Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim, ben de yaparım zira ödem beni mahvediyor

Can sıkıntısı iş güç kaynaklı çoğunlukla. Bosvetelim. Yulaf kepeği hakkında birşey söylemiş mi bilmiyorum. (Nete baktim yulafi atlar yer demis! ) Ama sabah meyve ve kuruyemişler le hazirlanan lapayı çok seviyorum bende.bence tatlı krizine de birebir. Ama son 4 gundur yemedim. Karatay da yok diye.
Bugün doğum günüm şerefine akşam yemegimden fasulyeyi cikarip lapa yiyebilirm bak!

akşam yeme bence canım, sanırım karbonhidrat değeri çok yüksek olduğu için yasak yulaf... çok istersen akşamdan 3 yemek kaşığı yulaf, + yoğurt + biraz meyve hazırla, sabah yulaf şişiyor acayip lezzetli bir kahvaltı hem de tok tutar.

Dün ben de esime biraz kızgındım:) biseyler yemek istedim ama nasil bir istek anlatamam ama kendimi tuttum sizde oylemi bilmem ama ben yemekle baya bir kendimi avutur olmustum helede hamur isiyle... Ama artik farkli...

Dün ben de esime biraz kızgındım:) biseyler yemek istedim ama nasil bir istek anlatamam ama kendimi tuttum sizde oylemi bilmem ama ben yemekle baya bir kendimi avutur olmustum helede hamur isiyle... Ama artik farkli...
Evet bende kızgın ve üzgün olunca kendimi karbonhidrantın kollarına atıyorum. Bugün atmadım zor tuttum

Günaydın kızlar.
Kahvaltımı yaptım.2 haşlanmış yumurta,zeytin baya vardı belki 20,peynir,3 ceviz,1 avuç fıstık,3 mercimekli köfte(geçen günden kalan ,ziyan olmasın dedim :) ) 3 gün kurusu kayısı.
Akşam 2 kaşık patlıcan musakka(yazdan kızartıp dolaba koymuştum),balık,havuçlu soğan salatası.Yatmadan koca bir bardak tarçınlı süt.

Freyza__ haklısın canım ama yulafı sütle yiyemiyorum ben.Bir ara almıştım hala durur.Şimdilik midem bulansa da devam ediyorum aynı kahvaltıya mecburen.Çünkü diyete başlamak ve devam etmek benim için zor oluyor.Bu istek varken devam edeyim.Ama bu ara sütüm azaldı sanki.

Doğum günün kutlu olsun canım.Daha nice yıllara sevdiklerinle sağlıcakla.

Benimde azaldı canım ya ama bahaneyle bol bol yemek yiyor.Ben çok su içmiyorum unutuyorum herhalde ondan.Diyetini bırakmada Yeterki demokrasi de çareler tükenmez kahvaltı ya alternatif ler buluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…