmek lazımKizlar buğday yasaklilar arasinda mi:)
Tesekkurler :)Benim bildigim kadarıyla yasak degil ama miktarına dikkat etmek lazım
Afiyet olsun :)Aksam icin
Barbunya
Yogurt
Salata
Fistik ve Çayyyy
Evet bende kızgın ve üzgün olunca kendimi karbonhidrantın kollarına atıyorum. Bugün atmadım zor tuttumDün ben de esime biraz kızgındım:) biseyler yemek istedim ama nasil bir istek anlatamam ama kendimi tuttum sizde oylemi bilmem ama ben yemekle baya bir kendimi avutur olmustum helede hamur isiyle... Ama artik farkli...
denvir bu yulaf fikrine ne diyorsun Karatay kitabında yulaftan bahsetmişmi acaba.Geçen haberlerde Karatay yulafa izin verdi diyorlardı ama bilmiyorum.Sabahları bir kase yulaf çok iyi olur benim için.Yulaftan köfte ve krepte yapıyorlar.Yulaf diyeti diye bir diyet var orda okumuştum.
Doğum günün kutlu olsun canım.Daha nice yıllara sevdiklerinle sağlıcakla.Can sıkıntısı iş güç kaynaklı çoğunlukla. Bosvetelim. Yulaf kepeği hakkında birşey söylemiş mi bilmiyorum. (Nete baktim yulafi atlar yer demis! ) Ama sabah meyve ve kuruyemişler le hazirlanan lapayı çok seviyorum bende.bence tatlı krizine de birebir. Ama son 4 gundur yemedim. Karatay da yok diye.
Bugün doğum günüm şerefine akşam yemegimden fasulyeyi cikarip lapa yiyebilirm bak!
İnşallah..Çok iyi gidiyor demek ki canım diyetin.Son hızla devam...Gunaydinn....
Paazartesi 71 dim bu sabah 69 devami gelir insallah...
Benimde azaldı canım ya ama bahaneyle bol bol yemek yiyor.Ben çok su içmiyorum unutuyorum herhalde ondan.Diyetini bırakmada Yeterki demokrasi de çareler tükenmez kahvaltı ya alternatif ler buluruz.Freyza__ haklısın canım ama yulafı sütle yiyemiyorum ben.Bir ara almıştım hala durur.Şimdilik midem bulansa da devam ediyorum aynı kahvaltıya mecburen.Çünkü diyete başlamak ve devam etmek benim için zor oluyor.Bu istek varken devam edeyim.Ama bu ara sütüm azaldı sanki.
Çok sevindim canım devamı gelsin inşallah.Gunaydinn....
Paazartesi 71 dim bu sabah 69 devami gelir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?