Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tesekkür ederimmmm bu arada bişe sormak istiyorum karatay diyeti bitti diyelim bunun korumasını nasıl yapcaz internette arastırdım ama karatayla ilgili koruma dönemi bulamadım belkide ben göremedim

Denvir hanım çok güzel söylemiş, bu diyet aslına bakarsan bir nevi ketojenik beslenme diyeti... yani dikkat edersen karbonhidratı epey düşük tutuyor... sebze, bakliyat ve yeşillik dışında karbonhidrat yok... ekmek yok, tatlı yok, hamurişi yok, pilav yok...

bu diyetle biz bu ürünlerin tadını unutacağız ve daha önce de yaptıysan hatırla, hamur yiyince enerjin düşer kendini kötü hissettirir... sonra dikkatsizlikten yine yavaş yavaş ekmeğe, pilava, patatese başlarsın, sonra hemen alışır o lezzetlere ve kilo alırsın...

karatay bu ürünleri hayatınızdan çıkarın diyor, bizim yapacağımız bence istediğimiz kiloya ulaşınca aynı titizlikle beslenmek, tatlı ve hamur işlerinin bağımlılık yaptığını aklımızdan çıkartmamak ve arada ucundan tatmak... kaçırınca hemen ertesi gün saf protein ve yeşillikle dengelemek.... yoksa sonu belli...

Hiç unutmam, manken bir arkadaşımla tatile çıkmıştık... kahvaltıda tıka basa yer ama ekmeğe, reçele elini sürmezdi, yumurtasız ben doymuyorum derdi ... bana da ay hiç sevmiyorum nasıl yiyorsun tatlı derdi...

öğle akşam etleri götürü, bir dilim ekmek, bir parça makarna yemezdi... bana sen ne güzel iştahla yiyorsun derdi...

birgün arabada gidiyoruz dedim ki ama senin şin kolay hiç tatlı sevmiyorsun, bir dilim pizza yemiyorsun...

frene bastı, bana döndü "KIZIM SEVMEZ OLUR MUYUM, SENELERDİR KENDİMİ TELKİN EDİYORUM, HERKESE SEVMEM DİYORUM, SEVİLMEZ Mİ?" demişti....

yani koruyan da böyle koruyor, biz de sevmiycez arkadaşlar, artık onları sevmiyoruz... :)))

canım çok haklısın ancak metabolizmanın mantığı farklı, azala azala bitmeyiz, istediğimiz kiloya ulaşınca, canımızın çektiği karbonhidratı yüklü ürünleri azar azar yiyeceğiz, şımarmıycaz...

misal çikolata mı yedik, bilicez ki insülini yükseltir yedikçe yeriz... hepsini yemeyip paketin yarısını bırakıcaz elimizden...
tatlı mı var önümüzde iki çatal alıp bırakıcaz
pilav mı var, bir kaşık yeriz, zaten tadını biliyoruz değil mi?
ha dayanamadık yedik mi? O zaman ertesi gün sadece protein ve yeşillik, ayrıca 5 km yürüyüş...

böyle böyle işte başarıcaz tatlım merak etme

işte bende koruma dönemini anlamaya calışıyorum daha önce öyle bi dönem yapmadım arastırdım ama bulamam herşeyden az az yiyip spora devam edecegiz zaten alışıyoruz yememeye

genelde dikkat ettin mi bilmem, bırakıp canının istediğini yiyenler tüm kiloyu geri almamış, birkaç kilo almışlar... muhtemelen vücut kendini bu sisteme alıştırıyor, azar azar yiyip spor yapıcaz benim de anladığım o evet

Bugün açlıktan ruhumu teslim edecektim.Niye bukadar acıktım bilmem.Dün hiç acıkmamıştım.5 buçuk ta dünkü tavuktan kalan butu gömdümEşimin pazardan dönmesini bekliyorum.Kıymalı karnabahar yemeği var.İki tabak yer kalkarım.Yanına cevizli yoğurt koyarım.
Gün kurusu
Sütlü kahve

Tut canim tut, sen kazan, iraden kazansin, su ic bir bardak ❤
Evet canım içtim su ve şu saate yemedim.oğlumu uyutup tıka basa yemek istiyırum.tavada tavuk , bol salata ,

Neden hayal olsun canım ki canım sakın öyle düşünme istedigin herseyi giyebilecegin zamanları düşün
İnşallah canım. Gerçi gönlüm şuancçok birşey de istemiyor giyim konusunda özel.Anksiyetem de var benim ilaç kullanıyorum.

Hayaldi gercek oldu diycez 2 ay sabret ve gorrr ❤
İnşallah , amma velakin 2 ay bana yeter mi?sen benim kilomu bilmiyorsun sanırsam.

Afiyet olsun canım

Ya eşim hurma da almış.3 tane hurma yedim birşey olurmu ya 3 hurma 5 mürdüm eriği şuan şeker komasına girdim sanırım.midem çok kötü.Hurma yasakmı diyetimi bozarmı ya

Kana çabuk karışıp hızla yağa dönüşüyormuş

Cok yol katedersin yuksek kilo daha cok kilo kaybediyor tatlim, ilac da uyku hali ve istah yapiyordur, sen sabret gor bak nasil kazanicaksin ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…