- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Tesekkür ederimmmm bu arada bişe sormak istiyorum karatay diyeti bitti diyelim bunun korumasını nasıl yapcaz internette arastırdım ama karatayla ilgili koruma dönemi bulamadım belkide ben göremedim
Tabikide yaşam şekli ama istenilen kiloya inildikten sonra yine aynı miktarlarda yersek o zaman yine kilo vermeye devam ederiz canan hoca diyet yapmayanlar için günde 5 km yürüyün istediklerinizden azar azar yiyin diyor o zaman bu şekil karataylıktan cıkmış olmuyormu herşeyi yiyebiliyorsak o zaman yeme saatlerini ve sporu aksatmadan herseyi yiyerektenmi devam edecez sonradan kafam karısıyor ?
evet canım serbest diyorYer elması öğünlerde serbest mi?
işte bende koruma dönemini anlamaya calışıyorum daha önce öyle bi dönem yapmadım arastırdım ama bulamam herşeyden az az yiyip spora devam edecegiz zaten alışıyoruz yememeyecanım çok haklısın ancak metabolizmanın mantığı farklı, azala azala bitmeyiz, istediğimiz kiloya ulaşınca, canımızın çektiği karbonhidratı yüklü ürünleri azar azar yiyeceğiz, şımarmıycaz...
misal çikolata mı yedik, bilicez ki insülini yükseltir yedikçe yeriz... hepsini yemeyip paketin yarısını bırakıcaz elimizden...
tatlı mı var önümüzde iki çatal alıp bırakıcaz
pilav mı var, bir kaşık yeriz, zaten tadını biliyoruz değil mi?
ha dayanamadık yedik mi? O zaman ertesi gün sadece protein ve yeşillik, ayrıca 5 km yürüyüş...
böyle böyle işte başarıcaz tatlım merak etme
Tut canim tut, sen kazan, iraden kazansin, su ic bir bardak ❤Çok acıktım , midem kazınıyor bulanacak gibi ama tutacam kendimi.
Neden hayal olsun canım ki canım sakın öyle düşünme istedigin herseyi giyebilecegin zamanları düşünİdeal kiloma gelip , koruma evresini düşünmek hayal gibi geliyor bana.
Hayaldi gercek oldu diycez 2 ay sabret ve gorrr ❤İdeal kiloma gelip , koruma evresini düşünmek hayal gibi geliyor bana.
Evet canım içtim su ve şu saate yemedim.oğlumu uyutup tıka basa yemek istiyırum.tavada tavuk , bol salata ,Tut canim tut, sen kazan, iraden kazansin, su ic bir bardak ❤
İnşallah canım. Gerçi gönlüm şuancçok birşey de istemiyor giyim konusunda özel.Anksiyetem de var benim ilaç kullanıyorum.Neden hayal olsun canım ki canım sakın öyle düşünme istedigin herseyi giyebilecegin zamanları düşün
İnşallah , amma velakin 2 ay bana yeter mi?sen benim kilomu bilmiyorsun sanırsam.Hayaldi gercek oldu diycez 2 ay sabret ve gorrr ❤
TebriklerKiymali kabak yemeyi
Iki kasik barbunya
Bir kase yogurt
Bugun arkadasima gittim paketli yiyecekler vardi çayimi ictim ve yine hicbirsey yemedim
Afiyet olsun canım
Evet canım içtim su ve şu saate yemedim.oğlumu uyutup tıka basa yemek istiyırum.tavada tavuk , bol salata ,
Afiyet olsun
İnşallah canım. Gerçi gönlüm şuancçok birşey de istemiyor giyim konusunda özel.Anksiyetem de var benim ilaç kullanıyorum.
İnşallah , amma velakin 2 ay bana yeter mi?sen benim kilomu bilmiyorsun sanırsam.
Cok yol katedersin yuksek kilo daha cok kilo kaybediyor tatlim, ilac da uyku hali ve istah yapiyordur, sen sabret gor bak nasil kazanicaksin ❤
Evet canım içtim su ve şu saate yemedim.oğlumu uyutup tıka basa yemek istiyırum.tavada tavuk , bol salata ,
İnşallah canım. Gerçi gönlüm şuancçok birşey de istemiyor giyim konusunda özel.Anksiyetem de var benim ilaç kullanıyorum.
İnşallah , amma velakin 2 ay bana yeter mi?sen benim kilomu bilmiyorsun sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?