- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Kırılmam kırılmam,hatta cezalandır beni,kız,beni zayıflamaya azmettir.Kalp nasıl yapılıyor
Ayda 2 kilo 4 kilo vermek en saglıklı olanı haftada ise 500gr 1 kilo arası kilolarını yavas verirsen hemen geri almazsın ama hızlı verirsen ve eski yeme düzenine dönersen fazlasıyla ve hemen alırsın uzun zamana yay kilolarını yavas yavas ama saglıklı ver karatay diyetinde o kadar hızlı kilo verilmiyor canan hoca söylüyor ama vücudun saglıklı oluyor ve iyi hissediyorsun cilt lekeleri bile yok olmaya baslıyormaşallah canım. Boyuna gore kilon çok iyi. Ben 165 boy ve 74.1 kiloyum. 77.7 ile başladım cuma takımlarından birinde yarışıyorum arkadaşlarda çok iyiler ama ben yememe ve sporuma dikkat etmeme rağmen az ko verdiğimi düşünüyorum. O yüzden buraya bakmak istedim. Bir arkadaşımla facebook üzerinden birbirimizi takip ediyoruz ve çok zayıfladığını gördüm. Biraz yazıştık laf arasında karataydan bahsetti ve ben de denemek istedim inşallah faydasıni görürüm.
maşallah canım. Boyuna gore kilon çok iyi. Ben 165 boy ve 74.1 kiloyum. 77.7 ile başladım cuma takımlarından birinde yarışıyorum arkadaşlarda çok iyiler ama ben yememe ve sporuma dikkat etmeme rağmen az ko verdiğimi düşünüyorum. O yüzden buraya bakmak istedim. Bir arkadaşımla facebook üzerinden birbirimizi takip ediyoruz ve çok zayıfladığını gördüm. Biraz yazıştık laf arasında karataydan bahsetti ve ben de denemek istedim inşallah faydasıni görürüm.
60 diye başladım :) Ama şuan 57-58-59 kendime 2-3 kilo kilo alma payı bırakacağım.Çünkü geçen yılki diyetimden sonra bir yılda 3 kilo aldım.
Kızlar bende bugün başlıyorum inşallah. Gerçi kahvaltımı normal yaptım ama olsun. Yarin dan itibaren sizlerle beraber daha düzenli olacağını umuyorum. Bide sansa salata malzememi dun bitirdim ve yari pazardan almayı düşünüyorum. Bugün salatam yok ama onun yerine başka bir sebze yemeği bulmalıyım. Çerezinde yok sadece leblebi var o da olmuyormuş. En kısa zamanda çerez almalıyım. Kızlar çiğ çerezleri nereden alıyorsunuz.
Kahvaltımı 9.30 da yapmıştım akşam yemeğimi 16.00 gibi yesem olur mu. Esim 18.00 de geliyor onu beklesem çok mu ara olur.
Ben içebilir miyim ki.Bebeğim 9,5 aylık ve emiyor.Yeşil çay hangi saatlerde içmeliyiz bilen?eMZİRENLER İÇEBİLİYOR GALİBA YEŞİL ÇAY.
Ay çok güldüm yaaa :))) tamam merak etme gözüm üzerinde yukarda gülen adam işareti var ya, ona tıklayınca emojiler çıkıyor, onlardan seçebilirsin
Selam canım sabah menün güzel ama akşamki menün pek uygun degil canan hoca bulgur pilavıyla kuru fasulyeyi yan yana önermiyor kurufasulyeyi salata tursu ile filan ye bence zaten pilavıda 3 yemek kaşıgı veriyor diyet bitene kadar dikkat et derimMerhaba kızlar bugün yeniden 72.1 oldum. Dün spora gittim ve erken uyudum bunun sonucu bu sanırım.
Sabah sütlü kahve
11.30 gibi kahvalti: yumurta peynir zeytin portakal
2 sütlü kahve ve kuruyemis
Aksam: pastırmalı kuru fasulye yanına bulgur pilavi ve salata
İyice doymak gerekiyor bu diyette yoksa devam etmez.
Merhaba kızlar bugün yeniden 72.1 oldum. Dün spora gittim ve erken uyudum bunun sonucu bu sanırım.
Sabah sütlü kahve
11.30 gibi kahvalti: yumurta peynir zeytin portakal
2 sütlü kahve ve kuruyemis
Aksam: pastırmalı kuru fasulye yanına bulgur pilavi ve salata
İyice doymak gerekiyor bu diyette yoksa devam etmez.
1 saat kadar yürüyüşümü yaptım geldim e birazda yoruldum sütlü bi kahve haketmişimdir demi
Cok dogru söyledin canım hataları tespit cok dogruErken yatıp uykunu almak çok işe yarıyor... kesinlikle... kiloda dalgalanma bende de çok oluyor,
cumartesi 63.4 tartılmıştım sonra hafta için 65.2, 65.1, 64.7 falan görüp bugün yine 63.4'ü gördüm
ama kabahatimi biliyorum, haftasonu nohutlu pilav falan kaçırdım vücudum hemen su tutup kilosunu korumaya çalışıyor, garibancak ya...
Neyse dedim ya, ben suçumu biliyorum peki senin suçun ne acaba?
Mesela hergün bulgur ve bakliyat tüketiyor olabilir misin? ya da 4 silme yemek kaşığı yerine 4-5 tepeleme yemek kaşığı yiyor olabilir misin?
Bence hatalarımızı tespit etmemiz ilerlememiz için çok önemli, öbür türlü bir ileri bir geri...
Tesekkür ederimmmm bu arada bişe sormak istiyorum karatay diyeti bitti diyelim bunun korumasını nasıl yapcaz internette arastırdım ama karatayla ilgili koruma dönemi bulamadım belkide ben göremedimbence kesinlikle haketmişsin bravo yaaa
Merhaba sevimadi hosgeldin diyetin etkisi kisiden kisiye degisiyor gercekten faydali bir diyet ac kalmak yok enerjik ve tok olmak var. Kendi adima konusacak olursam 1.70 boy ve 57 klloydum baslamadan önce 50 li kilolar daha zor veriliyor bu yüzden daha spor agirlikli calistim ve 2 ayda 4.9 verdim yavas yavas kilo veriyor vücudum ve verecek 2.1 kilom kaldi yaptigin sporlar kaslarini arttirdigi icin tartida eksi göremezsin tartiya sakin aldirma vücut ölcülerini almani her ay ölcmeni tavsiye ederim o zaman aradaki farki görüp tartiya aldiris etmezsin benim verilecek kilom az oldugu icin haftada 400 gr verebiliyorum diyebilirim ama bazen hic vermiyorum kilo almis olarak gözüküyorum bir diger hafta ise tartıda 1 kilo vermiş oluyorum bazen bünye degişiklik istiyor sana tavsiyelerim tartıya aldırma ölçülerine ve aynaya bak sabah kahvaltını kuvvetli yap eger verecek kilon coksa yemegini daha fazla ye eger azsa kilon porsiyonlarını küçültmeye çalış doyana kadar yemegini ye ama patlayana çatlayana kadar degil ilk hafta verdigin kilo cok olur ödemlerdir onlar siger haftalar ise yag yakmaya baslarsın kendine inanırsan basarırsın :)
Türkiyede yasamadıgım için çig cerez konusunda sana yardımcı olamam ama illa her türlü çerez sart degil en önemlisi ceviz ve mümkünse alıp kendin kırıp yemen bence bugün 16 da yemegini ye cünki kahvaltın karatay kahvaltısı degil yarın eşinle beraber yersin sebze olarak patates yasak pişmiş havucta yasak ama eger uzun süre tok kalmak istersen sütlü brokoli yada karnabahar corbası yapmanı öneririm beni çok tok tutarlar yanında ızgara tavuk yada köfte ve tabiki yogurt:)
Ayda 2 kilo 4 kilo vermek en saglıklı olanı haftada ise 500gr 1 kilo arası kilolarını yavas verirsen hemen geri almazsın ama hızlı verirsen ve eski yeme düzenine dönersen fazlasıyla ve hemen alırsın uzun zamana yay kilolarını yavas yavas ama saglıklı ver karatay diyetinde o kadar hızlı kilo verilmiyor canan hoca söylüyor ama vücudun saglıklı oluyor ve iyi hissediyorsun cilt lekeleri bile yok olmaya baslıyor
kesinlikle faydasını göreceksin, sadece inan
Kızlar hepinize teşekkürler.Saat 15:30 gibi bir haşlanmış yumurta ye, istersen çılbır yap, seni tutacaktır.
Sonra eşin gelince de yine diyete uygun ama az yersin, unutma 20:00'den sonra yemek yok.
Bakkallarda süper marketlerde fındık içi, ceviz içi, badem içi diye paketli satılıyor, p... ile başlayan markanın var, üzerinde kavrulmuş yazmasın.
Karatay bitmez!!!! Bir yaşam şeklidir. Bundan sonra belli bir iki gün sapıtilip diğer günler yine dikkat edilebilir.Tesekkür ederimmmm bu arada bişe sormak istiyorum karatay diyeti bitti diyelim bunun korumasını nasıl yapcaz internette arastırdım ama karatayla ilgili koruma dönemi bulamadım belkide ben göremedim
Erken yatıp uykunu almak çok işe yarıyor... kesinlikle... kiloda dalgalanma bende de çok oluyor,
cumartesi 63.4 tartılmıştım sonra hafta için 65.2, 65.1, 64.7 falan görüp bugün yine 63.4'ü gördüm
ama kabahatimi biliyorum, haftasonu nohutlu pilav falan kaçırdım vücudum hemen su tutup kilosunu korumaya çalışıyor, garibancak ya...
Neyse dedim ya, ben suçumu biliyorum peki senin suçun ne acaba?
Mesela hergün bulgur ve bakliyat tüketiyor olabilir misin? ya da 4 silme yemek kaşığı yerine 4-5 tepeleme yemek kaşığı yiyor olabilir misin?
Bence hatalarımızı tespit etmemiz ilerlememiz için çok önemli, öbür türlü bir ileri bir geri...
Y
Yoo ben çok bakliyat yemiyorum hatta bunun için haftada bir özellikle yapmaya çalışıyorum(Çocuk çoluğum var). Benim suçum az yemek kahvaltı yapamamak! Ve birde su içememem olabilir.
Tabikide yaşam şekli ama istenilen kiloya inildikten sonra yine aynı miktarlarda yersek o zaman yine kilo vermeye devam ederiz canan hoca diyet yapmayanlar için günde 5 km yürüyün istediklerinizden azar azar yiyin diyor o zaman bu şekil karataylıktan cıkmış olmuyormu herşeyi yiyebiliyorsak o zaman yeme saatlerini ve sporu aksatmadan herseyi yiyerektenmi devam edecez sonradan kafam karısıyor ?Karatay bitmez!!!! Bir yaşam şeklidir. Bundan sonra belli bir iki gün sapıtilip diğer günler yine dikkat edilebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?