- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ya eşim hurma da almış.3 tane hurma yedim birşey olurmu ya 3 hurma 5 mürdüm eriği şuan şeker komasına girdim sanırım.midem çok kötü.Hurma yasakmı diyetimi bozarmı ya
Hurma çok önerilmiyor ama senincyediğin miktarda sorun olacüğını sanmıyorum.bir de diyetinin bozulacağonı düşünme canın istedi yedin.uAfiyet olsun hurma şifa ama bundan sonra kahvaltğda yiyelim.Kana çabuk karışıp hızla yağa dönüşüyormuş
Sağol canım Karatay hurmayı Ramazan da bile tavsiye etmemişHurma çok önerilmiyor ama senincyediğin miktarda sorun olacüğını sanmıyorum.bir de diyetinin bozulacağonı düşünme canın istedi yedin.uAfiyet olsun hurma şifa ama bundan sonra kahvaltğda yiyelim.
İnşallah kaybederim bu kiloları.Uyku haleri daha çok feca sık uyanmak yapıyor bende.oğlumgece uyandı bi baktım saat 2ye 10 var, dedim benim leptin çalışmayacak mı acaba.Cok yol katedersin yuksek kilo daha cok kilo kaybediyor tatlim, ilac da uyku hali ve istah yapiyordur, sen sabret gor bak nasil kazanicaksin ❤
Rica ederimTebrikler
Afiyet olsun canımAkşam yemegi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase yogurt
3 kuru kayısı aslında her akşam kuru kayısı yemem canım cok seker cekmeyince ama bı aralar cok seker cekiyor canım malesef
Tesekkürler :)Afiyet olsun canım
İyi geceler canım bebişin güzelce uyur inşallah.Bizimde alt köpek dişleri geliyor bizde hiç uyumuyoruz.Allah yardımcımız olsun.Süt içmiyçem bu gün.Artık yatıyorum bakalım gece kaç kere kalkacağız.Saat 6 ya 10 kala uyandık bugün.
Sağol canım,gece çok sık uyandık.Saat başı bile değil.Çok uykum var.Kuzum sabah erkenden kalktı ama o da uykulu ve keyfi yoktu.İyi geceler canım bebişin güzelce uyur inşallah.Bizimde alt köpek dişleri geliyor bizde hiç uyumuyoruz.Allah yardımcımız olsun.
Köpek dişleri azılardan önce mi geliyordu?Allahım sana da kolaylık versin canım.Sen baya büyütmüşsün maşallah.Allah yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.İyi geceler canım bebişin güzelce uyur inşallah.Bizimde alt köpek dişleri geliyor bizde hiç uyumuyoruz.Allah yardımcımız olsun.
Günaydın, yok canım ilk azılar önden çıkıyor köpek ler sonra çıkıyor.Son bir köpek dişimiz kaldı oda bugün yarın çıkar.Memeyi kesicem sonra inşallah.Bu gece uyanmaları hep memeden.24-26 aya kadar başka dişimiz yok şükür 4 tane büyük azı kaldı en diptekiler.Köpek dişleri azılardan önce mi geliyordu?Allahım sana da kolaylık versin canım.Sen baya büyütmüşsün maşallah.Allah yavrularımıza hayırlı uzun ömür versin.
Maşallah canım sağlıklı dişleri olsun kuzuların.Oğlum 3,5 aylık olana kadar 3-3-2-1-1 şeklinde uyur uyanırdı.Sonra sık sık uyanmaya başladı.Ağlayarak uyanıyor zaten.İnşallah düzelir.İnsanın uykusu çok bölündükçe kendisini çok yorgun hissediyor.Gündüz de aralıksız bir saat uyumuyor.Gece de uykumu alamadığım için gündüz halsiz oluyor ve işlerimi bile yapacak gücüm olmuyor.Ama Allah sağlık versin bu günlerin de tadı başka.Emerken gözümün içine bakması,bay bay yapması falan.Günaydın, yok canım ilk azılar önden çıkıyor köpek ler sonra çıkıyor.Son bir köpek dişimiz kaldı oda bugün yarın çıkar.Memeyi kesicem sonra inşallah.Bu gece uyanmaları hep memeden.24-26 aya kadar başka dişimiz yok şükür 4 tane büyük azı kaldı en diptekiler.
Benim oğlum 19.aya girdi ablası kocaman oldu ve ben artık çok yoruldum ilk 4 ay çok iyiydi uykusu sonra bir başladı bugüne geldi 14 aydır uykusuzum.Yaşlandım resmen ya gözlerimin altı mosmor.Başıma böyle birşey geleceğini bilseydim doğum günden sonra gece beslenmesini keserdim.Bende çok yorgunum.Allah yardımcı mız olsun.Maşallah canım sağlıklı dişleri olsun kuzuların.Oğlum 3,5 aylık olana kadar 3-3-2-1-1 şeklinde uyur uyanırdı.Sonra sık sık uyanmaya başladı.Ağlayarak uyanıyor zaten.İnşallah düzelir.İnsanın uykusu çok bölündükçe kendisini çok yorgun hissediyor.Gündüz de aralıksız bir saat uyumuyor.Gece de uykumu alamadığım için gündüz halsiz oluyor ve işlerimi bile yapacak gücüm olmuyor.Ama Allah sağlık versin bu günlerin de tadı başka.Emerken gözümün içine bakması,bay bay yapması falan.
Amin canım inşallah.Aynı ben de sen gibiyim,gözlerim altında normalde de hafif morluk vardır uykusuzluk da eklenince panda gibi oldum.Benim oğlum 19.aya girdi ablası kocaman oldu ve ben artık çok yoruldum ilk 4 ay çok iyiydi uykusu sonra bir başladı bugüne geldi 14 aydır uykusuzum.Yaşlandım resmen ya gözlerimin altı mosmor.Başıma böyle birşey geleceğini bilseydim doğum günden sonra gece beslenmesini keserdim.Bende çok yorgunum.Allah yardımcı mız olsun.
Yok canım başak burcu.Tanıdığım bütün erkek bebekler böyle yani anne sütü ile beslenenler böyle.Amin canım inşallah.Aynı ben de sen gibiyim,gözlerim altında normalde de hafif morluk vardır uykusuzluk da eklenince panda gibi oldum..İkizler burcu mu bebeğin Freyza__
Varsa anne sütü alsınlar,razıyız artık napalım.Sütüm azaldı bu ara.Yok canım başak burcu.Tanıdığım bütün erkek bebekler böyle yani anne sütü ile beslenenler böyle.
İnşallah kaybederim bu kiloları.Uyku haleri daha çok feca sık uyanmak yapıyor bende.oğlumgece uyandı bi baktım saat 2ye 10 var, dedim benim leptin çalışmayacak mı acaba.
Bir de akşam çorba içtim meyeneli.pişmanmıyım bilmiyorum.
Aynen canım anne sütü alsınlar Yeterki.Benimde azaldı.Ama benim işime geldi artık çok güzel besleniyor.Varsa anne sütü alsınlar,razıyız artık napalım.Sütüm azaldı bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?