- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin.
kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta ve bir kase salata yedim. Şimdi de su içmeye başladım. bu arada kahvaltımı 09:30 da yaptım. Normalde uyandıktan sonra 1 saat içinde yapmam gerekliydi ama evde yetişemedim
süper bir kahvaltı olmuş ama istersen bir dahaki sefere biraz peynir, zeytin ve ceviz de ekle ki seni uzun saatler tok tutsun...
biliyorsun 4. saatten sonra yağ yakan leptin hormonu salgılanmaya başlıyor ve esas o zaman yağlarımız yanıyor, sabah erken kalkanlarımız 3 öğün yiyoruz ama geç uyanıyorsan 2 öğün de yapabilirsin...
ben 6:45de kalktığım için 3 öğün yapıyorum ama öğle yemeğini çok abartmıyorum, ha bu arada akşam 8'den sonra ağzımıza lokma sürmüyoruz... ara öğünümüz kesinlikle yok, yağ yakımımızı engellemesin diye süt bile içmiyoruz...
yenidencanve ben öğle aralarını 35 dakikalık yürüyüşle değerlendiriyoruz, daha da güzel yanıyor yağlar valla...
hadi hayırlı olsun tekrar hoş geldin
Teşekkür ederim :) ben artık üzerimdeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorum. Bugün benim miladım olacak inşallah. Sizlerle aşacağıma inanıyorum. Bu arada yaşım 34 boy:167 kilo:104
a süper boylarımız seninle aynı sayılır... benim de 1.68, sen tabi bu kiloyla çok hızlı yol alacaksın bak gör... biz burada bir aile gibiyiz, sakın lütfen kaçamak yapma ve emin olmadığın birşeyi yeme...
zaten herşeyin tadını biliyoruz...
dün çok güzel bir yemeğe gittik, herşeye dikkat ettim, yemek sonrası sofraya karışık tatlı tabağı geldi... görsen içinde neler yok... şekerpare, incir tatlısı, kabak, ayva... kaymak... herkes saldırdı tabi... ben geri çekildim ve yemiycem dedim... ama nasıl canım çekiyor.... arkadaşlarım hep bir ağızdan yeeee, yeee hayat kısa bugün pazar, bir gün izin ver kendine... diye ikna etmeye çalışıyorlar....
YEMEDİM
ve sonrasında o kadar mutlu hissettim ki kendimi, yesem bir hafta yerimde sayardım, bunu biliyorum.... o tatlılardan da çooook yedim, verdikleri mutluluk kalıcı olmadı ama güzel ve sağlıklı bir vücut öyle mi???
Öperim, erimeye hoşgeldin
Soyle 1 kilo felan vereyim yapabilecegime inanayim onu da alirim ☺ kahvaltiyi o sekilde yapmaya ozen gosterecegimkahvaltı uyandıktan sonra 1 saat içinde yapılacak, vaz geçemiyorsan iç canım, kusurun o olsun... ama zamanla lütfen kendine french press al ve filtre kahve içmeye başla
ne muamma anlamadım tam ama ballı pekmezli kahvaltıları es geçmeni tebrik ediyorum, bunun zevki bence yemekten daha fazla... kiloyu geri alıyorsan ya yediklerinin miktarını abartıyorsun, ya öğün aralarında yeterli zaman (6 saat bırakıyoruz biz) bırakmıyorsun... hatan neyse buluruz bize yediklerini yazman yeterli... ama lütfen olumsuz enerjini kontrol et, çünkü inanmayan kimsenin kilo verebildiğini görmedim... bize katıl ve bizimle beraber eritesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur . Soyle tartida gorsem bir kilo bile verdigimi. Simdiye kadar hic diyetle kilo veremedim aksine her seferinde kiloyu alarak diyeti sonlandirdim
cnm her gün tartışmamda dıkkat et moralın bozulmasınGunaydin.Moralim bozuldu bu sabah 69.500 diyetin ucuncu gununde 69 idim.Kuralliri da bozmadim sadece uc gun yuruyus yapmadim.cok uzuldum...
Hoş geldım cnm.bende o Rakamların hayalını kuruyorum :)Sabah tartılıp net kilo ile başlayacağım umarım bir an önce eski kilolarıma 5 li rakamlarıma bir an önce kavuşurum.
Teşekkürler kızlar. Su an yaptırma aşamasındayız :))OOOO Süpper ham de çokkk.Ne yaptın @pegasusu07,
Ama gene de sık sık bekliyoruz,gözlerimiz aramasın...B u arada ev mi taşıyorsun ?
Sudur cnm o , çok ıyı gıdıyorsun senŞu reglim başlayıp bir bitsin bakarım ama Karatay da menüyü nasıl değiştirebilirim ki protein bakliyat ve sebze tüketiliyor bende harfiyen uyuyorum.Az su içiyorum çok tuzlu yiyorum iki gündür yemekler acayip tuzluydu su tuttum bence bakalım artık.
O tutamamışlar Yüzünden Yapmıyorum ben lahmacunu ucunu kaçırmaktan korkuyorum. 1 ay dıkkat edecegım sonra bı ödül verıyom kendıne :)Eveeet sadece bir tane yiyecektim ama tutamadım kendimi.Ama ilkkez kaçamak yaptım.
iNŞALLAH.Ben hangi kiloda yapsam şöyleeeeee yüklü bir kaçamağı.Öyle kısırla falan kaçamak olmaz ama demi.
Kavrulmuş kuruyemiş cısss cnm uzak dur bıde akşam yemesen çok daha çabuk verırsınHa bu arada dün sabah karatay kahvaltısı(yeşilliksiz) 9 da bitti.
Akşam 5 de başladı yemek yemem 8 e kadar sürdü.Başlangıç sayısını bilmiyorum köfte,önceki günden kalan karnabahar haşlama,3 kepçe patatessiz havuçsuz mercimek çorbası.Badem miktarı belli değil.Sonrasında canım birşeyler yemek istiyor kazınıyor gibi hissediyorum diye;koca bir kase fıstığı kavurdum tuzla yedim(tansiyonu falan hepten unuttumya.)
Maşallah cnm. Çok güzel vermişsin5 kilo veremedim canım ,105 le başlamıştım 101,2 oldum.3.8 verdim.4 DİYEYİM ONA.bU HAFTA VERİRMİYİM ACEP 4.aDET DÖNEMİ DE GELİyor.Giden rakamdan çok istikrarlı devam etmek beni daha çok mutlu edecek.
Çok gecmışolsun.eminim zor olduğuna... ben de meme kanseri geçirdim ve kullandığım ilaçlar inanılmaz kilo yapıcak dediler, direndim 8 kilo aldım şimdi onu vermeye çalışıyorum, evet yavaş gidiyor ama şikayet etmiyorum... azimle vereceğime inanaıyorum... sağlık çok önemli fazla kilolardan kurtulmak sağlığımıza da çok iyi gelicek, buna inanalım, herşey beyinde bitiyor... beynimizin önüne tiroid, kanser, ilaç, hormon gibi engeller geçemez, izin yokkk
Dıyet grubundayız cnm, hepimiz tobmıgız yanı balık etliminno çok sevimli bir kelime ya, ben de çok seviyorum... bir de severken şişman, şişkolog falan diye laflar kullanırım ben, sempatik geliyor :)))
Tebrık ederim cnm harıkasına süper boylarımız seninle aynı sayılır... benim de 1.68, sen tabi bu kiloyla çok hızlı yol alacaksın bak gör... biz burada bir aile gibiyiz, sakın lütfen kaçamak yapma ve emin olmadığın birşeyi yeme...
zaten herşeyin tadını biliyoruz...
dün çok güzel bir yemeğe gittik, herşeye dikkat ettim, yemek sonrası sofraya karışık tatlı tabağı geldi... görsen içinde neler yok... şekerpare, incir tatlısı, kabak, ayva... kaymak... herkes saldırdı tabi... ben geri çekildim ve yemiycem dedim... ama nasıl canım çekiyor.... arkadaşlarım hep bir ağızdan yeeee, yeee hayat kısa bugün pazar, bir gün izin ver kendine... diye ikna etmeye çalışıyorlar....
YEMEDİM
ve sonrasında o kadar mutlu hissettim ki kendimi, yesem bir hafta yerimde sayardım, bunu biliyorum.... o tatlılardan da çooook yedim, verdikleri mutluluk kalıcı olmadı ama güzel ve sağlıklı bir vücut öyle mi???
Öperim, erimeye hoşgeldin
Yok cnm ne sakıncası . Bende bı ara o gruplardaydım, 2-3 takıma kaptanlık yapmışlıhımda vardır. Çok güzel motıve oluyorsunarkadaşlar ben cuma zaıflama gurubuna da katılmak istiyorum. Sakıncası var mı?
Yok cnm ne sakıncası . Bende bı ara o gruplardaydım, 2-3 takıma kaptanlık yapmışlıhımda vardır. Çok güzel motıve oluyorsun
Yok cnm ne sakıncası . Bende bı ara o gruplardaydım, 2-3 takıma kaptanlık yapmışlıhımda vardır. Çok güzel motıve oluyorsun
İnşallah sudur bende öyle tahmin ediyorum.cnm her gün tartışmamda dıkkat et moralın bozulmasın
Hoş geldım cnm.bende o Rakamların hayalını kuruyorum :)
Teşekkürler kızlar. Su an yaptırma aşamasındayız :))
Sudur cnm o , çok ıyı gıdıyorsun sen
O tutamamışlar Yüzünden Yapmıyorum ben lahmacunu ucunu kaçırmaktan korkuyorum. 1 ay dıkkat edecegım sonra bı ödül verıyom kendıne :)
Çok güldüm cnm ya ınsallah ıstedıgın kıloya ulaşırsınız bı daha almazsın
Kavrulmuş kuruyemiş cısss cnm uzak dur bıde akşam yemesen çok daha çabuk verırsın
Maşallah cnm. Çok güzel vermişsin
Çok gecmışolsun.
Dıyet grubundayız cnm, hepimiz tobmıgız yanı balık etli
Tebrık ederim cnm harıkasın
Dün k.v gıttım patates kavurmuş yanında taze yufka gel kızım bıraz ye dedı, dedım yok yemınlıyım yemeyeceğim hatta sende yeme dedim
arkadaşlar ben cuma zaıflama gurubuna da katılmak istiyorum. Sakıncası var mı?
Cnm cuma Zayıflama yarışmaları. Gruplara katılıyorsun, her cuma kılo bılfırımı yapıyorsun. Isteyen ıstedıgı dıyetı yapabılıyor. Yorum yapıp motıve oluyorsun ve her hafta 1. -2.-3. Leri secıyorlar.Aa neresi orası? Bende bakım ne diyeti yapıyor
lar.
Sağol canım baktım bende bayağı bir heyecanlı grup.Cnm cuma Zayıflama yarışmaları. Gruplara katılıyorsun, her cuma kılo bılfırımı yapıyorsun. Isteyen ıstedıgı dıyetı yapabılıyor. Yorum yapıp motıve oluyorsun ve her hafta 1. -2.-3. Leri secıyorlar.
Dönerler cnm, genelde çok yorum yapıp takım motıvasyonunu sağlayacak üyeler Lazım oluyor ve tabı verecegın kılo da önemlı. Yınede kabul ederler :)katılmak için mesaj attım ama kimse dönüş yapmadı. Bakalım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?