Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

birde patates yiyebilirmiyim mesela patates salatası
dün hiç ekmek yemedim ve tartıda 67 gördüm bu sabah karatay diyeti gerçekten çok etkili özellikle 5-6 saat aç kalma konusu çok etkili bence

canım patates yasaklı listesinde, hazır vermeye başlamışken yeme bence, vücudun şişer kilon artar moralin bozulur

teşekürler cevaplarınız için peki prinç pilavı yiyebilirmiyiz
birde çig ve tuzsuz kuru yemişi nereden bulabilirim

hayır pirinç pilavı bize yasak, haftasonu iki kaşık nohutlu pilav yemiştim vücudum su topladı 64.7 lerden aşağı inemedim bugüne kadar... aman diyim tuzsuz kuruyemiş marketlerde iç ceviz, iç badem, iç fındık diye satılıyor p ile başlayan markanın

tawsiyen uymaya çalışıorum öğlen araları yürüyorum kendimi dayan bugün dönüm noktan die motiwe etmeye çalışıorum bikaç günü atlatırsam wücudum alışıcak biliorum teşekkürler tawsiyelerin için

Merhaba arkadaşlar. Bu diyet nasıl uygulanıyor ve gerçekten faydası var mi. Ben yememe ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremiyorum. Bu da canımı sıkıyor ve beni moral olarak çok etkiliyor. Mutlaka yanlış birşeyler yapıyorum ama ne. Haftada ne kadar kilo veriyorsunuz. Bana kısaca beslenme şekliniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Arkadaşlar merhaba bende yarın filan başlamayı düşünüyorum. bir bilgi istiyorum sizden tavuğun yağları yararlı olarak görüyor ya Canan Hoca derilerinide yiyebiliyor muyuz ? Kendi yağında kızartma gibi yaptığımız zaman ?Kafama takılan tek bu var.

Sabahları öğleye kadar ben de içmiyordum ama taze süt sıcak hem de çiftlik olunca tarçınla belki oğluşuma süt yapar diye düşündüm.

ya bence bizi hataya düşüren de bu oluyor, sağlıklı diye taze diye yiyoruz, hep bahanemiz hazır, bebeğe yarayacak, vücuda çok faydalı...

şaşırtıcı ama inek sütü taze bile olsa insana zararlı diyen otoriteler de var biliyor musun... dereotu herşeyden çok yararlı süt yapma konusunda diyenler de var... yani bu konular çok enteresan,

olay kafaya şunu nakşetmek, ben bu saatler arası birşey yemiycem... sakla yarın sabah içersin, dolaplarımız herşeyi taze saklıyor çok şükür...

sakın alınma lütfen ben kendime yazar gibi yazdım sana... ben de yapıyorum aynı hataları sonra al ver al ver ve bıkma... aman diyim bu sefer ful motivasyon

İyi bir tavuk bulursan ve derisini de çıtır çıtır kızartırsan nar gibi, hiçbir zararı yok... ama market tavuklarını yemeyin diyor hoca

Hepimiz seninle aynı durumdayız inan ki...

Bu diyet çok güzel bir diyet sonuç almayan da yok, sadece Canan karatayın sözünün dışına çıkmamak gerek...

Kitabını oku ya da internetten oku iyice kavra mantığını ama ben sana bir özet geçeyim:

Sabah kahvaltısı:
2 yumurta
Bol yeşillik, domates, salatalık, biber
Avuç içi kadar istediğin peynirden
Bir çay bardağı dolusu fındık, fıstık ama çiğ olacak
10-15 zeytin yiyorsun

Araya 4, 4.5 saatten önce ağzına lokma atmıyorsun biz tercihen 6 saat yemiyoruz çünkü leptin hormonu 4 saatten sonra yağları yakmaya başlıyor, 2 saat yağ yaktırmaya çalışıyoruz.

Öğle ve akşam yemeklerinde istediğin tavuk, et, balık, salata ve sebze yemeklerini yiyorsun, yoğurt, fındık fıstık yiyorsun

ama öğün araları yine 4 saatten az olmasın ve 8'den sonra ağzına lokma atmamalısın...

Patates, bezelye, havuç, pilav yasak... ancak istersen bulgur pilavı ve bakliyatları ölçülü olarak tüketebilirsin (bunlar yararlı ama kilo vermeyi biraz yavaşlatır)

Sabah kahvaltıda 1 adet meyve de yiyebilirsin, onun dışında yasak...

Öğün aralarında istediğin gibi, çay, kahve içebilirsin, bol su iç ve yeşil çay mutlaka iç

Benden bilgiler bu kadar

çok tesekkur ederim. Uygulamaya başlıycam inşallah.

tatlım selam, bugün 63.4'e indim kilom 64.7, 65,2 oynuyordu kilom pazartesiden beri... yani moralim o kadar iyi ki bugün iyilik meleği moduma geçtim.

Muhtemelen vücudun ketoza girdi ondan halsiz ve sinirlisin... bu geçici bir durum ancak bu arada b vitamini takviyesi alırsan sinirlerine müthiş iyi gelir ve kilonu kolay vermene de yardımcı olur...

Eti biraz azaltıp sebzeye daha çok yer açarsan halsizliğin de azalacaktır diye düşünüyorum, sakın pes etme ne olur ve bol su iç, bol yeşil çay iç...

Kızlar hic ekmek yok galiba. Ben sadece kahvaltıda 2 dilim t.b.ekmeği yiyordum onu da bırakayım. Bide yumurta yağda yada haşlama farkeder mi.
Son olarak 4-6 saatlik ara zaman dilimlerinde hic mi birşey yenmiyor. Fıstık yer fıstığı mi acaba çok severim. Sari leblebi nasıl yenebiliyor mu. Çok sordum ama buradaki arkadaşların beni anlayacağını düşünüyorum.

Canım ekmeği tamamen kesmelisin... yer fıstığı yenilebilir ama kavrulmamış yer fıstığı bulman zor olur, diğeri yasak...

Yumurta tereyağında olur...

4 saat kesinlikle yemiyorsun ama sonrası isteğine bağlı yemedikçe yağ yakıyorsun o yüzden biz 6-6.5 saat ara veriyoruz.

sarı leblebi yasak, beyaz leblebi yasak... badem, fıstık, ceviz, fındık çiğ olarak yiyebilirsin

Kızarmıyım hiç tersine teşekkür ederim canım.Uyarı ve önerin desteğin için.Ben öğün aralarında ayran süt serbest diye biliyorum ama.

Kızarmıyım hiç tersine teşekkür ederim canım.Uyarı ve önerin desteğin için.Ben öğün aralarında ayran süt serbest diye biliyorum ama.

evet serbest ama bence basın üzerine çok gittiği için istemeye istemeye serbest bıraktı... az da olsa insülini yükseltince tabi leptin devre dışı kalır diye düşünüyorum... yine verirsin ama daha yavaş verirsin, bence ver kurtul yapalım yaa :) o yüzden ara öğüne hayır diyorum

10 buçuk da yaptım kahvaltımı.
Sebzeli omlet
Domates
Peynir
2 ceviz
Bir avuç fındık
2 bardak sütlü kahve

Tartilmıyacağım bir hafta demiştim.Sizi görünce heveslendim tartıldım.69200olmuşum.Yarın 68 olurum inşallah.Boyum ve kilom aynı olacak ya Çok heyecanlı ve mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…