- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ben çok yorum yapamaycağım yulaf konusunda.Ama çiğ köfte kısır yiyebileceğimizi düşünüyorum her zaman olsa da.Yulaf sıkıntılı ise süt kuruyemiş,yoğurt kuruywmiş yiyebilirsin belki canım.Y
Yok canım ara vermedim. Cigkofte serbest durum ekmeğini de lahmacun ekmeği niyetine yiyebileceğimi düşündüm. Spora gitmeden de bu yulaf lapasi ni yemem iyi oluyor. Çünkü normal yemekle spor yapılmıyor dönüşte de yemek için geç oluyor. Bilmem yanlış mı yapıyorum sizce kızlar!
Sana da afiyet olsun canım.Olsun olsun,yok olsunnnnSabah kahvaltimi yazmayi unutmusum :)
2 az haslanmis yumurta
Avuc icim kadar kasar peynir
12 zeytin
4 ceri domates
1 yesil biber ve biraz paprika
1 cay bardagina yakin kuruyemis 3 kayisi ve 1 bardak diyet cayi
Masallah bana iyi yemisim yemelere doyamamisim yazarken farkina vardim :)
Ve yemegini yiyen herkese afiyetler olsun tartida eksilenleride tebrik ederim devami cabucak gelsin yaglar buharlassin yok olsun :)
Çok iyi.Ben de hafta sonu yapamıyuorum.İş yerinde öğlen kalmam benim için avantaja dönüştü.Cok iyi yapmissin bende cikacagim az sonra yürümeye bu haftanin son sporu olacak haftasonu spor yok:)
Merhaba ben kilolu sayılamam ama malesef pko hastasıyım ve bebek sahibi olmak istiyorum malesef insulin direnci hastalığı şeker tüketmeyip yenmek istiyorum karatay diyetine başlayacağım
Benim sorum meyve ve meyve kuruşu hiç tuketmiyecekmiyiz
Kızlar ben yürüyüşümü öğle arası yemekten önce yapıyorum.5-5,5 saat geçmesini bekliyorum kahvaltı öğle yemeği arasının.Uygun mudur?
Bir de bugün evde patatesli yeşil fasülye var(eşim patatesli seviyor),patateslerini ayırıp yesem olur mu acaba?
ben hergün tartılıyorum, biliyorum iyi değil ama eşimle birlikte tartılıyoruz her sabah, alışkanlık oldu vaz geçemiyorum :)Ben her pazar günü tartılıyorum canım bana uymak istersen pazar sabahları beraber tartı günümüz olur :)
Maşallah sana canım.14 günde 6 kilo inanılmaz bir rakam hem de yiyerek.Gidiyor inşallah kilolarımız.Destek tam destek.
işte buuuAnammm(biraz kaba oldu belki ama) ne güzel moral veriyorsun 15 kilo verecem ben evet 2 ayda,verecem veriyorummmm.
5 saat 15 dk oldu iki öğün arası bu sefer.Ama akşam öğle arasını uzatacam.Tamam dün yemedim bugün de yemeyeceğim.
ben hergün tartılıyorum, biliyorum iyi değil ama eşimle birlikte tartılıyoruz her sabah, alışkanlık oldu vaz geçemiyorum :)[/ her gün tartılmak benim psikolojime iyi gelmiyor malesef hep küçük miktarlar görmek tatmin etmiyor sanırım beni o yüZden haftada 1 yetiyor bana o zaman daha toplu bi rakam görmek iyi geliyor bana :)
Merhaba
Sabah: elma sütlü kahve
Öğle 1 cigkofte dürüm
Ara:sütlü kahve
Akşam: sütlü yulaf lapa
Bir saat spor yapoyor step pilates ondan sonra iyi gidiyor.
Bugünde böyle biter haftasonu gelir ve ben sonsuza kadar uyurum
süpersin ya süüppperrr1 saat kadar yürüyüşümü yaptım geldim yürürken bi anda rüzgar ve yagmur bastırdı ama yinede yıkılmadım ayaktayım
Diyetimize devam edelim motive olalım hepimiz gittikçe süperleşelim:)süpersin ya süüppperrr
Çok iyi.Ben de hafta sonu yapamıyuorum.İş yerinde öğlen kalmam benim için avantaja dönüştü.
Aynen bazan sabahlari kofte yiyorum kirmizi et hem tok tutuyo hemde hizli verdiriyimaşallah, nasıl güzel vermiş,
çünkü ağırlığı sebzeye değil proteine ete balığa tavuğa vermişse tok tutar ve hızlı verdirir
takipteyiz
Aynen bazan sabahlari kofte yiyorum kirmizi et hem tok tutuyo hemde hizli verdiriyi
Cok güzel seyler söylemissin bendende bi tavsiye olsun bayanlar bu hafta yaptigim sacma cikolata ve diger kacamaklarin acisini hala cekiyorum canim daha fazla abur cekmeye başladı ve daha cabuk acikmaya başladım ama kendimi sıkaraktan devam ediyorum yani yapılan kaçamagın etkisi uzun sürüyor 5 dakikada yenilip biten şeyin acısı 5 günde devam ediyor o yüzden dikkatli olun iradenizi ne kadar korursanız o kadar hırsınız artıyor böyle güzel yerlere yada bi lokantaya gittiginizde insanlar zararlı seyler tüketirken siz yararlıları tüketirken kendinizi gördüğünüzde bi adım daha hedefinize yaklaşmış oluyorsunuz :)Arkadaşlar,
İki cümle karalamak istedim, hepimiz için, çünkü haftasonu çok aktif olmayabiliriz forumda malum tatil...
Bakın...
Herşeyin tadını biliyoruz, zaten önceden yedik, hem de doya doya yedik, doya doya içtik maşallah...
O yediklerimiz bizi o an mutlu etti ama ya sonra...
Belli ki halimizden pek memnun değiliz çünkü burada bir değişiklik yapmak üzere buluştuk...
İnsan olarak en iyi halimizi yaşamak istemiyor muyuz?
içimizin güzelliği dışımıza vursun istemiyor muyuz?
O halde lütfen haftasonu çozutup, kaçamaklarla diyetimizi heba etmeyelim
Lütfen iki ileri bir geri yapa yapa hem metabolizmamızı hem de moralimizi bozmayalım
Güzelliğe, seksiliğe, kadınlığa davet ediyorum, boğazımızı tutmaya davet ediyorum
Bende tam diyetten nekadar bezdiğimi düşünüyordum.Haftasonu kahvaltıdan sonra çıkıp Çarşı-pazar- AVM gezip 6-7 saat ayakta kalıp pazartesi ye en az 66 ile başlamak istiyorum.Eğer başlayamazsam bütün direncimi yitirmekten korkuyorum.Ya diyeti bırakıcam yada öğlen salata yemeyi düşünüyorum.Yani üç öğüne geçebilirim.Zaten 65 den sonra araya birşey sokacaktım ama 65 i bekleyemiyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?