Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ayda 2 kilo 4 kilo vermek en saglıklı olanı haftada ise 500gr 1 kilo arası kilolarını yavas verirsen hemen geri almazsın ama hızlı verirsen ve eski yeme düzenine dönersen fazlasıyla ve hemen alırsın uzun zamana yay kilolarını yavas yavas ama saglıklı ver karatay diyetinde o kadar hızlı kilo verilmiyor canan hoca söylüyor ama vücudun saglıklı oluyor ve iyi hissediyorsun cilt lekeleri bile yok olmaya baslıyor

kesinlikle faydasını göreceksin, sadece inan

60 diye başladım :) Ama şuan 57-58-59 kendime 2-3 kilo kilo alma payı bırakacağım.Çünkü geçen yılki diyetimden sonra bir yılda 3 kilo aldım.

inşallah en kısa sürede ulaşırız, bu azimle 2 ayı bulmaz görürsün, yürüyüş çok önemli, hızlandırıyor, mümkün oldukça yürüyelim... bir de kuruyemiş faslını sabah kahvaltısından başka yememek daha iyi aslında, çünkü çok yüksek enerjisi/kalorisi var.

sabah kuruyemişin vitamini alıyoruz nasılsa diye düşünüyorum

saat 13:35'de yediklerim

3 parça ıspanaklı tavuk
2 kaşık yoğurt
1 kaşık mercimek salatası

canım fındık çekmişti ama yemiycem çünkü doydum ama açgözlülüğümden istiyorum

Saat 15:30 gibi bir haşlanmış yumurta ye, istersen çılbır yap, seni tutacaktır.
Sonra eşin gelince de yine diyete uygun ama az yersin, unutma 20:00'den sonra yemek yok.

Bakkallarda süper marketlerde fındık içi, ceviz içi, badem içi diye paketli satılıyor, p... ile başlayan markanın var, üzerinde kavrulmuş yazmasın.

Ben içebilir miyim ki.Bebeğim 9,5 aylık ve emiyor.Yeşil çay hangi saatlerde içmeliyiz bilen?eMZİRENLER İÇEBİLİYOR GALİBA YEŞİL ÇAY.

yeşil çay çok faydalı bir içecek, ancak emzirenler için yasak mı bilemiyorum onu doktora danışmak gerekir

Merhaba kızlar bugün yeniden 72.1 oldum. Dün spora gittim ve erken uyudum bunun sonucu bu sanırım.

Sabah sütlü kahve
11.30 gibi kahvalti: yumurta peynir zeytin portakal
2 sütlü kahve ve kuruyemis
Aksam: pastırmalı kuru fasulye yanına bulgur pilavi ve salata

İyice doymak gerekiyor bu diyette yoksa devam etmez.

Selam canım sabah menün güzel ama akşamki menün pek uygun degil canan hoca bulgur pilavıyla kuru fasulyeyi yan yana önermiyor kurufasulyeyi salata tursu ile filan ye bence zaten pilavıda 3 yemek kaşıgı veriyor diyet bitene kadar dikkat et derim

Erken yatıp uykunu almak çok işe yarıyor... kesinlikle... kiloda dalgalanma bende de çok oluyor,
cumartesi 63.4 tartılmıştım sonra hafta için 65.2, 65.1, 64.7 falan görüp bugün yine 63.4'ü gördüm
ama kabahatimi biliyorum, haftasonu nohutlu pilav falan kaçırdım vücudum hemen su tutup kilosunu korumaya çalışıyor, garibancak ya...

Neyse dedim ya, ben suçumu biliyorum peki senin suçun ne acaba?

Mesela hergün bulgur ve bakliyat tüketiyor olabilir misin? ya da 4 silme yemek kaşığı yerine 4-5 tepeleme yemek kaşığı yiyor olabilir misin?

Bence hatalarımızı tespit etmemiz ilerlememiz için çok önemli, öbür türlü bir ileri bir geri...

Cok dogru söyledin canım hataları tespit cok dogru

kesinlikle faydasını göreceksin, sadece inan

Kızlar hepinize teşekkürler.

Tesekkür ederimmmm bu arada bişe sormak istiyorum karatay diyeti bitti diyelim bunun korumasını nasıl yapcaz internette arastırdım ama karatayla ilgili koruma dönemi bulamadım belkide ben göremedim
Karatay bitmez!!!! Bir yaşam şeklidir. Bundan sonra belli bir iki gün sapıtilip diğer günler yine dikkat edilebilir.

Y

Yoo ben çok bakliyat yemiyorum hatta bunun için haftada bir özellikle yapmaya çalışıyorum(Çocuk çoluğum var). Benim suçum az yemek kahvaltı yapamamak! Ve birde su içememem olabilir.

Y

Yoo ben çok bakliyat yemiyorum hatta bunun için haftada bir özellikle yapmaya çalışıyorum(Çocuk çoluğum var). Benim suçum az yemek kahvaltı yapamamak! Ve birde su içememem olabilir.

Anlaşıldı canım, sen en büyük hatayı yapıyormuşsun, kahvaltı çokkk mühim bu diyette ve en önemli 2. şey de bol su içmek... yağlar ve toksinler sadece bol su içerek atılabiliyor, elinden su şişeni düşürme, kilolar üzerinden düşer

Karatay bitmez!!!! Bir yaşam şeklidir. Bundan sonra belli bir iki gün sapıtilip diğer günler yine dikkat edilebilir.
Tabikide yaşam şekli ama istenilen kiloya inildikten sonra yine aynı miktarlarda yersek o zaman yine kilo vermeye devam ederiz canan hoca diyet yapmayanlar için günde 5 km yürüyün istediklerinizden azar azar yiyin diyor o zaman bu şekil karataylıktan cıkmış olmuyormu herşeyi yiyebiliyorsak o zaman yeme saatlerini ve sporu aksatmadan herseyi yiyerektenmi devam edecez sonradan kafam karısıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…