Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Freyza__ olabilir canım bende yarın başlayacağım inşallah beraber devam ederiz bakalım hata yapmadan iyi bir şekilde sağlıklı beslenerek kilo veririz inşallah sen şimdi kaçla başladın ne kadar sürede kaç oldun

Arkadaslar dondurucu sogukta ciktim spor yaptim, sabah karatay kahvaltimi yapmistim, ogle tavuk suyu corba ve salata yemistim aksama kadar bir sutlu kahve icerim, sizleri cok seviyorum super bir takim olduk ❤❤❤
Hımmm ,bu mevsimde hem faydalı hem lezzetli bir çorba tavuk suyu.Ben de bazen sedaca tavuk suyuna karabiber atıp limon sıkıyorum ve haşlanmış tavukla götürüyorum.
Afiyet olsun .

OOOO Süpper ham de çokkk.Ne yaptın @pegasusu07,
Ama gene de sık sık bekliyoruz,gözlerimiz aramasın...B u arada ev mi taşıyorsun ?

73300 le başladım 1 martta 4 kilo verdim.Ve öylece kaldım :)

Sıkma canını bazen vücudu şaşırtmak için belki de tembellik yapmak gerekiyor.
Söyle bakalım kaçamak olarak ne yedin?
Başarı dileklerin için teşekküğrler.Hepimize

71 canim
Bugun 16. günüm
Çok iyi canım,çok seviniyorum böyle çok kilo verenleri gördükçe,azmedersek oluyor demekki.

Devam et, bu yediklerin cok saglikli bununla ne kadar sutun oluyorsa o kadar verirsin ❤
İnşallah canım İnşallah.Hem zayıflar hem de bol süt veririm inşallah.Ama artık olduğu kadar diyeceğim.Çünkü doğumdan sonra 7-8 kilo aldım süt olacak diye ye ye nereye kadar.

Anladım canım benim sıkma canını veririz ya yediklerinde biraz değişiklik yapmayı denesen nasıl olur ? Farklılaştırma miktarda azaltma veya çoğaltma gibi ?
Şu reglim başlayıp bir bitsin bakarım ama Karatay da menüyü nasıl değiştirebilirim ki protein bakliyat ve sebze tüketiliyor bende harfiyen uyuyorum.Az su içiyorum çok tuzlu yiyorum iki gündür yemekler acayip tuzluydu su tuttum bence bakalım artık.

71 ile basladim persembe 69 idim bu sabah 69.5

Iyi aksamlar kizlar ☺ araniza ben de katilmak istiyorum. Hipotroid den dolayi hizli bir sekilde kilo aldim ve almaya devam ediyorum. Sitede yeniyim cok bilmiyorum. Ne sekilde yapiyoruz diyetimizi? Bana da Yardimci olur musunuz?
Merhaba canım hoşgeldin.Bende de hipotroidi var sabah 100 lük levotiron içiyorum.

Siz kaç kilosunuz? boy kaç?Kaç kilo olmak istiyorsunuz..

Freyza__ bende 63 kilo filanım sanırım tam bilmiyorum yarın net tartıya çıkıp öyle başlayacağım inşallah. Boyum 1.63. Aslında 58 kiloydum ama bir kaç kilo aldım hedefim 55 e düşmek 55 olmasa dahi 56 bile olsam iyidir diyorum. Sizi de görünce çok mutlu oldum tekrar başlamam gerektiğini düşündüm Karatay gerçekten hem doyurucu hem de hızlı sağlıklı kilo verdiriyor daha önceden bırakma nedenim de kilo almaya başlamamdı hata yaptım bence bırakarak ama bırakma şansım yok artık bir an önce başlayacağım. Beraber üstesinden gelebiliriz diye düşünüyorum ben.

Çok iyi çok iyi,hem kilo verceksin hem de vücudun süper olacak.Dal gibi olacan dal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…