Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınlar canım twbrik ederim her hafta 700 ve üzeri verirsin inşallah :)

Günaydın canım.
Çok güzel tebrik ederim.ben de yarın tartılıcam.

Sigara leptini bozuyormus bu dogru mu acaba ya

Hello it's me.
Bugün diyete başladığım gün. kilom 72.2 73 ile baslamistim. Dağa büyük rakamlar vermek isterdim ana olan bu önümüzdeki haftada 1 kilo vermek temennisiyle.
Sabah: babalar gibi karatay kahvaltısı 2 yumurta yedim düşünün. Ve de 1 elma
Arada sütlü bir filtre kahve
Aksam etli bir sebze yemeği yerim.şu an bilemiyorum.
Az kilo vermeyi kafaya takmiycam. İstikrar göstersem yeter.

Bugünün sporu ev temizliği çamaşır vs. Vs.

Ben leslie ile 1 mil yaptım.İyi micyaptım kötü mü?Bazen diyorlarcya vücudu zorlamayın.
Günaydın tartı arkadasım :)yarın gğzel haberlerini bekleyecem inşallah bende tartıda güzel şeyler görürüm yaparken cok yorulduysan dikkat et derim spor yapmıyorsan yavas yavas egzersizleri arttır o zaman bedenin o kadar zorlanmaz

İnşallah canım.Gerçi yaş ilerledikçe kilo verimi yavaşlıyormuş.yaş 41.5 dan fazla inşallah olacak.
Senin sonucunu da merakla bekliyorum güzel sonuçlar olacak.

İnşallah canım.Gerçi yaş ilerledikçe kilo verimi yavaşlıyormuş.yaş 41.5 dan fazla inşallah olacak.
Senin sonucunu da merakla bekliyorum güzel sonuçlar olacak.
Aslında ben bu hafta cok iyi sonuc beklemiyorum cünki diyete basladıgımdan beri iki hafta üst üste kilo veriyorum ücüncü hafta hiç vermiyorum hatta almoş bile gözüküyorum ama dördüncü haftaya gecince ücüncü haftada vermedigim kiloyla beraber gidiyor iki oldu bu şekilde tekrarlandı simdi yine duraksama döneminde olabilirim ama bellide olmaz zaten vermesemde moralim bozjlmaz cünki diger hafta beraber gidecegini biliyorum:)

Çok iyi minim , vücut sistemini çözmüşsün.benim de istediğim şey bu ve istikrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…