- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Ne güzel tartı işini bile ortak yapıyorsunuz.
Günaydınlar canım twbrik ederim her hafta 700 ve üzeri verirsin inşallah :)Günaydınnn ❤❤❤
Diyetisyen sonuçlarına göre 700 gr yakmışım bir hafta öncesine göre, oysa haftasonu hiç yapamamış bozmuştum, yani 5 günde 700 gr❤❤❤
Canan Hoca'yı seviyorum yaaa
Bozmak yok arkadaşlar yola devam
Çünküüü
Ben 60'li kilolarda 700 gr yakabiliyorsam... 70, 80, 90'lar cayır cayır yakıyordur... Yansinnnn ❤❤❤
Günaydın canım.Günaydınnn ❤❤❤
Diyetisyen sonuçlarına göre 700 gr yakmışım bir hafta öncesine göre, oysa haftasonu hiç yapamamış bozmuştum, yani 5 günde 700 gr❤❤❤
Canan Hoca'yı seviyorum yaaa
Bozmak yok arkadaşlar yola devam
Çünküüü
Ben 60'li kilolarda 700 gr yakabiliyorsam... 70, 80, 90'lar cayır cayır yakıyordur... Yansinnnn ❤❤❤
Sigara leptini bozuyormus bu dogru mu acaba yaMerhaba perim hoşgeldin kahvaltılar da bir orta boy meyve serbest. Kuru kayısı hurma yer fıstığı bunlar doğal olduktan sonra tüketiliyor ama tabii miktarları dikkatli seçilmeli. Özellikle yer fıstığı ve ceviz de oneriliyor. Aslında bunları da yemekle beraber yiyin deniliyor kitapta.ama ben yemekte yiyemiyorum onun yerine 1-2 hurma yi kahvenin yanına kuruyemiş çayın yanına ekliyorum. Miktar olarak az yenilince sıkıntı olmuyor bence. Aslında burdaki arkadaşlar gibi iki öğün beslenmeli. Ama ben isteyken kahvaltıyı çok başarılı yapamadigimdan sabah bir ara öğün öğleyin kahvaltı yapmış sayıyorum kendimi. Eğer çok güzel yenirse acikilmiyor gerçekten haftasonlarım hep öyle geçiyor. Eğer acikiyorsakta saçma sapan bişey yemektense hurma kayısı yemek kahvenin yaninda iyi bişey gibi geliyor .
Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz kızlar diyeti biraz hayata da uyarlamak gerekiyor bence?
Sigara leptini bozuyormus bu dogru mu acaba ya
Çok merak ediyorumGünaydın canım.
Çok güzel tebrik ederim.ben de yarın tartılıcam.
Bekleyin beni.İnşallahchüsrana uğramayacüğım.Çok merak ediyorum
Günaydın tartı arkadasım :)yarın gğzel haberlerini bekleyecem inşallah bende tartıda güzel şeyler görürüm yaparken cok yorulduysan dikkat et derim spor yapmıyorsan yavas yavas egzersizleri arttır o zaman bedenin o kadar zorlanmazBen leslie ile 1 mil yaptım.İyi micyaptım kötü mü?Bazen diyorlarcya vücudu zorlamayın.
Teşekkür ederim tatlımmmGünaydınlar canım twbrik ederim her hafta 700 ve üzeri verirsin inşallah :)
Umarım harika sonuç alırsın bozmak yokkkkGünaydın canım.
Çok güzel tebrik ederim.ben de yarın tartılıcam.
Yokkkk , bozarsam oklava var.Umarım harika sonuç alırsın bozmak yokkkk
İnşallah canım.Gerçi yaş ilerledikçe kilo verimi yavaşlıyormuş.yaş 41.5 dan fazla inşallah olacak.Günaydın tartı arkadasım :)yarın gğzel haberlerini bekleyecem inşallah bende tartıda güzel şeyler görürüm yaparken cok yorulduysan dikkat et derim spor yapmıyorsan yavas yavas egzersizleri arttır o zaman bedenin o kadar zorlanmaz
Aslında ben bu hafta cok iyi sonuc beklemiyorum cünki diyete basladıgımdan beri iki hafta üst üste kilo veriyorum ücüncü hafta hiç vermiyorum hatta almoş bile gözüküyorum ama dördüncü haftaya gecince ücüncü haftada vermedigim kiloyla beraber gidiyor iki oldu bu şekilde tekrarlandı simdi yine duraksama döneminde olabilirim ama bellide olmaz zaten vermesemde moralim bozjlmaz cünki diger hafta beraber gidecegini biliyorum:)İnşallah canım.Gerçi yaş ilerledikçe kilo verimi yavaşlıyormuş.yaş 41.5 dan fazla inşallah olacak.
Senin sonucunu da merakla bekliyorum güzel sonuçlar olacak.
Çok iyi minim , vücut sistemini çözmüşsün.benim de istediğim şey bu ve istikrarAslında ben bu hafta cok iyi sonuc beklemiyorum cünki diyete basladıgımdan beri iki hafta üst üste kilo veriyorum ücüncü hafta hiç vermiyorum hatta almoş bile gözüküyorum ama dördüncü haftaya gecince ücüncü haftada vermedigim kiloyla beraber gidiyor iki oldu bu şekilde tekrarlandı simdi yine duraksama döneminde olabilirim ama bellide olmaz zaten vermesemde moralim bozjlmaz cünki diger hafta beraber gidecegini biliyorum:)
Zamanla vücudunu tanıyorsun me yediğinde iyi geliyor ne yediginde şişiyor bedenin bi süre sonra duraksama dönemi her insanda oluyormuş o dönem sendede olunca sakın diyeti bırakma :)Çok iyi minim , vücut sistemini çözmüşsün.benim de istediğim şey bu ve istikrar
Tamam minim teşekkürler . Yoluç uzun burda olacağım.Sakın kaybolmayın.Zamanla vücudunu tanıyorsun me yediğinde iyi geliyor ne yediginde şişiyor bedenin bi süre sonra duraksama dönemi her insanda oluyormuş o dönem sendede olunca sakın diyeti bırakma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?