Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Süper bir rakam tebrik ederim.

Süper tebrik ederim canım

Benim ikinci hafta da şuan için bir değişiklik yok.Dün akşam malum kaçamak ta yaptım.2 versem şükrederim.Hava berbat yürüyüşede çıkamadım dün.Canım çok sıkıldı.Sabah sıradan Karatay kahvaltı sı yaptım.Diyet arkadaşlar ıma başarılar dilerim

Gözüm seni ariyordu
Çok sevindim

Peki ne kadar zamanda aldın 4 kiloyu bence cok rahatlıkla verirsin şimdiden başarılar dilerim hep beraber destekle bu işin içinden cıkacagız :)
Canım 6 ayda felan aldım, karatay da verdiğin kiloyu kolay kolay geri almıyosun yağ yaktığın için.. Ilk günümü dün tamamladım güne -500 gr ile başladım

Merhaba kızlar çok güzel haberler var çok sevindim. Böyle devam inş.
Ben sabah : lahmacun kadar bir yufka ekmeğe tost yaptım (orjinal köy ekmegi)
Biraz fındık ve 2 hurma yedim.
Şimdi sütlü kahve
Akşam da. Tarhana çobanı ve zeytinyağlı enginar var doymazam belki biraz patlıcan yemeği
Daha çok su içmeye cabaliyacagim.

kızlar neskafe içmek sorun yaratirmi yani suttozu şeker eklemeden kullaniyorum.süt hakkımız varya ona biraz sade neskafe ekliyorum.bir de aramızda kondisyon bisikleti kullananlar varmı yürüyüş yapamiyorum tek bisikletle acaba faydası olurmu

Süt leptini bozar canım, ayrıca nescafe yasak turk kahvesi filtre kahve içebilirsin

ben karatay diyetinde süt var biliyorum yanlış mı viliyorum yaniakşam 8 den sonra yemek yasak ama acikirsaniz süt yada yoğurt yiyebilirsiniz diye okumuştum ben

ben karatay diyetinde süt var biliyorum yanlış mı viliyorum yaniakşam 8 den sonra yemek yasak ama acikirsaniz süt yada yoğurt yiyebilirsiniz diye okumuştum ben
Süt sabah kahvaltısında var leptın calışma saatlerinde içersen durdurur, aksam evet acıkırsan bişeyler yemek yerine tercih edilebilir ama bunların hepsi kilo verme sürecini uzatır, kahvaltını ve aksam yemeğini sağlam yaparsan gerek kalmaz zaten aralarda süt ve yoğurda

Ben sütlü kahve yi yemeğimin hemen ardından içiyorum hemde iki bardak :)arada yasak ,ama öğünde yasak değil.Ben akşamları 20 dakika yürüyüş 15dakika bisiklet ve diğer jimnastik aletleri ni kullanıyorum. Yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri evin önünde.Faydalanıyorum bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…