- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Cok güzel seyler söylemissin bendende bi tavsiye olsun bayanlar bu hafta yaptigim sacma cikolata ve diger kacamaklarin acisini hala cekiyorum canim daha fazla abur cekmeye başladı ve daha cabuk acikmaya başladım ama kendimi sıkaraktan devam ediyorum yani yapılan kaçamagın etkisi uzun sürüyor 5 dakikada yenilip biten şeyin acısı 5 günde devam ediyor o yüzden dikkatli olun iradenizi ne kadar korursanız o kadar hırsınız artıyor böyle güzel yerlere yada bi lokantaya gittiginizde insanlar zararlı seyler tüketirken siz yararlıları tüketirken kendinizi gördüğünüzde bi adım daha hedefinize yaklaşmış oluyorsunuz :)
Sakın direncini yitirme canım bozma diyetini cok acıkıyorsan 3 öğün yap ama tartıya hep aldırma 2 pille calisan tartimi o kadar emegini bosa harcatacak sen vücudundaki olan biten seylere bak lütfen tartiya cok aldirma moralini bozdugun her an zayiflamayacagini düsünür insan beynimizde ona göre bedeni yönlendiriyor hep kilo verecegini ve saglikli oldugunu düsün bedenin de beyninde kilo verecegini kabullensinBende tam diyetten nekadar bezdiğimi düşünüyordum.Haftasonu kahvaltıdan sonra çıkıp Çarşı-pazar- AVM gezip 6-7 saat ayakta kalıp pazartesi ye en az 66 ile başlamak istiyorum.Eğer başlayamazsam bütün direncimi yitirmekten korkuyorum.Ya diyeti bırakıcam yada öğlen salata yemeyi düşünüyorum.Yani üç öğüne geçebilirim.Zaten 65 den sonra araya birşey sokacaktım ama 65 i bekleyemiyebilirim.
Insallah canim incelecegiz tabikide sonra yazin gelsin bikiniler mayolar :)aynen ya... acısı sonra çıkıyor aman bir parça kaçamak diyorsun ama ne yapıyorsa o bünyene artık daha sık acıkmaya başlıyorsun, vücudun şişiyor bir sürü sıkıntı, harika anlatmışsın, bırakın zararlıları isteyen yesin biz en az en sağlıklı yemeye çalışacağız ve inceleceğiz inşşşallahhh
Bunalmaaaaaaaaa bak sana güzel bi tarif vereyim gün kurusu kayisinin arasini ac ve kakaoya bula icinede kac tane sigarsa artik findik koy ve kahveyle ye aksam yemeginde tadi bana göre cok güzel adida yalanci cikolata cikolata mutluluk verir ya hani belki iyi hissedersin :)Canım yemek yemek istemiyor sadece karbonhidrat istiyor . 15 günde bir ,bir lahmacun yemeye hakkım var yarın onu kullanacağım eminim karbonhidrat ihtiyacımı durduracaktır.Ben zaten genelde etle besleniyorum.Çokda hızlı veriyorum, Allah a şükür ama bugün niyeyse çok bunaldım.
Bunalmaaaaaaaaa bak sana güzel bi tarif vereyim gün kurusu kayisinin arasini ac ve kakaoya bula icinede kac tane sigarsa artik findik koy ve kahveyle ye aksam yemeginde tadi bana göre cok güzel adida yalanci cikolata cikolata mutluluk verir ya hani belki iyi hissedersin :)
Canım yemek yemek istemiyor sadece karbonhidrat istiyor . 15 günde bir ,bir lahmacun yemeye hakkım var yarın onu kullanacağım eminim karbonhidrat ihtiyacımı durduracaktır.Ben zaten genelde etle besleniyorum.Çokda hızlı veriyorum, Allah a şükür ama bugün niyeyse çok bunaldım.
Yapıcam akşam mutlaka sağol canım.Paylaşınca sıkıntım geçti ya iyiyim harbiden.10 gündür diyetimi hiç bozmadım.Amacıma ulaşana kadar da bozmamalıyım sağolun kızlarBunalmaaaaaaaaa bak sana güzel bi tarif vereyim gün kurusu kayisinin arasini ac ve kakaoya bula icinede kac tane sigarsa artik findik koy ve kahveyle ye aksam yemeginde tadi bana göre cok güzel adida yalanci cikolata cikolata mutluluk verir ya hani belki iyi hissedersin :)
Çok sağol canım moral verdiniz.teşekkür ederimmini93 ün tarifi süper geldi bana... akşam yapıcam kendime,
yarın lahmacun ye yanına da ayran ohhh misss
ama lütfen pes etme, bozarsan kendini ne kadar kötü hissedeceğini bir düşün
Dene canim ben kuru meyveleri cok severim o yüzden cok hosuma gidiyor :)ay ağzımın suyu aktı beben yapıcam valla
ben canan hocadan haftada bir kere lahmacun yenebilecegini duydum ve bende o hakkimi kullanmistim hic bi sorun olmamisti diger gün tartida 400 gr eksi cikmistim bi sorun olmuyor ama sadece 1 tane :)Yapıcam akşam mutlaka sağol canım.Paylaşınca sıkıntım geçti ya iyiyim harbiden.10 gündür diyetimi hiç bozmadım.Amacıma ulaşana kadar da bozmamalıyım sağolun kızlarAma yinede yarın bir lahmacun hakkımı kullacağım
ben canan hocadan haftada bir kere lahmacun yenebilecegini duydum ve bende o hakkimi kullanmistim hic bi sorun olmamisti diger gün tartida 400 gr eksi cikmistim bi sorun olmuyor ama sadece 1 tane :)
Ay o daha güzelmiş çok mutlu oldum yaben canan hocadan haftada bir kere lahmacun yenebilecegini duydum ve bende o hakkimi kullanmistim hic bi sorun olmamisti diger gün tartida 400 gr eksi cikmistim bi sorun olmuyor ama sadece 1 tane :)
Kizlar size tavsiyem canan hocanin karatay mutfagi kitabini almaniz yemek tarifleri var ve kitabin arka bölümlerinde abur cubura son bölümü var orda kacamak ama saglikli ve zararsiz kacamaklar var misal yufkadan yapilmis börek kek tarifi var sekersiz tatli tarifleri var lahmacun tarifi var yani canan hocada bize kacamak sunuyor saglikli olanlardan
Gercekten almani tavsiye ederim bir cok tarif var et balik sebze cay tarifleri çorbalar salatalar oran konusumda ise kitapda yemek hazırlama miktarı cok yani tek kişilik degilde cok kişişik deyim yemekleri nasil pisirmemiz gerektigi bilgileri var hangi mevsimde neler yemeliyiz ve o kitaptaki tariflerle ailece yiyebileceginiz yemekler yapabilirsiniz misafir davet ettiginizde bile sıkıntı cekmeden kitaptaki yemeklerden yapabilirsin kitabın ön kısmındada karatay diyeti hakkında bilgiler varaaa mutlaka alıyım canım ya, çok faydalı olur, hem yemekleri ne oranlarda hazırlıyor onu da görmüş oluruz
Gercekten almani tavsiye ederim bir cok tarif var et balik sebze cay tarifleri çorbalar salatalar oran konusumda ise kitapda yemek hazırlama miktarı cok yani tek kişilik degilde cok kişişik deyim yemekleri nasil pisirmemiz gerektigi bilgileri var hangi mevsimde neler yemeliyiz ve o kitaptaki tariflerle ailece yiyebileceginiz yemekler yapabilirsiniz misafir davet ettiginizde bile sıkıntı cekmeden kitaptaki yemeklerden yapabilirsin kitabın ön kısmındada karatay diyeti hakkında bilgiler var
Sorun degil bende telefondan giriyorum yanlış yazdıgım cok oluyor ama yinede anlıyoruz birbirimizi:)Evecgeldim 16.10 da.Tlf da doğru düzfün yazamıyorum.Alıntı yapamılorum.ama yazğşmalarınızı okudum ve bu grup içinde olduğum icin kendimi çokkk şanslı hussettim.çok mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?