Olur canım.Planlamanda çok iyi .Kızlar ben yürüyüşümü öğle arası yemekten önce yapıyorum.5-5,5 saat geçmesini bekliyorum kahvaltı öğle yemeği arasının.Uygun mudur?
Bir de bugün evde patatesli yeşil fasülye var(eşim patatesli seviyor),patateslerini ayırıp yesem olur mu acaba?
Bu kalplere bayılıyotum ben.
Ben her pazar günü tartılıyorum canım bana uymak istersen pazar sabahları beraber tartı günümüz olur :)Sağol canım,gece çok sık uyandık.Saat başı bile değil.Çok uykum var.Kuzum sabah erkenden kalktı ama o da uykulu ve keyfi yoktu.
Sabah kahvaltım;peynirli tereyağlı omlet,zeytin,3 günkurusu,fıstık.
Herkese günaydın.
4 gündür tartılmamışım.Çok merak ediyorum kilo verip vermediğimi.Tartı günü belirleyecek miyiz;Ortak bir gün.
Evet canim tartildim hahvaltidan sonra hemen yazmaliyim dedim pazartesiden cumaya -2ZO2718 bugün mü tartılacaktın canım ..
Ay çok sevindim ya kahvaltıdan sonra tartıldığına göre 64 kilosunEvet canim tartildim hahvaltidan sonra hemen yazmaliyim dedim pazartesiden cumaya -2artik 65 kiloyum
14 gunde 6 kilo verdim
Kahvaltim
Biber salcali yumurta 1 tane
Domates
Mantar (baharatla kavurdum)
Zeytin
Ceviz
Ay çok sevindim ya kahvaltıdan sonra tartıldığına göre 64 kilosunyani 6 değil 7 kilo vermişsin arkadaşım Darısı başıma
Anammm(biraz kaba oldu belki ama) ne güzel moral veriyorsun 15 kilo verecem ben evet 2 ayda,verecem veriyorummmm.canına yazık ya,
bence 2 ayda "kaçamak yapmadan" en az 15 kilo aşağı inersin çünkü diyetisyenimin dediğine göre 1 kilo yağ 2 kilo su tutuyormuş vücutta... sen 2 öğün arası 6 saatten önce ağzına lokma bile atma ve 8'den sonra hiçbirşey kesinlikle yeme ki... vucüt sürekli yağ yakma halinde olsun... ve suları da bırakarak hepimizden hızlı kilo vericeksin buna inan
Tamam canım pazara kadar tartılmayacağım.Ben her pazar günü tartılıyorum canım bana uymak istersen pazar sabahları beraber tartı günümüz olur :)
Maşallah sana canım.14 günde 6 kilo inanılmaz bir rakam hem de yiyerek.Gidiyor inşallah kilolarımız.Destek tam destek.Evet canim tartildim hahvaltidan sonra hemen yazmaliyim dedim pazartesiden cumaya -2artik 65 kiloyum
14 gunde 6 kilo verdim
Kahvaltim
Biber salcali yumurta 1 tane
Domates
Mantar (baharatla kavurdum)
Zeytin
Ceviz
Evet bazen yavas bazen hizli ama oyle boyle gidiyo... tesekkurlerMaşallah sana canım.Gidiyor inşallah kilolarımız.Destek tam destek.
Maşallah sana darısı da bana.2 haftada 6 kilo.Evet bazen yavas bazen hizli ama oyle boyle gidiyo... tesekkurler
Karataya ara mı verdin canım.Afiyet olsun.Merhaba
Sabah: elma sütlü kahve
Öğle 1 cigkofte dürüm
Ara:sütlü kahve
Akşam: sütlü yulaf lapa
Bir saat spor yapoyor step pilates ondan sonra iyi gidiyor.
Bugünde böyle biter haftasonu gelir ve ben sonsuza kadar uyurum
Güzelll o zaman pazar günü sabah ac karnina ve kiyafetsiz tartiliyoruz:)Tamam canım pazara kadar tartılmayacağım.Start verildi.Pazarı iple çekeceğim.
Tamam MinimGüzelll o zaman pazar günü sabah ac karnina eve kiyafetsiz tartiliyoruz:)
Bende gidemiyorum canim gitmeden tartiliyorum amaTamam Minim.Ben genelde sabah kalkınca tuvalete gidemem yedikten sonra anca.
Yok canım ara vermedim. Cigkofte serbest durum ekmeğini de lahmacun ekmeği niyetine yiyebileceğimi düşündüm. Spora gitmeden de bu yulaf lapasi ni yemem iyi oluyor. Çünkü normal yemekle spor yapılmıyor dönüşte de yemek için geç oluyor. Bilmem yanlış mı yapıyorum sizce kızlar!Karataya ara mı verdin canım.Afiyet olsun.
Cok iyi yapmissin bende cikacagim az sonra yürümeye bu haftanin son sporu olacak haftasonu spor yok:)Bu arada 35 dk yürüdüm.Orta hız tempo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?