Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben çok yorum yapamaycağım yulaf konusunda.Ama çiğ köfte kısır yiyebileceğimizi düşünüyorum her zaman olsa da.Yulaf sıkıntılı ise süt kuruyemiş,yoğurt kuruywmiş yiyebilirsin belki canım.

Sana da afiyet olsun canım.Olsun olsun,yok olsunnnn

sabah 3-4 gün kurusu kayısı var bu diyette, ya da günde 1 adet meyve yiyebilirsin, zaten fazlasına gerek yok ki, vücudun için yeterli 1 porsiyon, vitamin ve mineralleri bol bol sebze ve bakliyattan alıyorsun

yaramazsın ya... tabiki de patatesleri ayıklayıp yiyebilirsin ama patatesleri ayıkla mutlaka :) bence yürüyüş için mükemmel zaman öğle yemeği öncesi araya 5 saat de girmiş, iki katı yağ yakar vücut, ohhh missss

işte buuu yoksa da oklavaaa çünkü 2 ayda 15 kilo uçacakkkk

canım çok az değil mi yediklerin?

Ayrıca sorularım var,

Sabah yumurta yememişsin
Zeytin de yememişsin
Sabah protein az, karbonhidrat çok

Çiğköftede bulgur var, lavaş da buğdaydan yapılıyor, ikisi de tahil... çok değil mi?
Öğle protein yine az ve karbonhidrat yine çok

Akşam yulaf yine tahıl ve karbonhidratı çok
sütün yulafın proteininden ne olacak, az bence...

Akşam yine protein az karbonhidrat çok

yediklerin muazzam sağlıklı, harika öğünler ama protein karbonhidrattan az olunca kilo vermek yavaş oluyor, o yüzden belki dikkatinden kaçtıysa diye böyle irdeledim yediklerini

benimki yıldırıcı zaten ama withings diye bir tartımız var telefona grafik falan gönderiyor, istatistik tutuyor, yağ oranı kalp ritmi vb... baya detaylı bişey yani... biz de çocuk gibi sabah akşam tartılıp tartılıp duruyoruz :))) şimdi güldüm kendime :))))

Arkadaşlar,

İki cümle karalamak istedim, hepimiz için, çünkü haftasonu çok aktif olmayabiliriz forumda malum tatil...

Bakın...

Herşeyin tadını biliyoruz, zaten önceden yedik, hem de doya doya yedik, doya doya içtik maşallah...

O yediklerimiz bizi o an mutlu etti ama ya sonra...

Belli ki halimizden pek memnun değiliz çünkü burada bir değişiklik yapmak üzere buluştuk...

İnsan olarak en iyi halimizi yaşamak istemiyor muyuz?

içimizin güzelliği dışımıza vursun istemiyor muyuz?

O halde lütfen haftasonu çozutup, kaçamaklarla diyetimizi heba etmeyelim
Lütfen iki ileri bir geri yapa yapa hem metabolizmamızı hem de moralimizi bozmayalım
Güzelliğe, seksiliğe, kadınlığa davet ediyorum, boğazımızı tutmaya davet ediyorum

Bende tam diyetten nekadar bezdiğimi düşünüyordum.Haftasonu kahvaltıdan sonra çıkıp Çarşı-pazar- AVM gezip 6-7 saat ayakta kalıp pazartesi ye en az 66 ile başlamak istiyorum.Eğer başlayamazsam bütün direncimi yitirmekten korkuyorum.Ya diyeti bırakıcam yada öğlen salata yemeyi düşünüyorum.Yani üç öğüne geçebilirim.Zaten 65 den sonra araya birşey sokacaktım ama 65 i bekleyemiyebilirim.

Cok güzel seyler söylemissin bendende bi tavsiye olsun bayanlar bu hafta yaptigim sacma cikolata ve diger kacamaklarin acisini hala cekiyorum canim daha fazla abur cekmeye başladı ve daha cabuk acikmaya başladım ama kendimi sıkaraktan devam ediyorum yani yapılan kaçamagın etkisi uzun sürüyor 5 dakikada yenilip biten şeyin acısı 5 günde devam ediyor o yüzden dikkatli olun iradenizi ne kadar korursanız o kadar hırsınız artıyor böyle güzel yerlere yada bi lokantaya gittiginizde insanlar zararlı seyler tüketirken siz yararlıları tüketirken kendinizi gördüğünüzde bi adım daha hedefinize yaklaşmış oluyorsunuz :)

Bezme ya ne bezmesi... pazartesiye daha iki gün var, evet 3 öğüne çık, proteini arttır salata sebzeyi azalt, vücudu bu şaşırtıyor...

diyette tıkanınca saf proteine başvur, bak nasıl tetikliyor kilo vermeyi... ben sana örnelk menü yazıcam

sabah 2 yumurta yanına bol maydonoz zeytinyağı limonlu salata
öğle alışveriş merkezinde ızgara tavuk ya da tavuklu salata ama mısır falan koymasınlar içine
akşam güzel bir biftek, balık ya da tavuk ızgara yanına da koyu yapraklı yeşillik salatası rokalı falan

yoğurt yok, peynir yok, sebze yok... yap bunu birgün bak nasıl tetikliycek ve tabi boll su içiyorsun, ayran falan da yok, çay kahve serbest

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…