Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Iyi aksamlar kizlar ☺ araniza ben de katilmak istiyorum. Hipotroid den dolayi hizli bir sekilde kilo aldim ve almaya devam ediyorum. Sitede yeniyim cok bilmiyorum. Ne sekilde yapiyoruz diyetimizi? Bana da Yardimci olur musunuz?
Merhabalar hoşgeldiniz diyetimiz gayet sagliklı be davamlılıgı olan bi diyet yasaklı yiyeceklerimiz var ekmek patates prinç daha fazla seylerde bunlardan tüketmiyoruz kullandıgımız ürünler diyet degil yogurdun sütün peynirin light olanını degil yaglı olanlarından dogal olanlarından tüketiyoruz ekmek kullanmadıgımız için ondan gelecek olan besinleri ceviz yer fıstıgı fındık badem antep fıstıgı olan kavrulmamıs kuruyemişlerden tüketiyoruz sabah kahvaltımızı cok kuvvetli yapıyoruz ve gec saate kadar acıkmıyoruz ve o sırada da bişey yemedigimiz için insülin degerimiz yükselmiyor ve 4 saat sonra leptin hormonu adında bi hormon devreye girerek vücudumuza yag yaktırıyor yani açlık süresini uzun tutmamız lazım yag yakmak için saat 8 den sonra agzımıza hiç bişe sürmüyoruz çaylar hariç ama mantıgı kavramak için karatay diyeti kitabını alıp okuyun derim sizi diyete baslamaya ikna ediyor resmen günde 50 dakika kadarda yürüyüş yapılması lazım ama spor işini kendi bedeninize göre siz ayarlayabilirsiniz benden bu kadar diger arkadaslarda size benden eksik kalan yada yanlış olan seyleri düzelterek söylerler burdaki ortam güzel birbirimizi tanımıyoruz ama destek oluyoruz ayrı bi güzelligi var inşallah sizde istediginiz kiloya ulaşırsınız :)

İyi akşamlar burda olan olmayan herkese haftasonu eşimde çalışmayınca biraz zamanım yogun geciyor ara sıra acıp okuyorum cevap yazmaya calısıyorum ama neler yedıgımı yazmayı unutuyorum o sırada
Sabah
Klasik karatay kahvaltısı
Akşam
1 tabak keşkek
Biraz fırında tavuk

Yarın yeni bir hafta baslıyor yeni haftaya herkes iyi bi motivasyonla başlar inşallah ve bol zayıflamalı zamanlar olsun :)

günaydınlar olsun tebrik ederim seni inşallah hep aynı devam eder kilo vermen mesaj yazarken cevapla butonunun yanında dosya yükle butonu var ona tıklarsan yapabilirsin fotograf işini :)
tesekkur ederım cnm hemen deneyecegım

Süper bir rakam tebrik ederim.
Çok teşekkür ederım cnm bende tebrık edıyorum sende çok ıyı vermişsin

Süper tebrik ederim canım
Teşekkür ederım

Gözüm seni ariyordu
Çok sevindim
Çok teşekkürler cnm

Mrb
Msj yazalı yıllar geçmiş ama Demir düzeyinizi nasıl yukselttiniz acaba ilaçsız paylaşmanız mümkünmü

İnsallah...
Gitsin kilolar... benim 3. Haftam olacak genelde kilonun en az verildigi hafta sanirim ama kendimi hazirladim buna

teşekkür ederim benim ufak kızım var onu bırakıp spora gidemiyorum ancak evde yapabiliyorum bende

İnsallah...
Gitsin kilolar... benim 3. Haftam olacak genelde kilonun en az verildigi hafta sanirim ama kendimi hazirladim buna
Belki senin vücudunda öyle olmayabilir canım bilemezsin hepimizin vücudu ayrı işliyor ama her diyette duraklama dönemi olabiliyor sanırım ben yasıyorum öyle dönemleri bu haftada o dönemlerden biriydi ama ben daha önceden 2 kere yasadagım için moralimi bozmuyorum gelip gecici dönemler bunlar Aslında hepimiz istiyoruz bir anda kilolar gitsin hemen incecik olalım diye ama malesef emeksiz iş olmuyor bizde emegimizi veriyoruz zorluklarınıda aşarız sonra amacımıza ulaşırız :)

Teşekkür ederim canım bende artık öğün arasında almamaya çalışırım

Tartıda bugünde bir değişiklik yok Bugün lerde regli bekliyorum ilgisi varmıdır acaba ya çok canım sıkkın.Vücüdum sıkılaştı,şekli değişti göbeğim Minnacık kaldı ama tartıda değişim yok.Hatta çizelgeme göre 3 gündür kilo alıyorum gram gram ya

Sana birşey söyleyeyim mi bende bu karatayı daha önceden yaptım bir süre o kadar güzel kilo verdim ki ondan sonra ne olduysa gram gram kilo almaya başladım neden acaba bu ya Hiç bozmadan neden kilo alınır

Sana birşey söyleyeyim mi bende bu karatayı daha önceden yaptım bir süre o kadar güzel kilo verdim ki ondan sonra ne olduysa gram gram kilo almaya başladım neden acaba bu ya Hiç bozmadan neden kilo alınır
Şimdi internetten araştırdım vücut adet ve öncesinde 0 ila 2 kilo arasında su tutarmış o yüzden tartıda fazlalık görmek normalmiş.

ElvedaKilolar canım ben bu diyeti geçen senede yaptım.Aç karnına 75,500 tok karnına 77200 ü görüyordum.Çok kısa bir sürede 69500 oldum bazı sebeplerle bıraktım.Yani iyi bir diyet bu bol bol kilo verirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…