Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Olur canım.Planlamanda çok iyi .

Ben her pazar günü tartılıyorum canım bana uymak istersen pazar sabahları beraber tartı günümüz olur :)

Evet canim tartildim hahvaltidan sonra hemen yazmaliyim dedim pazartesiden cumaya -2 artik 65 kiloyum
14 gunde 6 kilo verdim
Kahvaltim
Biber salcali yumurta 1 tane
Domates
Mantar (baharatla kavurdum)
Zeytin
Ceviz
Ay çok sevindim ya kahvaltıdan sonra tartıldığına göre 64 kilosunyani 6 değil 7 kilo vermişsin arkadaşımDarısı başıma

Anammm(biraz kaba oldu belki ama) ne güzel moral veriyorsun 15 kilo verecem ben evet 2 ayda,verecem veriyorummmm.
5 saat 15 dk oldu iki öğün arası bu sefer.Ama akşam öğle arasını uzatacam.Tamam dün yemedim bugün de yemeyeceğim.

Evet canim tartildim hahvaltidan sonra hemen yazmaliyim dedim pazartesiden cumaya -2 artik 65 kiloyum
14 gunde 6 kilo verdim
Kahvaltim
Biber salcali yumurta 1 tane
Domates
Mantar (baharatla kavurdum)
Zeytin
Ceviz
Maşallah sana canım.14 günde 6 kilo inanılmaz bir rakam hem de yiyerek.Gidiyor inşallah kilolarımız.Destek tam destek.

Karataya ara mı verdin canım.Afiyet olsun.

Y
Karataya ara mı verdin canım.Afiyet olsun.
Yok canım ara vermedim. Cigkofte serbest durum ekmeğini de lahmacun ekmeği niyetine yiyebileceğimi düşündüm. Spora gitmeden de bu yulaf lapasi ni yemem iyi oluyor. Çünkü normal yemekle spor yapılmıyor dönüşte de yemek için geç oluyor. Bilmem yanlış mı yapıyorum sizce kızlar!

Sabah kahvaltimi yazmayi unutmusum :)
2 az haslanmis yumurta
Avuc icim kadar kasar peynir
12 zeytin
4 ceri domates
1 yesil biber ve biraz paprika
1 cay bardagina yakin kuruyemis 3 kayisi ve 1 bardak diyet cayi
Masallah bana iyi yemisim yemelere doyamamisim yazarken farkina vardim :)
Ve yemegini yiyen herkese afiyetler olsun tartida eksilenleride tebrik ederim devami cabucak gelsin yaglar buharlassin yok olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…