- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Ben bu hamilelikte çok kilo almadım aslında ama doğum sonrası psikoloji ile karbonhidratlı ve nişastalı gıdaların ne kadar süt yapmadığını bilsem de bisküvi kurupasta yedikçe aldım kiloları.Şimdi 96 da başlasam ne iyi olurdu halbuki.Gunaydin ☺ ben de hamilelik baslar baslamaz cikti troid. 23 kilo aldim hamilelikte. Emzirdigim icin hepsini de verdim. Hamilelikte 150 lik sonrasinda da 100 luk kullanmaya devam ettim. Emzirme bitince 55 den 60.5 a ciktim 1ayda.
Tesekkur ederim ☺ ama troid de kilo almak ne kadar kolaysa vermek o kadar zor oluyor. Insallah vericem ☺
Gunaydin.Moralim bozuldu bu sabah 69.500 diyetin ucuncu gununde 69 idim.Kuralliri da bozmadim sadece uc gun yuruyus yapmadim.cok uzuldum...
Geçmiş olsun canım.Allahım herkese şifa versin.eminim zor olduğuna... ben de meme kanseri geçirdim ve kullandığım ilaçlar inanılmaz kilo yapıcak dediler, direndim 8 kilo aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum, evet yavaş gidiyor ama şikayet etmiyorum... azimle vereceğime inanaıyorum... sağlık çok önemli fazla kilolardan kurtulmak sağlığımıza da çok iyi gelicek, buna inanalım, herşey beyinde bitiyor... beynimizin önüne tiroid, kanser, ilaç, hormon gibi engeller geçemez, izin yokkk
İyi yapmışsın tartılmamakla.Belli bir zaman geçip verilen kiloyu tartıda toplu görünce bir garip oluyor insan.olur da daha senin zamanın var bebişim, bir 15 kilo sonra meselaben de haftasonumu iyi gecirdim 2 davete gittim ve bozmadım ama abarttım tabi, yarın sabah tartılıcam bugün cesaret edemedimmmm
Geçmiş olsun canım.Allahım herkese şifa versin.
Geçemiyecekkkkkkkk evet o kadarrrrr yoksa oklava
O kilolar nasil gitti ben de anlamadim. Oysa ki troid ben de o kadar etkili degil demek ki diye dusunmustumBen bu hamilelikte çok kilo almadım aslında ama doğum sonrası psikoloji ile karbonhidratlı ve nişastalı gıdaların ne kadar süt yapmadığını bilsem de bisküvi kurupasta yedikçe aldım kiloları.Şimdi 96 da başlasam ne iyi olurdu halbuki.
Ama zararın neresinden dönsen kar.Başlayabilmek benim için başarı.
Sen zaten kiloları vermişsin doğumdan sonra.Azıcık gayratle kısa zamanda verirsin canım kiloları.Burda kalalım hep birlikte.
Ohhhh,yarasın şifa olsun yediklerimiz bize.teşekkür ederim minnooommm tabi ki de biz kazanıcazzz ve incecik olucaz ve çokkk sağlıklı
sabah kahvaltımı yazıyorum
yeşilliklerden su sıktım içtim bir bardak (limon, dereotu, nane, maydonoz)
2 adet yumurta
lor peyniri
fındık, fıstık, 5-6 zaytin
bir bardak keçi sütü
Evet üstelik burda motive oluyorum gerçekten,burada yazılanları okudukçe garip bir ruh haliyle azim geliyor sabır geliyor.O kilolar nasil gitti ben de anlamadim. Oysa ki troid ben de o kadar etkili degil demek ki diye dusunmustumhayatimin en guzel 2 yilini gecirdim. Doyasiya yedim ictim. Simdi deBunye alisti tabi devamli istiyor ☺neyse artik dur demenin zamani geldi.
Sizleri tanidigima cok sevindim☺☺. Tek basina da diyet yapilmiyor ☺
Cok cok gecmis olsun ☺ simdi iyi olmana cok sevindim. Harikasin super motive oldum☺ insallah verecegiz kilolarimizi ☺eminim zor olduğuna... ben de meme kanseri geçirdim ve kullandığım ilaçlar inanılmaz kilo yapıcak dediler, direndim 8 kilo aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum, evet yavaş gidiyor ama şikayet etmiyorum... azimle vereceğime inanaıyorum... sağlık çok önemli fazla kilolardan kurtulmak sağlığımıza da çok iyi gelicek, buna inanalım, herşey beyinde bitiyor... beynimizin önüne tiroid, kanser, ilaç, hormon gibi engeller geçemez, izin yokkk
Evet burda yalniz olmadigini anliyorsun ☺ okulda bugun kahvalti yapacaklar balli pekmezli ve ben yapmayacagim ☺ hos gecen hafta diyetteydim. Bu tarz kahvaltilara katilmadim da noldu. 6. Gune kadar 400 verip 500 geri aldim orasi da muammaEvet üstelik burda motive oluyorum gerçekten,burada yazılanları okudukçe garip bir ruh haliyle azim geliyor sabır geliyor.
çEVREMDE İNSANLAR KİLOMDAN bahsettikçe halbuki ne sinir oluyordum bir ara.
Ohhhh,yarasın şifa olsun yediklerimiz bize.
Biliyor musun büyük oğlum küçüğü severken minnommm der.
Evet üstelik burda motive oluyorum gerçekten,burada yazılanları okudukçe garip bir ruh haliyle azim geliyor sabır geliyor.
çEVREMDE İNSANLAR KİLOMDAN bahsettikçe halbuki ne sinir oluyordum bir ara.
Sabah tartiya ciktigimda kilom: 60.5 boyum 1.63 hedef kilom: 55
Hepsi tamam da gunde 1 fincan neskafe icmeyi birakamiyorum. Diyete o sekilde devam etsem olmaz mi ki?
Bir de kahveltiyi olabildigince geciktirmek ne kadar dogru olur
Evet burda yalniz olmadigini anliyorsun ☺ okulda bugun kahvalti yapacaklar balli pekmezli ve ben yapmayacagim ☺ hos gecen hafta diyetteydim. Bu tarz kahvaltilara katilmadim da noldu. 6. Gune kadar 400 verip 500 geri aldim orasi da muamma
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen sene karata ile 12 kilo verdim. Bu sene sağlık sorunlarım nedeni il eski kilomun bile üzerine çıktım. Bana yardım edin. Burada benim gibi olan arkadaşlardan psikolojik olarak destek istiyorum.Şimdiden çokk teşekkür ederim.
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin.eminim zor olduğuna... ben de meme kanseri geçirdim ve kullandığım ilaçlar inanılmaz kilo yapıcak dediler, direndim 8 kilo aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum, evet yavaş gidiyor ama şikayet etmiyorum... azimle vereceğime inanaıyorum... sağlık çok önemli fazla kilolardan kurtulmak sağlığımıza da çok iyi gelicek, buna inanalım, herşey beyinde bitiyor... beynimizin önüne tiroid, kanser, ilaç, hormon gibi engeller geçemez, izin yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?