- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Aslında ben bu hafta cok iyi sonuc beklemiyorum cünki diyete basladıgımdan beri iki hafta üst üste kilo veriyorum ücüncü hafta hiç vermiyorum hatta almoş bile gözüküyorum ama dördüncü haftaya gecince ücüncü haftada vermedigim kiloyla beraber gidiyor iki oldu bu şekilde tekrarlandı simdi yine duraksama döneminde olabilirim ama bellide olmaz zaten vermesemde moralim bozjlmaz cünki diger hafta beraber gidecegini biliyorum:)
Selam kızlar sanırım ben de karatay diyeti yapıyorum farkında olmadan.O yüzden aranıza katılayım dedim.
Dün yediklerimden örnek vereyim siz tecrübelisiniz bana söyleyin lütfen karataycı mı oluyorum bu durumda.
10.03.2017
Sabah: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 100 gram lor
Akşam: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 250 gram lor
Toplam kalori: 584
11.03.2017
Sabah: 2 yumurta + 2 domates + 2 biberle yapılmış menemen + 100 gram lor
Toplan kalori: 300
Selamlar ilk önce bir karataycı olmak istiyorsan kalori hesabı yapmaman lazım canan hocanın en cok söyledigi seylerden biri bu :)kahvaltıların eksik kalmış peynir miktarın kendi bir avuc için kadar olmalı istedigin peynir olabilir ama tuzu fazla olmaması lazım ve zeytin tüketmen gerekiyor ama dogal market ürünü degil 20 taneye kadar tüketebilirsin ve en önemlisi kuruyemişler ceviz badem fındık ve yer fıstıgı her sabah 1 cay bardagı tüketmen lazım ama kavrulmamıs olanlardan yumurtaların az pişmiş olması lazım karnının daha tok kalmasını istersende kahvaltına taze nane ve maydonoz ekle yebilirsin ve zorunlu degil ama kahvaltıda gün kurusu kayısıda tüketebilirsin 3 adet filanSelam kızlar sanırım ben de karatay diyeti yapıyorum farkında olmadan.O yüzden aranıza katılayım dedim.
Dün yediklerimden örnek vereyim siz tecrübelisiniz bana söyleyin lütfen karataycı mı oluyorum bu durumda.
10.03.2017
Sabah: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 100 gram lor
Akşam: 2 yumurta haşlanmış + 2 domates orta boy + 250 gram lor
Toplam kalori: 584
11.03.2017
Sabah: 2 yumurta + 2 domates + 2 biberle yapılmış menemen + 100 gram lor
Toplan kalori: 300
Hiç bi zaman moralini bozma yasında cok degil zatenBen de 40 yasimdayim daha yavas verildigini ve almaya daha musait oldugumu anliyorum.
Daha fazla irade gostericez :)
Duraksama benim de moralimi hiiic bozmaz cunku ertesinde dedigin gibi kilo hizlica gidiyor
Arkadaslar dondurucu sogukta ciktim spor yaptim, sabah karatay kahvaltimi yapmistim, ogle tavuk suyu corba ve salata yemistim aksama kadar bir sutlu kahve icerim, sizleri cok seviyorum super bir takim olduk ❤❤❤
Kimi kontrol ediyorsun bi isim göremedim de benmiyim yoksa baskasımı :)Ne yedin ogle yemeginde? Kontrol :))) ❤
Kahvaltim 10:30 olunca 16:00 da tarcinli sut ictim aksam tavuk ve yogurt varNe yedin ogle yemeginde? Kontrol :))) ❤
Ben genel diye düsünüp verdim raporumuKimi kontrol ediyorsun bi isim göremedim de benmiyim yoksa baskasımı :)
Cevap veriyırum Boollll soğan salatası simaklı süt yapar ümidiyle , kıymalı yumurta, karnabahar haşlamaNe yedin ogle yemeginde? Kontrol :))) ❤
Bende dahil olim o zaman ben 10 kahvaltı ettim burda saat 14.30 daha daha cokkkk var akşam yemegine ::)Ben genel diye düsünüp verdim raporumu
Ben biraz erken yerim bugunYa telefondayim ya, zor oluyor yazmak, yenidencan'i kontrol ediyim dedim ama seninkini ogrendigim de iyi oldu ❤❤❤ bu saatten sonra aksama kadar tutucaz bogazi 19:00 gibi yemek zamani ❤❤❤
Ohhhh sefan olsun canım.Ben biraz erken yerim bugun
1 saatten fazla yuzdum cok yorgun ve acim(arkadaslarla hamam sefasi yaptik)
Yiyebilirsin ama cok fazla yeme canım cünki akşama dogru metenolizmamız yavaslıyorSaat 8 e kadar kuruyemiş yiyebilir miyim?
1 bardak süt içeyim dedim ama , kuruyemiş yemiycem artık.Yiyebilirsin ama cok fazla yeme canım cünki akşama dogru metenolizmamız yavaslıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?