Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Selam kızlar sanırım ben de karatay diyeti yapıyorum farkında olmadan. O yüzden aranıza katılayım dedim.

Dün yediklerimden örnek vereyim siz tecrübelisiniz bana söyleyin lütfen karataycı mı oluyorum bu durumda.

10.03.2017
Sabah: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 100 gram lor
Akşam: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 250 gram lor
Toplam kalori: 584

11.03.2017
Sabah: 2 yumurta + 2 domates + 2 biberle yapılmış menemen + 100 gram lor
Toplan kalori: 300

Ben de 40 yasimdayim daha yavas verildigini ve almaya daha musait oldugumu anliyorum.
Daha fazla irade gostericez :)
Duraksama benim de moralimi hiiic bozmaz cunku ertesinde dedigin gibi kilo hizlica gidiyor

Karataycisin tabi hosgeldin aramiza yalniz kalori hesabi yapilmiyor karatay'da

Ayrica bu kadar az yiyince karatay hoca seni azarlardi

Onceki sayfalari oku, orda kisa diyet ozetlerini gorursun, bilgilenirsin

Biz bol yesillik zeytin ve findik fistik yiyoruz tereyagi ve zeytinyagi ile aramiz iyi, sebze ve bakliyat yiyoruz, ogunler arasi 6 saat koyuyoruz, isteyen 2 isteyen 3 ogun yiyor ama olculu doyana dek, tikabasa degil yanlis anlama
❤❤❤

Selamlar ilk önce bir karataycı olmak istiyorsan kalori hesabı yapmaman lazım canan hocanın en cok söyledigi seylerden biri bu :)kahvaltıların eksik kalmış peynir miktarın kendi bir avuc için kadar olmalı istedigin peynir olabilir ama tuzu fazla olmaması lazım ve zeytin tüketmen gerekiyor ama dogal market ürünü degil 20 taneye kadar tüketebilirsin ve en önemlisi kuruyemişler ceviz badem fındık ve yer fıstıgı her sabah 1 cay bardagı tüketmen lazım ama kavrulmamıs olanlardan yumurtaların az pişmiş olması lazım karnının daha tok kalmasını istersende kahvaltına taze nane ve maydonoz ekle yebilirsin ve zorunlu degil ama kahvaltıda gün kurusu kayısıda tüketebilirsin 3 adet filan

Ya telefondayim ya, zor oluyor yazmak, yenidencan'i kontrol ediyim dedim ama seninkini ogrendigim de iyi oldu ❤❤❤ bu saatten sonra aksama kadar tutucaz bogazi 19:00 gibi yemek zamani ❤❤❤

Ne yedin ogle yemeginde? Kontrol :))) ❤
Cevap veriyırum Boollll soğan salatası simaklı süt yapar ümidiyle , kıymalı yumurta, karnabahar haşlama
Karnım şişti ama yidiklerim içime sinmedi.midem kazınılor.kuruyemiş yiyebilir miyim.çünkü bu durumda akşam yemeği yapamayacağım.4 de bitticyemeğim.

Ya telefondayim ya, zor oluyor yazmak, yenidencan'i kontrol ediyim dedim ama seninkini ogrendigim de iyi oldu ❤❤❤ bu saatten sonra aksama kadar tutucaz bogazi 19:00 gibi yemek zamani ❤❤❤
Ben biraz erken yerim bugun
1 saatten fazla yuzdum cok yorgun ve acim(arkadaslarla hamam sefasi yaptik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…