Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hiç bu tarafından düşünmemiştim.Bunu dikkate alacağım.Uyarı için teşekkürler.

Çok teşekkür ediyorum canım okudum hepsini çok güzel bilgiler vermişsiniz valla heyecanlıyım bir an önce başlayacağım. :)

Süper ya benim gibi 8 gunde 4 kilo vermissiniz cok sevindim cumayi heyecanla bekliyorum tartilicam ama fazla verdigimi sanmiyorum yine de mutluyum dun ablam hatlarin belli olmus incelmissin dedi cok motiveyim
Sağol canım. Daha çok incelmek dileğiyle inşallah.Adına çok sevindim.

Doğuş un kayısı çayı süper ötesi mümkünse içtikten 5 6 saat sonra dışarlarda bulunmayın derim ben :) 2 bardak içiyordum ben ama harika ötesi ya gerçekten işe yarıyor tabi sürekli içmemek lazım bağırsaklarda alışkanlık yaparak zarar verebilir.

Bence çok güzel ama o çorba olmamış tabi, ben de senin gibi çıktım 35 dk yürüdüm tavuk salata yemeyi düşünüyorum... çorbayı kafaya takma ama 19'a kadar ağzına bişey sürme, akşam da çok dikkatli ve daha az ye ceza olarak bence, kırılmak yokkk

kesinlikle tüm form ve zayıflama çayları işe yarıyor, içlerinde sinameki var ya, feci etkili

kesinlikle tüm form ve zayıflama çayları işe yarıyor, içlerinde sinameki var ya, feci etkili

Ayyy o bende bir türlü etki etmedi bilior musun gıcık oldum valla özellikle aktardan aldım kaç bardak içtiysemde tık dedirtmedi sonra kayısı çayının farkına vardım yanında da 3 kayısı ile birlikte iç sabah kahvaltıda bak nasıl işe yarıyor kayısı yenilebiliyordu sanırım karatay da sabah kahvaltısında

süper bilgi teşekkür ederim, sabah 2 tane siyah kayısıya izin var, tıkanma olursa bunu kesin deniycem

Kırılmam kırılmam,hatta cezalandır beni,kız,beni zayıflamaya azmettir.Kalp nasıl yapılıyor

Ben içebilir miyim ki.Bebeğim 9,5 aylık ve emiyor.Yeşil çay hangi saatlerde içmeliyiz bilen?eMZİRENLER İÇEBİLİYOR GALİBA YEŞİL ÇAY.

Merhaba sevimadi hosgeldin diyetin etkisi kisiden kisiye degisiyor gercekten faydali bir diyet ac kalmak yok enerjik ve tok olmak var. Kendi adima konusacak olursam 1.70 boy ve 57 klloydum baslamadan önce 50 li kilolar daha zor veriliyor bu yüzden daha spor agirlikli calistim ve 2 ayda 4.9 verdim yavas yavas kilo veriyor vücudum ve verecek 2.1 kilom kaldi yaptigin sporlar kaslarini arttirdigi icin tartida eksi göremezsin tartiya sakin aldirma vücut ölcülerini almani her ay ölcmeni tavsiye ederim o zaman aradaki farki görüp tartiya aldiris etmezsin benim verilecek kilom az oldugu icin haftada 400 gr verebiliyorum diyebilirim ama bazen hic vermiyorum kilo almis olarak gözüküyorum bir diger hafta ise tartıda 1 kilo vermiş oluyorum bazen bünye degişiklik istiyor sana tavsiyelerim tartıya aldırma ölçülerine ve aynaya bak sabah kahvaltını kuvvetli yap eger verecek kilon coksa yemegini daha fazla ye eger azsa kilon porsiyonlarını küçültmeye çalış doyana kadar yemegini ye ama patlayana çatlayana kadar degil ilk hafta verdigin kilo cok olur ödemlerdir onlar siger haftalar ise yag yakmaya baslarsın kendine inanırsan basarırsın :)

Kızlar bende bugün başlıyorum inşallah. Gerçi kahvaltımı normal yaptım ama olsun. Yarin dan itibaren sizlerle beraber daha düzenli olacağını umuyorum. Bide sansa salata malzememi dun bitirdim ve yari pazardan almayı düşünüyorum. Bugün salatam yok ama onun yerine başka bir sebze yemeği bulmalıyım. Çerezinde yok sadece leblebi var o da olmuyormuş. En kısa zamanda çerez almalıyım. Kızlar çiğ çerezleri nereden alıyorsunuz.
Kahvaltımı 9.30 da yapmıştım akşam yemeğimi 16.00 gibi yesem olur mu. Esim 18.00 de geliyor onu beklesem çok mu ara olur.

Aaaa aynı kilodayızzz... harika kilo vermişsin aman devam
birbirimize destek olalım benim hedef 59, seninki ne?
60 diye başladım :) Ama şuan 57-58-59 kendime 2-3 kilo kilo alma payı bırakacağım.Çünkü geçen yılki diyetimden sonra bir yılda 3 kilo aldım.

Kayısı 3 yada 4 tane yiyebilirsin gün kurusu oldugu için o kadar kötü bi yanı yok hatta ben akşamlarıda 1 yada 2 tane yiyiyorum bi sorun olmadı bu zamana kadar gönlün rahat olsun :)

kızlar ben baya bir pintiyim bu yeme konularında baksanıza :))) kayısı çok tatlı geliyor ve beni çok acıktırıyor hiç yemiyorum ama tuvalete çıkamazsam 2 tane yerim

maşallah canım. Boyuna gore kilon çok iyi. Ben 165 boy ve 74.1 kiloyum. 77.7 ile başladım cuma takımlarından birinde yarışıyorum arkadaşlarda çok iyiler ama ben yememe ve sporuma dikkat etmeme rağmen az ko verdiğimi düşünüyorum. O yüzden buraya bakmak istedim. Bir arkadaşımla facebook üzerinden birbirimizi takip ediyoruz ve çok zayıfladığını gördüm. Biraz yazıştık laf arasında karataydan bahsetti ve ben de denemek istedim inşallah faydasıni görürüm.

Türkiyede yasamadıgım için çig cerez konusunda sana yardımcı olamam ama illa her türlü çerez sart degil en önemlisi ceviz ve mümkünse alıp kendin kırıp yemen bence bugün 16 da yemegini ye cünki kahvaltın karatay kahvaltısı degil yarın eşinle beraber yersin sebze olarak patates yasak pişmiş havucta yasak ama eger uzun süre tok kalmak istersen sütlü brokoli yada karnabahar corbası yapmanı öneririm beni çok tok tutarlar yanında ızgara tavuk yada köfte ve tabiki yogurt:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…