Protein,sebze ve çiğ çerez ile besleniyoruz.proteini ister etten alırsınız ister bakliyattan ister mantar gibi bir sebzeden.Ögün saatinde bunlardan kusana kadar yiyebilirsiniz.Ama zayıflama aşamasında öğünlerin arasına en az 5 saat koymalısınız.Biz bütün yediklerimizi yazıyoruz.Öndeki sayfalardan faydalanabilirsiniz.Bu arada hergün mutlaka yarım saat yürüyüş.Bu şekilde günde 300-400 Gr garanti.Merhaba arkadaşlar. Bu diyet nasıl uygulanıyor ve gerçekten faydası var mi. Ben yememe ve sporuma çok dikkat etmeme rağmen istediğim kiloyu veremiyorum. Bu da canımı sıkıyor ve beni moral olarak çok etkiliyor. Mutlaka yanlış birşeyler yapıyorum ama ne. Haftada ne kadar kilo veriyorsunuz. Bana kısaca beslenme şekliniz hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Yumurta istediğiniz kadar istediğiniz şekilde yiyebilirsiniz.Çiğ bütün çerezler serbest.Leblebi hariç :)Kızlar hic ekmek yok galiba. Ben sadece kahvaltıda 2 dilim t.b.ekmeği yiyordum onu da bırakayım. Bide yumurta yağda yada haşlama farkeder mi.
Son olarak 4-6 saatlik ara zaman dilimlerinde hic mi birşey yenmiyor. Fıstık yer fıstığı mi acaba çok severim. Sari leblebi nasıl yenebiliyor mu. Çok sordum ama buradaki arkadaşların beni anlayacağını düşünüyorum.
Protein,sebze ve çiğ çerez ile besleniyoruz.proteini ister etten alırsınız ister bakliyattan ister mantar gibi bir sebzeden.Ögün saatinde bunlardan kusana kadar yiyebilirsiniz.Ama zayıflama aşamasında öğünlerin arasına en az 5 saat koymalısınız.Biz bütün yediklerimizi yazıyoruz.Öndeki sayfalardan faydalanabilirsiniz.Bu arada hergün mutlaka yarım saat yürüyüş.Bu şekilde günde 300-400 Gr garanti.
Bekleriz canımÇok güzel anlatmışsın gerçekten en kısa sürede aranıza katılacağım bende
Bekleriz canımBugün benim 8. günüm 4 kilo gitti.Tavsiye ederim.
İstediğiniz kadar et tüketebilirsiz.MissFrezya tavuk filan yediğin zaman ölçü koyuyor musun yine de kendine ? Yoksa doyana kadar yiyor musun ?
Ben 8 günde 2'gün çıkmadım.Benden başka çıkamayan olduğunu sanmıyorum.Cünkü bol bol salata ve gün kurusu yeniliyor.Acı serbest.Terbiyesiz ve şehriyesiz çorbalar la yemeğinizi desteklerseniz rahat çıkarsınız WC ye ben kendime ayrı çorba yapmaya üşeniyorum.Evde yaptıklarımda,Ya unlu ya şehriyeli oyuzden yemiyorum.MissFrezya birde acı biber yesek akşam yemeğinde nasıl olur ? Wc çıkma durumun nedir her gün kitapta denilen gibi çıkabiliyor musun ? Kayısı çayı içmek lazım ben çıkamam gibime geliyor wc sorunum mevcut
10 buçuk da yaptım kahvaltımı.
Sebzeli omlet
Domates
Peynir
2 ceviz
Bir avuç fındık
2 bardak sütlü kahve
Tartilmıyacağım bir hafta demiştim.Sizi görünce heveslendim tartıldım.69200olmuşum.Yarın 68 olurum inşallah.Boyum ve kilom aynı olacak ya Çok heyecanlı ve mutluyum.
Ben 8 günde 2'gün çıkmadım.Benden başka çıkamayan olduğunu sanmıyorum.Cünkü bol bol salata ve gün kurusu yeniliyor.Acı serbest.Terbiyesiz ve şehriyesiz çorbalar la yemeğinizi desteklerseniz rahat çıkarsınız WC ye ben kendime ayrı çorba yapmaya üşeniyorum.Evde yaptıklarımda,Ya unlu ya şehriyeli oyuzden yemiyorum.
Süper ya benim gibi 8 gunde 4 kilo vermissiniz cok sevindim cumayi heyecanla bekliyorum tartilicam ama fazla verdigimi sanmiyorum yine de mutluyum dun ablam hatlarin belli olmus incelmissin dedi cok motiveyimBekleriz canımBugün benim 8. günüm 4 kilo gitti.Tavsiye ederim.
Teşekkürler canım. Allahın izniyle iradeli biriyim bunu 1 hafta boyunca yapacam inşallah bende sizin gibi olumlu sonuçlar alırım.Canım ekmeği tamamen kesmelisin... yer fıstığı yenilebilir ama kavrulmamış yer fıstığı bulman zor olur, diğeri yasak...
Yumurta tereyağında olur...
4 saat kesinlikle yemiyorsun ama sonrası isteğine bağlı yemedikçe yağ yakıyorsun o yüzden biz 6-6.5 saat ara veriyoruz.
sarı leblebi yasak, beyaz leblebi yasak... badem, fıstık, ceviz, fındık çiğ olarak yiyebilirsin
Maşallah canım ne zaman kaç kilo ile başladın.Tartilmıyacağım bir hafta demiştim.Sizi görünce heveslendim tartıldım.69200olmuşum.Yarın 68 olurum inşallah.Boyum ve kilom aynı olacak ya Çok heyecanlı ve mutluyum.
yürüyüşünü hergun mutlaka yapmaya çalışıyorum. O yüzden canım sıkılıyor zaten. Hem yürüyorum hem ac kalıyorum ama çok az kilo veriyorum. Ara öğün yapıyordum tamamen kaldırayım.Protein,sebze ve çiğ çerez ile besleniyoruz.proteini ister etten alırsınız ister bakliyattan ister mantar gibi bir sebzeden.Ögün saatinde bunlardan kusana kadar yiyebilirsiniz.Ama zayıflama aşamasında öğünlerin arasına en az 5 saat koymalısınız.Biz bütün yediklerimizi yazıyoruz.Öndeki sayfalardan faydalanabilirsiniz.Bu arada hergün mutlaka yarım saat yürüyüş.Bu şekilde günde 300-400 Gr garanti.
Yumurta istediğiniz kadar istediğiniz şekilde yiyebilirsiniz.Çiğ bütün çerezler serbest.Leblebi hariç :)
tebrikler.Bekleriz canımBugün benim 8. günüm 4 kilo gitti.Tavsiye ederim.
Ben 8 günde 2'gün çıkmadım.Benden başka çıkamayan olduğunu sanmıyorum.Cünkü bol bol salata ve gün kurusu yeniliyor.Acı serbest.Terbiyesiz ve şehriyesiz çorbalar la yemeğinizi desteklerseniz rahat çıkarsınız WC ye ben kendime ayrı çorba yapmaya üşeniyorum.Evde yaptıklarımda,Ya unlu ya şehriyeli oyuzden yemiyorum.
Anladım çok teşekkür ediyorum ya bilgiler için başladığım zaman her gün tartılmayacağım wc çıkarsam bir gün öncesinde ertesi gün tartı yapmayı düşünüyorum 58 e kadar hedefim böyle 58 den sonra haftada 1 tartı yaparım Allah ın izniyle
Hadiii ne marka hemen alayım.Kuru meyvelerim peynirim bitti bugün zaten çıkacağım dışarı.arkadaşlar from çayları çok tuvalete çıkartıyor, mısır püsküllü ve kiraz saplıyı aynı anda kupaya koyup bekletiyorum 5 dk sonra yavaş yavaş içiyorum, uykularımdan uyanıp tuvalete koştuğum oluyor öneririm
1 martta 73,200 ile başladım canım.Teşekkürler canım. Allahın izniyle iradeli biriyim bunu 1 hafta boyunca yapacam inşallah bende sizin gibi olumlu sonuçlar alırım.
Maşallah canım ne zaman kaç kilo ile başladın.
yürüyüşünü hergun mutlaka yapmaya çalışıyorum. O yüzden canım sıkılıyor zaten. Hem yürüyorum hem ac kalıyorum ama çok az kilo veriyorum. Ara öğün yapıyordum tamamen kaldırayım.
tebrikler.
Tartilmıyacağım bir hafta demiştim.Sizi görünce heveslendim tartıldım.69200olmuşum.Yarın 68 olurum inşallah.Boyum ve kilom aynı olacak ya Çok heyecanlı ve mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?