- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Selam canım hoşgeldin artık sende bizdensin aen daha öncedende yapmıssın bizlerden daha deneyimlisin senden faydalı bilgiler almak isterim kac ayda 11 kilo verdin kaç öğün yesin ne kadar spor yaptın bizlere tavsiyelerin neler olur :)Selam kızlar bende gecen sene karatay diyeti ile 69 kg dan 58 kg düştüm, daha sonra kacamaklar dikkatsizlikler derken 62 kg oldum bu kiloyu almam uzun sürdü hemen almadım, tekrardan hemen kendimi toparlamam lazım, benide alın aranıza
Peki ne kadar zamanda aldın 4 kiloyu bence cok rahatlıkla verirsin şimdiden başarılar dilerim hep beraber destekle bu işin içinden cıkacagız :)Şimdi tekrardan daha fazla kg almadan once şu aldıgım 3 4 kg vermem lazım sonrada hedefım 53 kg olmak
VauuuvGünaydın kğzlarrrr , sabah 5.30 itibari ile tartıldım.101.4 çıktım.
Çok mutluyum zayıflıyıruz eriyoruz
Böyle bir gruptacolduğum için mutluyum çok teşekkür ederim herkese.
Onethebeach .
Ooooo harikasinGünaydın kğzlarrrr , sabah 5.30 itibari ile tartıldım.101.4 çıktım.
Onethebeach .
Çok teşekkür ederim desteğin için.Senlecbaşladım .VauuuvTahmin etmiş tim bu kadar çok vereceğini tahminim çıkmazda üzülürsün diye söylememiştim.Tebrik ediyorum arkadaşım.Bu haftada aynı özeni gösterirsen haftaya pazar senden 95 bekliyordum inşallah
Çok sağol canımOoooo harikasin
İki haneye az kaldi cok sevindim...
Bir tabak yersen önemli değil benim gibi 3 tabak yersen fenaÇok teşekkür ederim desteğin için.Senlecbaşladım .
95 olur mu acaba.irşallah oluyor .
Beraber vereceğiz kiloları , kalp dr u tansiyon ilacını yazdığında zalıfmalacaksın 2 al2sonra görecem demişti.Kilo verdikçe tansiyon ilacına da gerek kalmayacak belki de.
Sabah kahvaltı karatay kahvaltısı.
Bugün vaktim olursa köftevhazırlayecam.
Yarın nohut var işyerinde. Yesem sorun olmaz heralde.sık yemiyorum çünkü.
Hosgeldiniz...Hosbulduk ben 3 4 ay gibi bi sürede verdim ilk baslarda haftada 1 1.5 kg veriyodum sporla, sonra sporsuz haftada 800 900 gr vermeye başladım iki öğün yedim klasık karatay uyguladım kacamaklarımda oldu
Tamam 1 tabak yiyecem.Bir tabak yersen önemli değil benim gibi 3 tabak yersen fena
Kaç kiloyla başlemıştın canım , aklımda tutamıyorum.Tartildim bende
65 kiloyum
İlk hedefim 60 kilo
Günaydın canım tebtik ederim kilolar için malesef dünki söylediğim gibi oldu benim vücut bu hafta yine durdu hatta +400 bile cıkardı ama gelecek hafta gidecek bunlar benimde döngüm böyle oluyor :)Günaydın kğzlarrrr , sabah 5.30 itibari ile tartıldım.101.4 çıktım.
Onethebeach .
Sağol canım.İnşallah önümüzdekezhafta süper olacak.hepbirlemte bir sürü kilo verecez.Günaydın canım tebtik ederim kilolar için malesef dünki söylediğim gibi oldu benim vücut bu hafta yine durdu hatta +400 bile cıkardı ama gelecek hafta gidecek bunlar benimde döngüm böyle oluyor :)
günaydınlar olsun tebrik ederim seni inşallah hep aynı devam eder kilo vermen mesaj yazarken cevapla butonunun yanında dosya yükle butonu var ona tıklarsan yapabilirsin fotograf işini :)Günaydın arkadaşlar
Gelıp yazmaya zaman bulamıyorum kusura bakmayın, ev telaşındayım. Ara sıra okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamıyorum.
Bu gün tam 1 hafta oldu dıyete başlayalı ,1 gr bıle kaçamak yapmadım ve sonuç 69 kılo ıle başlamıştım bu gün 65,8 geldım..
Fotoğraf yukleyebılseydım keşke bılen yardımcı olursa eklemek ısterım. Umarım hepımız ıstedıgımuz kılayla ayrılırız buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?