Şu tutuyordur belki vücudun canım.Ödem atıcı birşeyler denesen belki işe yarar.Gunaydin.Moralim bozuldu bu sabah 69.500 diyetin ucuncu gununde 69 idim.Kuralliri da bozmadim sadece uc gun yuruyus yapmadim.cok uzuldum...
ElvedaKilolar canım ben bu diyeti geçen senede yaptım.Aç karnına 75,500 tok karnına 77200 ü görüyordum.Çok kısa bir sürede 69500 oldum bazı sebeplerle bıraktım.Yani iyi bir diyet bu bol bol kilo verirsiniz inşallah.
Hımmm ,bu mevsimde hem faydalı hem lezzetli bir çorba tavuk suyu.Ben de bazen sedaca tavuk suyuna karabiber atıp limon sıkıyorum ve haşlanmış tavukla götürüyorum.Arkadaslar dondurucu sogukta ciktim spor yaptim, sabah karatay kahvaltimi yapmistim, ogle tavuk suyu corba ve salata yemistim aksama kadar bir sutlu kahve icerim, sizleri cok seviyorum super bir takim olduk ❤❤❤
OOOO Süpper ham de çokkk.Ne yaptın @pegasusu07,Günaydın arkadaşlar
Gelıp yazmaya zaman bulamıyorum kusura bakmayın, ev telaşındayım. Ara sıra okuyorum yazdıklarınızı cevap yazamıyorum.
Bu gün tam 1 hafta oldu dıyete başlayalı ,1 gr bıle kaçamak yapmadım ve sonuç 69 kılo ıle başlamıştım bu gün 65,8 geldım..
Fotoğraf yukleyebılseydım keşke bılen yardımcı olursa eklemek ısterım. Umarım hepımız ıstedıgımuz kılayla ayrılırız buradan.
73300 le başladım 1 martta 4 kilo verdim.Ve öylece kaldım :)Freyza__ olabilir canım bende yarın başlayacağım inşallah beraber devam ederiz bakalım hata yapmadan iyi bir şekilde sağlıklı beslenerek kilo veririz inşallah sen şimdi kaçla başladın ne kadar sürede kaç oldun
Sıkma canını bazen vücudu şaşırtmak için belki de tembellik yapmak gerekiyor.Benim ikinci hafta da şuan için bir değişiklik yok.Dün akşam malum kaçamak ta yaptım.2 versem şükrederim.Hava berbat yürüyüşede çıkamadım dün.Canım çok sıkıldı.Sabah sıradan Karatay kahvaltı sı yaptım.Diyet arkadaşlar ıma başarılar dilerim
73300 le başladım 1 martta 4 kilo verdim.Ve öylece kaldım :)
Çok iyi canım,çok seviniyorum böyle çok kilo verenleri gördükçe,azmedersek oluyor demekki.71 canim
Bugun 16. günüm
İnşallah canım İnşallah.Hem zayıflar hem de bol süt veririm inşallah.Ama artık olduğu kadar diyeceğim.Çünkü doğumdan sonra 7-8 kilo aldım süt olacak diye ye ye nereye kadar.Devam et, bu yediklerin cok saglikli bununla ne kadar sutun oluyorsa o kadar verirsin ❤
3 tane lahmacunSıkma canını bazen vücudu şaşırtmak için belki de tembellik yapmak gerekiyor.
Söyle bakalım kaçamak olarak ne yedin?
Başarı dileklerin için teşekküğrler.Hepimize
73300 le başladım 1 martta 4 kilo verdim.Ve öylece kaldım :)
Afiyet olsun,süper gidiyorsun canım çok iyisin sen bu konuda.1,5 saat yürüdüm bugün hemde ne yürüme ayak tabanlarım sızlıyorAkşam yemeğim:
Tepeleme bir tabak yeşil mercimek
Soğanlı pazılı Yumurta lı kavurma(yoğurt lu)
Ceviz fındık
Günkurusu
Sütlü kahve
Şu reglim başlayıp bir bitsin bakarım ama Karatay da menüyü nasıl değiştirebilirim ki protein bakliyat ve sebze tüketiliyor bende harfiyen uyuyorum.Az su içiyorum çok tuzlu yiyorum iki gündür yemekler acayip tuzluydu su tuttum bence bakalım artık.Anladım canım benim sıkma canını veririz ya yediklerinde biraz değişiklik yapmayı denesen nasıl olur ? Farklılaştırma miktarda azaltma veya çoğaltma gibi ?
Eveeet sadece bir tane yiyecektim ama tutamadım kendimi.Ama ilkkez kaçamak yaptım.Ouwwwçok değil mi yaaa
Eveeet sadece bir tane yiyecektim ama tutamadım kendimi.Ama ilkkez kaçamak yaptım.
71 ile basladim persembe 69 idim bu sabah 69.5Freyza__ olabilir canım bende yarın başlayacağım inşallah beraber devam ederiz bakalım hata yapmadan iyi bir şekilde sağlıklı beslenerek kilo veririz inşallah sen şimdi kaçla başladın ne kadar sürede kaç oldun
Merhaba canım hoşgeldin.Bende de hipotroidi var sabah 100 lük levotiron içiyorum.Iyi aksamlar kizlar ☺ araniza ben de katilmak istiyorum. Hipotroid den dolayi hizli bir sekilde kilo aldim ve almaya devam ediyorum. Sitede yeniyim cok bilmiyorum. Ne sekilde yapiyoruz diyetimizi? Bana da Yardimci olur musunuz?
Siz kaç kilosunuz? boy kaç?Kaç kilo olmak istiyorsunuz..Olsun arkadaşım iyi olmuş dediğin gibi menüyü değiştiremeyeceğin için miktarı değiştirerek vücudu şaşırtman doğru yani bence yarın bende başlıycam çok heyecanlıyım yaaaa
Siz kaç kilosunuz? boy kaç?Kaç kilo olmak istiyorsunuz..
Çok iyi çok iyi,hem kilo verceksin hem de vücudun süper olacak.Dal gibi olacan dal.Ben sütlü kahve yi yemeğimin hemen ardından içiyorum hemde iki bardak :)arada yasak ,ama öğünde yasak değil.Ben akşamları 20 dakika yürüyüş 15dakika bisiklet ve diğer jimnastik aletleri ni kullanıyorum. Yürüyüş parkuru ve jimnastik aletleri evin önünde.Faydalanıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?