Aynı kilodayız boyunuz kaç?Gunaydinn....
Paazartesi 71 dim bu sabah 69 devami gelir insallah...
Suyu da bol içiyorum ben aslında ama galiba çayı çok tükettiğim için vücut aldığım suyu atıyor.Dere otu yiyorum sabah ve akşam yemekten önce.Oğlum 9 ay 10 günlük daha anne sütüne ihtiyacı var.Ama büyük oğlumda süt sağmak için müsait yer bulamadığımdan sütüm daha çabuk azalmıştı.Evet MissFrezyam birbirimize destek olup gayretlendirmek bizi başarıya götürecek inşallah.Teşekkür ederim.Benimde azaldı canım ya ama bahaneyle bol bol yemek yiyor.Ben çok su içmiyorum unutuyorum herhalde ondan.Diyetini bırakmadan demokrasi de çareler tükenmez kahvaltı ya alternatif ler buluruz.
Bu sene ben çok motiveyim dışarda ince bir kadın görünce her seferinde bende böyle olucam diye tekrarlıyorum.Giyeceğim yeni cicilerimi hayal ediyorum :) Oyuzden pes etmek yok yola devam.Benim oğlumda peynir yemiyor bende ona irmikli mıhlama yapıyorum haftada 3 gün falan çok seviyor.mısır unu GDO lu diye bu mıhlama yıl ben icat ettim :) Tavsiye ettiğim herkesin bebeği severek yiyor.Bir yemek kaşığı irmiği zeytinyağı nda biraz çeviriyorum.Su ekliyorum içine eski yada yeni kaşar ekliyorum karıştıp birbirine karıştırıyorum.Tadı harika oluyor.Yumurtasının içine süt- lor-bir yemek kaşığı un- dereotu ekliyorum tek bir krep yapıyorum onuda çok seviyor.Suyu da bol içiyorum ben aslında ama galiba çayı çok tükettiğim için vücut aldığım suyu atıyor.Dere otu yiyorum sabah ve akşam yemekten önce.Oğlum 9 ay 10 günlük daha anne sütüne ihtiyacı var.Ama büyük oğlumda süt sağmak için müsait yer bulamadığımdan sütüm daha çabuk azalmıştı.Evet MissFrezyam birbirimize destek olup gayretlendirmek bizi başarıya götürecek inşallah.Teşekkür ederim.
Bu arada oğluma farklı neler yedirebilirim acaba.Peynir yemiyor.Sebze Püresi yer,yoğurt yer.Balık yavaş yavaş başladık.Minicik köfte yapıyorum arada ondan yiyor.Kaşık maması kullanmıyoruz.İnak sütü anne sütünün yetmediği zaman(mesela bu hafta).Sütümü işyerinde sağıyorum çünkü sabah evden 7.30 da ayrılıyor akşam 16.10 gibi evde oluyorum.
Çokkkk güzellll harika.Darısı bana ah o kiloları görsem ayyy ne güzel olurdu.Günaydın, günaydınnn, günaydııınnnnsabah tartıldım 63.4 arkadaşlar... vücudum suyunu nihayet bıraktı
Bugün sabah kahvaltım:
Lor peyniri
2 kayısı yumurta
yeşillik salatası
5 zeytin
5-6 fındık
Yuppi
Gunaydinn....
Paazartesi 71 dim bu sabah 69 devami gelir insallah...
Çokkkk güzellll harika.Darısı bana ah o kiloları görsem ayyy ne güzel olurdu.
İcat için tebrik ve teşekkür ediyorum canım.Deniycem hemen hafta sonu.Bakıcımıza söylesem belki yapar.Bu sene ben çok motiveyim dışarda ince bir kadın görünce her seferinde bende böyle olucam diye tekrarlıyorum.Giyeceğim yeni cicilerimi hayal ediyorum :) Oyuzden pes etmek yok yola devam.Benim oğlumda peynir yemiyor bende ona irmikli mıhlama yapıyorum haftada 3 gün falan çok seviyor.mısır unu GDO lu diye bu mıhlama yıl ben icat ettim :) Tavsiye ettiğim herkesin bebeği severek yiyor.Bir yemek kaşığı irmiği zeytinyağı nda biraz çeviriyorum.Su ekliyorum içine eski yada yeni kaşar ekliyorum karıştıp birbirine karıştırıyorum.Tadı harika oluyor.Yumurtasının içine süt- lor-bir yemek kaşığı un- dereotu ekliyorum tek bir krep yapıyorum onuda çok seviyor.
Ooo çok sevindim.Devamıngelsin inşallah.Günaydın, günaydınnn, günaydııınnnnsabah tartıldım 63.4 arkadaşlar... vücudum suyunu nihayet bıraktı
Bugün sabah kahvaltım:
Lor peyniri
2 kayısı yumurta
yeşillik salatası
5 zeytin
5-6 fındık
Yuppi
Ooo çok sevindim.Devamıngelsin inşallah.
Tarçın da varmışşş .
çok güzel bir menü, umarım sabaha hafiflemiş uyanmışsındırAkşam yemegim
Tavuklu salata
Yogurt
Sabahları öğleye kadar ben de içmiyordum ama taze süt sıcak hem de çiftlik olunca tarçınla belki oğluşuma süt yapar diye düşündüm.süperrr tarçınlı süt müthişşş, ben öğünler arası 6 saate yakın ağzıma bişey atmıyorum ya o sırada yağ yaktığıma acayip inanıyorum ve bu beni çokkk motive ediyor.
yani doyana kadar yiyorum 3 öğün sonra ayran bile içmiyorum, bol kahve, su, yeşil çay ve form çaylar müthiş, bağırsaklarım bayram ediyor form çaylar sayesinde
Normal kuruyemiş ama çiğ ve tuzsuz olacak.arkadaşlar Canan hocamızın tavsiye ettiği fındık,ceviz,fıstık normal kuruyemişci de satılanlarmı
Patates yiyemiyoruz canım.birde patates yiyebilirmiyim mesela patates salatası
dün hiç ekmek yemedim ve tartıda 67 gördüm bu sabah karatay diyeti gerçekten çok etkili özellikle 5-6 saat aç kalma konusu çok etkili bence
teşekürler cevaplarınız için peki prinç pilavı yiyebilirmiyizPatates yiyemiyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?