- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Süper bir rakam tebrik ederim.Günaydın arkadaşlar
Gelıp yazmaya zaman bulamıyorum kusura bakmayın, ev telaşındayım. Ara sıra okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamıyorum.
Bu gün tam 1 hafta oldu dıyete başlayalı ,1 gr bıle kaçamak yapmadım ve sonuç 69 kılo ıle başlamıştım bu gün 65,8 geldım..
Fotoğraf yukleyebılseydım keşke bılen yardımcı olursa eklemek ısterım. Umarım hepımız ıstedıgımuz kılayla ayrılırız buradan.
Süper tebrik ederim canımGünaydın arkadaşlar
Gelıp yazmaya zaman bulamıyorum kusura bakmayın, ev telaşındayım. Ara sıra okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamıyorum.si
Bu gün tam 1 hafta oldu dıyete başlayalı ,1 gr bıle kaçamak yapmadım ve sonuç 69 kılo ıle başlamıştım bu gün 65,8 geldım..
Fotoğraf yukleyebılseydım keşke bılen yardımcı olursa eklemek ısterım. Umarım hepımız ıstedıgımuz kılayla ayrılırız buradan.
71 canimKaç kiloyla başlemıştın canım , aklımda tutamıyorum.
Gözüm seni ariyorduGünaydın arkadaşlar
Gelıp yazmaya zaman bulamıyorum kusura bakmayın, ev telaşındayım. Ara sıra okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamıyorum.
Canım 6 ayda felan aldım, karatay da verdiğin kiloyu kolay kolay geri almıyosun yağ yaktığın için.. Ilk günümü dün tamamladım güne -500 gr ile başladımPeki ne kadar zamanda aldın 4 kiloyu bence cok rahatlıkla verirsin şimdiden başarılar dilerim hep beraber destekle bu işin içinden cıkacagız :)
Süperrr şümdiden 500 gr bitti bile :)Canım 6 ayda felan aldım, karatay da verdiğin kiloyu kolay kolay geri almıyosun yağ yaktığın için.. Ilk günümü dün tamamladım güne -500 gr ile başladım
Evet ilk başta hızlı gıdıyoda sonra yavaşlıyo ama durmuyo hep veriyosunSüperrr şümdiden 500 gr bitti bile :)
Süper ya afiyet olsun. Ben vakit bulamıyorum çeşit çeşit.Bugün pazar madem pazara layık bir kahvaltı yapayım dedim
Ispanak kavurmasi
Mantar kavurmasi
Mercimek boregı
İki günkurusu
5 fistik
Tika basa doydum
Böregin tarifini face den aldim kendime uyarladim
Bende 2 hafta veriyorum 3 üncü hafta duruyor 4 hafta yine devam ediyor :)Evet ilk başta hızlı gıdıyoda sonra yavaşlıyo ama durmuyo hep veriyosunHadi bakalım yaz gelmeden hepimiz kurtulalım şu fazlalıklardan
Süt leptini bozar canım, ayrıca nescafe yasak turk kahvesi filtre kahve içebilirsinkızlar neskafe içmek sorun yaratirmi yani suttozu şeker eklemeden kullaniyorum.süt hakkımız varya ona biraz sade neskafe ekliyorum.bir de aramızda kondisyon bisikleti kullananlar varmı yürüyüş yapamiyorum tek bisikletle acaba faydası olurmu
Canim beniiim, cokkk sevindim ❤❤❤Günaydın kğzlarrrr , sabah 5.30 itibari ile tartıldım.101.4 çıktım.
Çok mutluyum zayıflıyıruz eriyoruz
Böyle bir gruptacolduğum için mutluyum çok teşekkür ederim herkese.
Onethebeach .
Devam et, bu yediklerin cok saglikli bununla ne kadar sutun oluyorsa o kadar verirsin ❤Devam edememikten çok korkuyorum.Buarada sütüm azaldı.Gene de devam değil mi.Oğlum 9 ay 10 günlük.
Süt sabah kahvaltısında var leptın calışma saatlerinde içersen durdurur, aksam evet acıkırsan bişeyler yemek yerine tercih edilebilir ama bunların hepsi kilo verme sürecini uzatır, kahvaltını ve aksam yemeğini sağlam yaparsan gerek kalmaz zaten aralarda süt ve yoğurdaben karatay diyetinde süt var biliyorumyanlış mı viliyorum yani akşam 8 den sonra yemek yasak ama acikirsaniz süt yada yoğurt yiyebilirsiniz diye okumuştum ben
Ben sütlü kahve yi yemeğimin hemen ardından içiyorum hemde iki bardak :)arada yasak ,ama öğünde yasak değil.Ben akşamları 20 dakika yürüyüş 15dakika bisiklet ve diğer jimnastik aletleri ni kullanıyorum. Yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri evin önünde.Faydalanıyorum bende.ben karatay diyetinde süt var biliyorumyanlış mı viliyorum yani akşam 8 den sonra yemek yasak ama acikirsaniz süt yada yoğurt yiyebilirsiniz diye okumuştum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?