- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
bence süper bir öğünAkşam yemegi
1 tabak etli nohut yemegi
1 kase yogurt
3 kuru kayısı aslında her akşam kuru kayısı yemem canım cok seker cekmeyince ama bı aralar cok seker cekiyor canım malesef
Evet canım çok doğru söylüyorsun,inşallah devam edeceğim.Hatta eşimle de sabah onu konuştum sütüm azaldı ama diyeti bırakmayayım değil mi diye o da hemen bırakma dedi tabi.uykusuzluk çok fena tabi ama merak etme vücudun yağ yakmaya devam ediyor... sadece ertesi gün canın karbonhidrat istediğinde kendine hakim ol ve diyetin dışına çıkma, ufak kaçamaklar yapma ki, hevesin kırılıp yarım bırakma, ne azimli insanlar var 50-60 kilo veriyorlar 3-4 ayda onları düşün hedefini koydun, yolundan sapma... ordaki tüm yiyeceklerin tadını biliyorsun, tekrar tekrar denemenin anlamı yok
Yiyebiliyoruz ama sık değil ve az miktarda.Bulgur gibi galiba.bence süper bir öğün
şunu merak ettim, canan hoca, nohut nişastalı yemeyin falan demiş miydi... sanki aklımda öyle kalmış
valla sorma dün başıma neler gelmedi kiOnethebeach sen nerdeydin ben o koca tas çorbayı içerken
hurma olmadı ama boşverYa eşim hurma da almış.3 tane hurma yedim birşey olurmu ya 3 hurma 5 mürdüm eriği şuan şeker komasına girdim sanırım.midem çok kötü.Hurma yasakmı diyetimi bozarmı ya
Önce bir ayyyy dedim ,okumaya devam ettikçe ohhhh.Bir atasözü var ya Allah sevdiğini kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş.valla sorma dün başıma neler gelmedi ki
annemle yemeğe gittik fenerbahçe misinaya
tam hesabı ödiycem cüzdan yok
meğer düşürmüşüm, fena sarsıldım,
tüm kartlar iptal ama ehliyet kimlik vs...
eminönünden motora binmiştim
aradılar beni, bulunmuş
bugün teslim alıcam cüzdanımı çok sevindim, içindeki para da duruyor üstelik
neyse konuyu dağıtmadan akşam yediklerime geliyim:
1 tane Sarıkanat
yarım ahtapot
yarım kalamar
bol yeşillikli salata
peynirli avokadolu şam fıstıklı ezme
yoğurtlu acılı tereyağlı atom
biraz zeytin
biraz turşu
akşam 20:00'den sonra birşey yemedim, tuvalete de çıkmadım
netice sabah kalktım
63.5 kg
arkadaşlar
canan hocayı seviyorum, kadın doğru söylüyor, o kadar yemeye artık nefes alamıyordum sabah sadece 100 gr artmışım... yanıyor yağlar yanıyoooorrrr
Önce bir ayyyy dedim ,okumaya devam ettikçe ohhhh.Bir atasözü var ya Allah sevdiğini kulunun eşeğini önce kaybettirir sonra buldururmuş.
Öğünün deniz ürünleriyle dolu.Eminim güzeldir.Hiç ahtopot ve kalamar yemedim.100 gr artış da büyük ihtimal turşudandır tuzlu ya.
Tamam,bugün menüde tavuk çorbası ve karışık kızartma vardı o yüzden azığımı evden getirdim.Yeşillik yıkamıştım akşamdan ama onları unutmuşum.evet tatlım kesin turşudan ve zaten genelde yemekler tuzlu meze tarzıydı...
balık çok yararlı ahtapotu yememekle birşey kaybetmiş sayılmazsın, ben balığı çok seviyorum ahtapot sofradaydı ondan yedim, yoksa aramam
bugün sabah acıkmamıştım o sebeple şunları yedim
2 adet activia yoğurt
lor peyniri avuç içi kadar
birkaç ceviz, fındık ve badem
3 adet zeytin...
dün acayip yediğim için bugün porsiyonlarımı küçük tutmaya karar verdim
sen de bugün daha dikkatli ol lütfen, gözüm üzerindeee
Bu arada 90 kilo üstü diyet grubunu da okumaya başladım.Güzel kilo verenler var.Belki bana da moral olur.
Afiyet olsun canım,çok güzel kavurmaya bayılırım.Kalhvaltım,
Kavurmalı omlet
Zeytin
Peynir
3 ceviz
4 gün kurusu+tereyağı
2 bardak sütlü kahve
İnşallah canım ya,desteğin için teşekkürler.105 ile başladım ilk hafta yumuşak bir geçiş yapıp,2 haftadır nerdeyse tam yapıyorum.tabi takip et, motivasyon çok önemli burada, onun için ne iyi geliyorsa onu yap, kesin gidicek o kilolar zaten, sen buna inan yeter
Nohut cok fazla yemeyin ama arada sırada yiyebilirsiniz demişti bende bazen yiyorum ayda bir yada ikibence süper bir öğün
şunu merak ettim, canan hoca, nohut nişastalı yemeyin falan demiş miydi... sanki aklımda öyle kalmış
Merhaba canım,inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlada kavuşursun.Meyve ve meyve kurusu yiyebilirsin ama sabah kahvaktısında.Mesela 3 -4 günkurusu kayısı ya da 1 adet orta büyüklükte bir meyve.Üzüm karpuz kavun önerilmiyor,gerçi mevsimi değil zaten ama.Çilek mesela Gİ DÜŞÜKMÜŞ,yiyebilirsin.Erik bile yüksek yeşili.Merhaba ben kilolu sayılamam ama malesef pko hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum malesef insulin direnci hastalığı şeker tüketmeyip yenmek istiyorum karatay diyetine başlayacağım
Benim sorum meyve ve meyve kuruşu hiç tuketmiyecekmiyiz
İnşallah canım ya,desteğin için teşekkürler.105 ile başladım ilk hafta yumuşak bir geçiş yapıp,2 haftadır nerdeyse tam yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?