Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kahvaltımda 2 haşlanmış yumurta ve bir kase salata yedim. Şimdi de su içmeye başladım. bu arada kahvaltımı 09:30 da yaptım. Normalde uyandıktan sonra 1 saat içinde yapmam gerekliydi ama evde yetişemedim

süper bir kahvaltı olmuş ama istersen bir dahaki sefere biraz peynir, zeytin ve ceviz de ekle ki seni uzun saatler tok tutsun...

biliyorsun 4. saatten sonra yağ yakan leptin hormonu salgılanmaya başlıyor ve esas o zaman yağlarımız yanıyor, sabah erken kalkanlarımız 3 öğün yiyoruz ama geç uyanıyorsan 2 öğün de yapabilirsin...

ben 6:45de kalktığım için 3 öğün yapıyorum ama öğle yemeğini çok abartmıyorum, ha bu arada akşam 8'den sonra ağzımıza lokma sürmüyoruz... ara öğünümüz kesinlikle yok, yağ yakımımızı engellemesin diye süt bile içmiyoruz...

yenidencan ve ben öğle aralarını 35 dakikalık yürüyüşle değerlendiriyoruz, daha da güzel yanıyor yağlar valla...

hadi hayırlı olsun tekrar hoş geldin

Teşekkür ederim :) ben artık üzerimdeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorum. Bugün benim miladım olacak inşallah. Sizlerle aşacağıma inanıyorum. Bu arada yaşım 34 boy:167 kilo:104

Teşekkür ederim :) ben artık üzerimdeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorum. Bugün benim miladım olacak inşallah. Sizlerle aşacağıma inanıyorum. Bu arada yaşım 34 boy:167 kilo:104

a süper boylarımız seninle aynı sayılır... benim de 1.68, sen tabi bu kiloyla çok hızlı yol alacaksın bak gör... biz burada bir aile gibiyiz, sakın lütfen kaçamak yapma ve emin olmadığın birşeyi yeme...

zaten herşeyin tadını biliyoruz...

dün çok güzel bir yemeğe gittik, herşeye dikkat ettim, yemek sonrası sofraya karışık tatlı tabağı geldi... görsen içinde neler yok... şekerpare, incir tatlısı, kabak, ayva... kaymak... herkes saldırdı tabi... ben geri çekildim ve yemiycem dedim... ama nasıl canım çekiyor.... arkadaşlarım hep bir ağızdan yeeee, yeee hayat kısa bugün pazar, bir gün izin ver kendine... diye ikna etmeye çalışıyorlar....

YEMEDİM

ve sonrasında o kadar mutlu hissettim ki kendimi, yesem bir hafta yerimde sayardım, bunu biliyorum.... o tatlılardan da çooook yedim, verdikleri mutluluk kalıcı olmadı ama güzel ve sağlıklı bir vücut öyle mi???

Öperim, erimeye hoşgeldin

hoşbuldum herşey güzel olacak buna inanmak istiyorum. Daha önce başardım yine yapabilirim ama bu sefer 30 kilo vermem gerekecek. Ve bundan sonra sırtımda fazla olan hiçbirşeyi taşımak istemiyorum. öğle arasında hemen çalıştığım yerin yanında küçük bir park var orada spor aletleriyle çalışabilirim. Bugün yağmurlu ama artık Bahardayız

İyi haftalar arkadaşlar

Yine hafta başı motivasyonu olarak 1-2 satır yazmak istedim sizlere

Ne harika bir aile olduk ve büyüyoruz tabi sayı olarak büyüyoruz ama kilo ortalaması olarak da küçülüyoruz

Haftasonu hep farklı bir beslenme... uyku... hareket... ortamı olduğu için vücutlarımız su topluyor. Bozanlarımız da çok dikkat edenlerimiz de pazartesi tartıda aynı şokla karşılaşabilir lütfen bunun bizi alt etmesine izin vermeyelim bu çok doğal

Çok kaçamak yapanlar bu hafta daha yavaş, az kaçamak yapanlar biraz yavaş hiç kaçamak yapmayanlar son sürat kilo vericez... lütfen yaptığımız kaçamakların bizi yoldan döndürmesine izin vermeyelim...
bu uzun bir yol ve hep aynı süratle devam edemeyebiliriz.

Yolumuzda önemli olan husuları tekrar hatırlatmak istedim

sabah sıkı kahvaltı
ara öğün yok
öğünler arası en az 4 saat ama mümkünse 6-7 saat bırakıyoruz
8'den sonra ağzımıza lokma atmak yok
bağırsakları duranlar zayıflama çayına dadansın
çok kaçamak yapanlar bu hafta hiç meyve, kayısı vb yapmadan devam etsinler

öpüyorum herkesiiii

tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur . Soyle tartida gorsem bir kilo bile verdigimi. Simdiye kadar hic diyetle kilo veremedim aksine her seferinde kiloyu alarak diyeti sonlandirdim

Gunaydin.Moralim bozuldu bu sabah 69.500 diyetin ucuncu gununde 69 idim.Kuralliri da bozmadim sadece uc gun yuruyus yapmadim.cok uzuldum...
cnm her gün tartışmamda dıkkat et moralın bozulmasın

Sabah tartılıp net kilo ile başlayacağım umarım bir an önce eski kilolarıma 5 li rakamlarıma bir an önce kavuşurum.
Hoş geldım cnm.bende o Rakamların hayalını kuruyorum :)
OOOO Süpper ham de çokkk.Ne yaptın @pegasusu07,
Ama gene de sık sık bekliyoruz,gözlerimiz aramasın...B u arada ev mi taşıyorsun ?
Teşekkürler kızlar. Su an yaptırma aşamasındayız :))
Sudur cnm o , çok ıyı gıdıyorsun sen

Eveeet sadece bir tane yiyecektim ama tutamadım kendimi.Ama ilkkez kaçamak yaptım.
O tutamamışlar Yüzünden Yapmıyorum ben lahmacunu ucunu kaçırmaktan korkuyorum. 1 ay dıkkat edecegım sonra bı ödül verıyom kendıne :)

iNŞALLAH.Ben hangi kiloda yapsam şöyleeeeee yüklü bir kaçamağı.Öyle kısırla falan kaçamak olmaz ama demi.

Çok güldüm cnm ya ınsallah ıstedıgın kıloya ulaşırsınız bı daha almazsın

Kavrulmuş kuruyemiş cısss cnm uzak dur bıde akşam yemesen çok daha çabuk verırsın

5 kilo veremedim canım ,105 le başlamıştım 101,2 oldum.3.8 verdim.4 DİYEYİM ONA.bU HAFTA VERİRMİYİM ACEP 4.aDET DÖNEMİ DE GELİyor.Giden rakamdan çok istikrarlı devam etmek beni daha çok mutlu edecek.
Maşallah cnm. Çok güzel vermişsin

Çok gecmışolsun.

minno çok sevimli bir kelime ya, ben de çok seviyorum... bir de severken şişman, şişkolog falan diye laflar kullanırım ben, sempatik geliyor :)))
Dıyet grubundayız cnm, hepimiz tobmıgız yanı balık etli

Tebrık ederim cnm harıkasın
Dün k.v gıttım patates kavurmuş yanında taze yufka gel kızım bıraz ye dedı, dedım yok yemınlıyım yemeyeceğim hatta sende yeme dedim

Günaydın kızlar
Ne çok yazmışsınız
Sabah sabah bı koşturdum.
Esım benım anahtarları cebınde unutmuş gıtmiş işe okula 10 dk var cocuklar bısıkletle ben arkadan Koşarak yetışmeye çalıştık :))
Banada sabah sporu oldu

İnşallah sudur bende öyle tahmin ediyorum.

Sağol canım baktım bende bayağı bir heyecanlı grup.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…