Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Tesekkür ederim beni analiz edişine. Bu hafta canım çok sıkkın hala da öyle kendime hazırlıklar falan yapamadim açıkçası hiçbişey de yapmak istemedim.dışardan edindiğim şeylerde bunlar oldu.mesela ben haftasonu daha güzel besleniyörum kahvaltımı yaptığım için. Ana bugün 1 saat spor yaptım en az300 kalori gitmiştir. İnş artılar eksileri yok eder.

Bu arada kızlar ben bu ay d vitamini ve hergün de demir almaya başladım kilodan az gitmesi bunlardan da olabilir mi bilemiyorum. Yarın tam bir hafta olacak bakalım kaç kilo vermiş olucam

Bu arada kızlar ben bu ay d vitamini ve hergün de demir almaya başladım kilodan az gitmesi bunlardan da olabilir mi bilemiyorum. Yarın tam bir hafta olacak bakalım kaç kilo vermiş olucam
Bildigim kadar ile onlar kilo vermeyi engellemiyor tam tersi onların vücudunda olmaması kilo vermeni engeller lütfen aklından cıkarma karatay diyetiyle cok hızlı kilo verilmiyor yavas yavas ama saglıklı hastalanmadan hızlı verilen kilo hemen alınır ben 2 ayda 4.9 anca verebildim halbuki baska diyette o kiloyu 1 ayda verirdim zararlı olarak

biraz da öğle ve akşam yemeği menülerinden örnek yazar mısın bizim için, seni örnek almak isteriz
Tesekkurler ben daha yeni tanistim bu diyetle sizin bilginiz daha fazladir yazdiklarinizdan onu anliyorum:)
Ben iki ögun yapiyorum sabahlari yumurtanin yanina bazen 3 4 kofte yiyorum aksam yemegi ile kahvalti arasina en az 6 saat koyuyorum genelde 3 lt su iciyorumdur(cok seviyorum)
Bu 14 gunde sadece bir kez diyetin disinda yedim oda kisir yapmistim 1 tabak yedim

Aynen bazan sabahlari kofte yiyorum kirmizi et hem tok tutuyo hemde hizli verdiriyi
Ben de yapayım bu köfte işini , çünkü kahvaltı olayı benim için eziyet

Çok sağol canım tekrar tekrar okuyacağım çok hoşuma gitti.

Örneksin canım bize sakın pes etme.arada sınırlı amacizinli şeylerden tabiki yiyeceğiz.Bekliyoruz bugünkü öğünlerini.

Günaydınnn ❤❤❤
Diyetisyen sonuçlarına göre 700 gr yakmışım bir hafta öncesine göre, oysa haftasonu hiç yapamamış bozmuştum, yani 5 günde 700 gr❤❤❤
Canan Hoca'yı seviyorum yaaa
Bozmak yok arkadaşlar yola devam
Çünküüü
Ben 60'li kilolarda 700 gr yakabiliyorsam... 70, 80, 90'lar cayır cayır yakıyordur... Yansinnnn ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…