- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Çok güzel yazmışsın canım,ellerine sağlık.Merhabalar hoşgeldiniz diyetimiz gayet sagliklı be davamlılıgı olan bi diyet yasaklı yiyeceklerimiz var ekmek patates prinç daha fazla seylerde bunlardan tüketmiyoruz kullandıgımız ürünler diyet degil yogurdun sütün peynirin light olanını degil yaglı olanlarından dogal olanlarından tüketiyoruz ekmek kullanmadıgımız için ondan gelecek olan besinleri ceviz yer fıstıgı fındık badem antep fıstıgı olan kavrulmamıs kuruyemişlerden tüketiyoruz sabah kahvaltımızı cok kuvvetli yapıyoruz ve gec saate kadar acıkmıyoruz ve o sırada da bişey yemedigimiz için insülin degerimiz yükselmiyor ve 4 saat sonra leptin hormonu adında bi hormon devreye girerek vücudumuza yag yaktırıyor yani açlık süresini uzun tutmamız lazım yag yakmak için saat 8 den sonra agzımıza hiç bişe sürmüyoruz çaylar hariç ama mantıgı kavramak için karatay diyeti kitabını alıp okuyun derim sizi diyete baslamaya ikna ediyor resmen günde 50 dakika kadarda yürüyüş yapılması lazım ama spor işini kendi bedeninize göre siz ayarlayabilirsiniz benden bu kadar diger arkadaslarda size benden eksik kalan yada yanlış olan seyleri düzelterek söylerler burdaki ortam güzel birbirimizi tanımıyoruz ama destek oluyoruz ayrı bi güzelligi var inşallah sizde istediginiz kiloya ulaşırsınız :)
İnşallah canımÇok iyi çok iyi,hem kilo verceksin hem de vücudun süper olacak.Dal gibi olacan dal.
Kesinlikle adetten canım.Adet olduktan 1 hafta sonra belki de 4-5 kilo gittiğini anlayacaksın.Sen çok iyi gidiyorsun hiç pes etme devammmmmTartıda bugünde bir değişiklik yokBugün lerde regli bekliyorum ilgisi varmıdır acaba ya çok canım sıkkın.Vücüdum sıkılaştı,şekli değişti göbeğim Minnacık kaldı ama tartıda değişim yok.Hatta çizelgeme göre 3 gündür kilo alıyorum gram gram ya
OHHHH,afiyet olsun .Bu kaçamak seni 1 ay götürür,kaldığın yerden devam.Ben de bu hafta sonu kaçamak yapmadım diyebilirm.Öğünlerde tıkabasa yemek dışında.3 tane lahmacun
Aynen ilaç gibi geldi lahmacun acayip motiveyim o günden beri.Birdahaki kaçamağı 65 den yapacağım inşallah.OHHHH,afiyet olsun .Bu kaçamak seni 1 ay götürür,kaldığın yerden devam.Ben de bu hafta sonu kaçamak yapmadım diyebilirm.Öğünlerde tıkabasa yemek dışında.
iNŞALLAH.Ben hangi kiloda yapsam şöyleeeeee yüklü bir kaçamağı.Öyle kısırla falan kaçamak olmaz ama demi.Aynen ilaç gibi geldi lahmacun acayip motiveyim o günden beri.Birdahaki kaçamağı 65 den yapacağım inşallah.
Mrb
Msj yazalı yıllar geçmiş ama Demir düzeyinizi nasıl yukselttiniz acaba ilaçsız paylaşmanız mümkünmü
95 de yap yada 94800 de aynen kısır yetmez.Ama sen zaten 5 kilo verdin bu haftasonu yap istersen.iNŞALLAH.Ben hangi kiloda yapsam şöyleeeeee yüklü bir kaçamağı.Öyle kısırla falan kaçamak olmaz ama demi.
Oy oyOHHHH,afiyet olsun .Bu kaçamak seni 1 ay götürür,kaldığın yerden devam.Ben de bu hafta sonu kaçamak yapmadım diyebilirm.Öğünlerde tıkabasa yemek dışında.
Biz de ailecek haftasonları toplanırız kısır,batırık yeriz tıkınırz.Önümüzdeki hafta olur heralde.Pasta böreğe tercih ederim bol yeşillikli kısırı.Offff karnım aç değil ama ağzım sulandı.Bulgurcuyum ben ya bulgurcu.Kahvaltıda bile olsa yerim.
Merhabalar hoşgeldiniz diyetimiz gayet sagliklı be davamlılıgı olan bi diyet yasaklı yiyeceklerimiz var ekmek patates prinç daha fazla seylerde bunlardan tüketmiyoruz kullandıgımız ürünler diyet degil yogurdun sütün peynirin light olanını degil yaglı olanlarından dogal olanlarından tüketiyoruz ekmek kullanmadıgımız için ondan gelecek olan besinleri ceviz yer fıstıgı fındık badem antep fıstıgı olan kavrulmamıs kuruyemişlerden tüketiyoruz sabah kahvaltımızı cok kuvvetli yapıyoruz ve gec saate kadar acıkmıyoruz ve o sırada da bişey yemedigimiz için insülin degerimiz yükselmiyor ve 4 saat sonra leptin hormonu adında bi hormon devreye girerek vücudumuza yag yaktırıyor yani açlık süresini uzun tutmamız lazım yag yakmak için saat 8 den sonra agzımıza hiç bişe sürmüyoruz çaylar hariç ama mantıgı kavramak için karatay diyeti kitabını alıp okuyun derim sizi diyete baslamaya ikna ediyor resmen günde 50 dakika kadarda yürüyüş yapılması lazım ama spor işini kendi bedeninize göre siz ayarlayabilirsiniz benden bu kadar diger arkadaslarda size benden eksik kalan yada yanlış olan seyleri düzelterek söylerler burdaki ortam güzel birbirimizi tanımıyoruz ama destek oluyoruz ayrı bi güzelligi var inşallah sizde istediginiz kiloya ulaşırsınız :)
iNŞALLAH.Ben hangi kiloda yapsam şöyleeeeee yüklü bir kaçamağı.Öyle kısırla falan kaçamak olmaz ama demi.
Tesekkur ederim ☺ ama troid de kilo almak ne kadar kolaysa vermek o kadar zor oluyor. Insallah vericem ☺Merhabalar hoşgeldiniz diyetimiz gayet sagliklı be davamlılıgı olan bi diyet yasaklı yiyeceklerimiz var ekmek patates prinç daha fazla seylerde bunlardan tüketmiyoruz kullandıgımız ürünler diyet degil yogurdun sütün peynirin light olanını degil yaglı olanlarından dogal olanlarından tüketiyoruz ekmek kullanmadıgımız için ondan gelecek olan besinleri ceviz yer fıstıgı fındık badem antep fıstıgı olan kavrulmamıs kuruyemişlerden tüketiyoruz sabah kahvaltımızı cok kuvvetli yapıyoruz ve gec saate kadar acıkmıyoruz ve o sırada da bişey yemedigimiz için insülin degerimiz yükselmiyor ve 4 saat sonra leptin hormonu adında bi hormon devreye girerek vücudumuza yag yaktırıyor yani açlık süresini uzun tutmamız lazım yag yakmak için saat 8 den sonra agzımıza hiç bişe sürmüyoruz çaylar hariç ama mantıgı kavramak için karatay diyeti kitabını alıp okuyun derim sizi diyete baslamaya ikna ediyor resmen günde 50 dakika kadarda yürüyüş yapılması lazım ama spor işini kendi bedeninize göre siz ayarlayabilirsiniz benden bu kadar diger arkadaslarda size benden eksik kalan yada yanlış olan seyleri düzelterek söylerler burdaki ortam güzel birbirimizi tanımıyoruz ama destek oluyoruz ayrı bi güzelligi var inşallah sizde istediginiz kiloya ulaşırsınız :)
İnsallah...
Gitsin kilolar... benim 3. Haftam olacak genelde kilonun en az verildigi hafta sanirim ama kendimi hazirladim buna
Sana birşey söyleyeyim mi bende bu karatayı daha önceden yaptım bir süre o kadar güzel kilo verdim ki ondan sonra ne olduysa gram gram kilo almaya başladım neden acaba bu yaHiç bozmadan neden kilo alınır
5 kilo veremedim canım ,105 le başlamıştım 101,2 oldum.3.8 verdim.4 DİYEYİM ONA.bU HAFTA VERİRMİYİM ACEP 4.aDET DÖNEMİ DE GELİyor.Giden rakamdan çok istikrarlı devam etmek beni daha çok mutlu edecek.95 de yap yada 94800 de aynen kısır yetmez.Ama sen zaten 5 kilo verdin bu haftasonu yap istersen.
Ha bu arada dün sabah karatay kahvaltısı(yeşilliksiz) 9 da bitti.
Akşam 5 de başladı yemek yemem 8 e kadar sürdü.Başlangıç sayısını bilmiyorum köfte,önceki günden kalan karnabahar haşlama,3 kepçe patatessiz havuçsuz mercimek çorbası.Badem miktarı belli değil.Sonrasında canım birşeyler yemek istiyor kazınıyor gibi hissediyorum diye;koca bir kase fıstığı kavurdum tuzla yedim(tansiyonu falan hepten unuttumya.)
Gunaydin ☺ ben de hamilelik baslar baslamaz cikti troid. 23 kilo aldim hamilelikte. Emzirdigim icin hepsini de verdim. Hamilelikte 150 lik sonrasinda da 100 luk kullanmaya devam ettim. Emzirme bitince 55 den 60.5 a ciktim 1ayda.Merhaba canım hoşgeldin.Bende de hipotroidi var sabah 100 lük levotiron içiyorum.
olur da daha senin zamanın var bebişim, bir 15 kilo sonra meselaben de haftasonumu iyi gecirdim 2 davete gittim ve bozmadım ama abarttım tabi, yarın sabah tartılıcam bugün cesaret edemedimmmm
Çokkkk haklısın canım ya ama tavuk yoktu.Bir de çok tavuk iyorum hem de market tavuğu.Çok da seviyorum karnımın doyduğunu hissediyorum tavuk yiyince.yaaa, son kase fıstığa ne gerek vardı fıstıkkkk... ne demiştik, kalori saymıyoruz ama aşırı enerji veren fıstık gibi gıdaları da abartmıyoruz, mümkünse sabah yiyoruz fındığı fıstığı... sonra olduğumuz yerde sayarız ve motivasyonumuz bozlulur... acıkmamak için fıstık değil haşlanmış tavuk gögsu yiyebilirdin minnommm
bir noktada direnç göstermiştir, muhakkak bir hata yapmışsındır, keşke o zamana dönüp neler yediğine ne sıklıkla yediğine bakabilsek ama geçmiş geçmişte kalıyor işte, hadi biz önümüze bakalım di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?