Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

güzel de,papadiya 9kg vermıs 1 ayda ,kıskandım
hmm cok aslında bılmemde ben:26:

canım ben 1 ay ekmek yemdım tekrar dönüş olmadı sende hıc olmaz yemzsın artık ekmek

iyi akşamlar kızlar menümü bildiriyorum
KAHVALTI:
klasik karatay kahvaltısı
AKŞAM YEMEĞİ:
ezogelin çorba
patlıcan yemeği

Hadi bakalım, inşallah beklediğinden fazla düşme olur tartıda

kahvaltım
1 kase içinde ceviz kuru üzüm 3 incir 4 kayısı
2 yumurta
yaglı peynir
15 adet zeytin

yiyebildiklerim
çeyrek yumurta 2 zeytin 2-3 kırıntı ceviz 1 incir
oturdum çok güzel kahvaltı yapacaktım 1 yudum çay aldımki bir telefon 2dk sonra dışarda buldum kendimi.nasıl agzıma attım şunları nasıl giyimdim nasıl firladım inanın bilmiyorum.arabaya binerken otoparkta kapıcıyı gördüm dedim ne olur git benim kapıya bak kapattımmı aklıma gelmiyor:))) tamam dedi öle yani

ögle

1 kase domates çorba.
2küçük köfte etrafı patlıcan sarma
1 kase küçük çoban salata
yogurdumda vardıda arkadaşın canı istemiş yemiş

ara:1 elma 1 avuç lebelebi saat 15 te

akşam :

dünden kalan et haşlama 1 tabak yanına 1 domates 2 kaşık yogurt
şimdi bulaşık ları yıkıyorum yarım avuç kadar fıstık yedim sabah tabakta kalanları atmamak için 1 incirimi az bişey cevizi yedim

Son düzenleme:

Valla aynen dediğin gibi, sürüden ayrılanı kurt kapar misali)

bundan sonra ne yersem yiyeyim buraya yazacağım...
Dukan'ın kitabında kaçamak yapmakla alakalı şöyle bir cümle vardı bundan sonra ne zaman kötü kaçamak yapmak istesem bunu hatırlayacağım:"Kaçamak yapmak, şişirdiğiniz balona iğne batırmak gibidir. Bir anda patlatabilirsiniz balonu...."

Ama iyi kaçamaklara her zaman yer var(abartmamak koşuluyla) tabii. Mesela çiğ köfte, haşlanmış içli köfte, tam buğday ekmeği yada yufka ekmeği, meyve... gibi)

Sen yolu yarılamışsın, bu akşam fazlaya kaçmadan yiyebilirsin bence tadımlık tadımlık Şimdiden afiyet olsun canım her ne yediysen)

67 kiloda biri için bu yediklerin çok az değil mi?

bu doğru bir beslenme mi ki?

anlamadım ben şimdi

bikaç hafta sonra sen de 2 öğüne düşersin canım.
bir da sabah 7 de güne başlıyosan 2 öğün çok zor, ben geç uyandığımdan baştan beri 2 yapıyorum
doyana kadar yiyebiliyoruz, çatlayıncaya kadar değil.
karatayın püf noktası bu, nerde doyuyosan orda bırakırsın yemeyi
kıyaslama çok doğru değil sanırım.

listeyi okurken baya baya sesli güldüm

insülin beni kapmadan döndüm yola Papadiyacım))

bugünkü menüm

Sabah:
1 yum
1 kk peynir
3 zeytin
Yarım dilim ekmek
2-3 ceviz

Öğle:
1 kase tarhana
2 yk kapuska
Karnabahar haşlama
1 nar

Akşam:
1 kase sütlü bulgur çorbası
1 tabak yoğurtlu karnabahar
2 lokma ekmek, 2 çatal peynir

su: 2 lt
spor: 45 dk(4km) koşu bandı

ben hiç doymam ki :)

şaka bi yana doğrusu kıyaslama yapmamak tabi.

ama ben 72 kg bi hatunum,

ve 2 öğün kuş kadar yersem,

bir de hiç ekmeksiz yersem bu kuşları,

eminim bir terslik olur.

afiyet olsun canım menü süper.
çiğ krema veya kaymak yiyebiliyor muyuz acaba?

ben bayramda baya götürmüştüm çiğköfteyi yalnız benim yediklerim esmer bulgurdandı ordan biraz kurtarıyorum

Tereyağı yiyebildiğimize göre kaymak da yiyebiliriz bence... Ben bazen yumurtayı kaymak ile pişiriyorum, yumuşacık oluyor...Ekmek yeneceği zaman tereyağı yerine kaymak da sürülebilir belki

bayram mahvettı bneı ya ne guzel mekıkler leslıler yazardım zaten hastayım iyileşince başlarım herhalde

Hareket harekettir canım, bu yaptıkların hiç yapmamaktan çoook iyi bence)

Saphiracım ben de tabakla hazırlayacağım yiyeceklerimi. Kahvaltılıklar masada tabakla durunca biraz fazla yiyebiliyorum da...Özellikle peynir ve ceviz de kaçırıyorum bazen:26:

Ben 2 seferinde de az az başlamıştım Canım. Yapabiliyorsan eğer açıkhavada, fazla tempolu olmayan kısa süreli yürüyüş iyi gelecektir sana. Benim doktorum dağ bayır tırmanma, düz yolda yürü bir zararı olmaz demişti. Ama sen 3 ayın bitimini bekle istersen, yada doktoruna danışabilirsin belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…