- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
canım çok az değil mi yediklerin?
Ayrıca sorularım var,
Sabah yumurta yememişsin
Zeytin de yememişsin
Sabah protein az, karbonhidrat çok
Çiğköftede bulgur var, lavaş da buğdaydan yapılıyor, ikisi de tahil... çok değil mi?
Öğle protein yine az ve karbonhidrat yine çok
Akşam yulaf yine tahıl ve karbonhidratı çok
sütün yulafın proteininden ne olacak, az bence...
Akşam yine protein az karbonhidrat çok
yediklerin muazzam sağlıklı, harika öğünler ama protein karbonhidrattan az olunca kilo vermek yavaş oluyor, o yüzden belki dikkatinden kaçtıysa diye böyle irdeledim yediklerini
Bildigim kadar ile onlar kilo vermeyi engellemiyor tam tersi onların vücudunda olmaması kilo vermeni engeller lütfen aklından cıkarma karatay diyetiyle cok hızlı kilo verilmiyor yavas yavas ama saglıklı hastalanmadan hızlı verilen kilo hemen alınır ben 2 ayda 4.9 anca verebildim halbuki baska diyette o kiloyu 1 ayda verirdim zararlı olarakBu arada kızlar ben bu ay d vitamini ve hergün de demir almaya başladım kilodan az gitmesi bunlardan da olabilir mi bilemiyorum. Yarın tam bir hafta olacak bakalım kaç kilo vermiş olucam
Tesekkurler ben daha yeni tanistim bu diyetle sizin bilginiz daha fazladir yazdiklarinizdan onu anliyorum:)biraz da öğle ve akşam yemeği menülerinden örnek yazar mısın bizim için, seni örnek almak isteriz
Evecgeldim 16.10 da.Tlf da doğru düzfün yazamıyorum.Alıntı yapamılorum.ama yazğşmalarınızı okudum ve bu grup içinde olduğum icin kendimi çokkk şanslı hussettim.çok mutluyum.
İyi geceler canın :)İyi geceler minnoşlaaarrr (Minnoş evet minnacık olucazzz)
Ohhhh şinanayyaramazsın ya... tabiki de patatesleri ayıklayıp yiyebilirsin ama patatesleri ayıkla mutlaka :) bence yürüyüş için mükemmel zaman öğle yemeği öncesi araya 5 saat de girmiş, iki katı yağ yakar vücut, ohhh missss
Ne güzel tartı işini bile ortak yapıyorsunuz.ben hergün tartılıyorum, biliyorum iyi değil ama eşimle birlikte tartılıyoruz her sabah, alışkanlık oldu vaz geçemiyorum :)
Uçacakkkk , bir baklava bir oklava.işte buuuyoksa da oklavaaa çünkü 2 ayda 15 kilo uçacakkkk
Ne güzel yağmurda yürümeye bayılırdım.1 saat kadar yürüyüşümü yaptım geldim yürürken bi anda rüzgar ve yagmur bastırdı ama yinede yıkılmadım ayaktayım
Ben de yapayım bu köfte işini , çünkü kahvaltı olayı benim için eziyetAynen bazan sabahlari kofte yiyorum kirmizi et hem tok tutuyo hemde hizli verdiriyi
Çok sağol canım tekrar tekrar okuyacağım çok hoşuma gitti.Arkadaşlar,
İki cümle karalamak istedim, hepimiz için, çünkü haftasonu çok aktif olmayabiliriz forumda malum tatil...
Bakın...
Herşeyin tadını biliyoruz, zaten önceden yedik, hem de doya doya yedik, doya doya içtik maşallah...
O yediklerimiz bizi o an mutlu etti ama ya sonra...
Belli ki halimizden pek memnun değiliz çünkü burada bir değişiklik yapmak üzere buluştuk...
İnsan olarak en iyi halimizi yaşamak istemiyor muyuz?
içimizin güzelliği dışımıza vursun istemiyor muyuz?
O halde lütfen haftasonu çozutup, kaçamaklarla diyetimizi heba etmeyelim
Lütfen iki ileri bir geri yapa yapa hem metabolizmamızı hem de moralimizi bozmayalım
Güzelliğe, seksiliğe, kadınlığa davet ediyorum, boğazımızı tutmaya davet ediyorum
Örneksin canım bize sakın pes etme.arada sınırlı amacizinli şeylerden tabiki yiyeceğiz.Bekliyoruz bugünkü öğünlerini.Canım yemek yemek istemiyor sadece karbonhidrat istiyor . 15 günde bir ,bir lahmacun yemeye hakkım var yarın onu kullanacağım eminim karbonhidrat ihtiyacımı durduracaktır.Ben zaten genelde etle besleniyorum.Çokda hızlı veriyorum, Allah a şükür ama bugün niyeyse çok bunaldım.
Gelemedim ben de uyuyakülmışım.Oğlumu uyuttuktan sonra sakince yazacam.bekleyin beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?