- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
Cnm cuma Zayıflama yarışmaları. Gruplara katılıyorsun, her cuma kılo bılfırımı yapıyorsun. Isteyen ıstedıgı dıyetı yapabılıyor. Yorum yapıp motıve oluyorsun ve her hafta 1. -2.-3. Leri secıyorlar.
Evet cnm. Kararlı olursan, ıyı bır grubada denk gelirsen kısa surede mezun olursun :)Sağol canım baktım bende bayağı bir heyecanlı grup.
Yok canım ben yarış yapamam zaten yapı olarak çok inatçıyım yetişemezsem strese girerim.Ozaman sinirlenir komple bırakırım.Burda sakin ,cool, yerimiz rahatEvet cnm. Kararlı olursan, ıyı bır grubada denk gelirsen kısa surede mezun olursun :)
Ben de 60 daAynen ilaç gibi geldi lahmacun acayip motiveyim o günden beri.Birdahaki kaçamağı 65 den yapacağım inşallah.
Hoşgeldin canım,ben de 105 ile başladım.Şuan 101,2 kiloyum.Yaşım 42 olacak haziranda.Beraberce bu yüklerden kurtulacağız inşallah.Teşekkür ederim :) ben artık üzerimdeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorum. Bugün benim miladım olacak inşallah. Sizlerle aşacağıma inanıyorum. Bu arada yaşım 34 boy:167 kilo:104
İnşallah canım ogünleri görelim lahmacun lar bendenBen de 60 da
Evet yürüyüşümü yaptım yaklaşık 40dk.süper bir kahvaltı olmuş ama istersen bir dahaki sefere biraz peynir, zeytin ve ceviz de ekle ki seni uzun saatler tok tutsun...
biliyorsun 4. saatten sonra yağ yakan leptin hormonu salgılanmaya başlıyor ve esas o zaman yağlarımız yanıyor, sabah erken kalkanlarımız 3 öğün yiyoruz ama geç uyanıyorsan 2 öğün de yapabilirsin...
ben 6:45de kalktığım için 3 öğün yapıyorum ama öğle yemeğini çok abartmıyorum, ha bu arada akşam 8'den sonra ağzımıza lokma sürmüyoruz... ara öğünümüz kesinlikle yok, yağ yakımımızı engellemesin diye süt bile içmiyoruz...
yenidencanve ben öğle aralarını 35 dakikalık yürüyüşle değerlendiriyoruz, daha da güzel yanıyor yağlar valla...
hadi hayırlı olsun tekrar hoş geldin
Afiyet olsun canımEvet yürüyüşümü yaptım yaklaşık 40dk.
Freyza__ nohutu sadece 1 tabak yedim ama doluydu.1 tabak turşu ve ayran(hazır)
Tebrik ederim @onthebeach canım.Kontrolleri unutma sakın.Oklava yemek istemem baklava da...a süper boylarımız seninle aynı sayılır... benim de 1.68, sen tabi bu kiloyla çok hızlı yol alacaksın bak gör... biz burada bir aile gibiyiz, sakın lütfen kaçamak yapma ve emin olmadığın birşeyi yeme...
zaten herşeyin tadını biliyoruz...
dün çok güzel bir yemeğe gittik, herşeye dikkat ettim, yemek sonrası sofraya karışık tatlı tabağı geldi... görsen içinde neler yok... şekerpare, incir tatlısı, kabak, ayva... kaymak... herkes saldırdı tabi... ben geri çekildim ve yemiycem dedim... ama nasıl canım çekiyor.... arkadaşlarım hep bir ağızdan yeeee, yeee hayat kısa bugün pazar, bir gün izin ver kendine... diye ikna etmeye çalışıyorlar....
YEMEDİM
ve sonrasında o kadar mutlu hissettim ki kendimi, yesem bir hafta yerimde sayardım, bunu biliyorum.... o tatlılardan da çooook yedim, verdikleri mutluluk kalıcı olmadı ama güzel ve sağlıklı bir vücut öyle mi???
Öperim, erimeye hoşgeldin
Çok sağol canım motive edici yazı için.Ellerine sağlık.Ben de öptüm.İyi haftalar arkadaşlar
Yine hafta başı motivasyonu olarak 1-2 satır yazmak istedim sizlere
Ne harika bir aile olduk ve büyüyoruz tabi sayı olarak büyüyoruz ama kilo ortalaması olarak da küçülüyoruz
Haftasonu hep farklı bir beslenme... uyku... hareket... ortamı olduğu için vücutlarımız su topluyor. Bozanlarımız da çok dikkat edenlerimiz de pazartesi tartıda aynı şokla karşılaşabilir lütfen bunun bizi alt etmesine izin vermeyelim bu çok doğal
Çok kaçamak yapanlar bu hafta daha yavaş, az kaçamak yapanlar biraz yavaş hiç kaçamak yapmayanlar son sürat kilo vericez... lütfen yaptığımız kaçamakların bizi yoldan döndürmesine izin vermeyelim...
bu uzun bir yol ve hep aynı süratle devam edemeyebiliriz.
Yolumuzda önemli olan husuları tekrar hatırlatmak istedim
sabah sıkı kahvaltı
ara öğün yok
öğünler arası en az 4 saat ama mümkünse 6-7 saat bırakıyoruz
8'den sonra ağzımıza lokma atmak yok
bağırsakları duranlar zayıflama çayına dadansın
çok kaçamak yapanlar bu hafta hiç meyve, kayısı vb yapmadan devam etsinler
öpüyorum herkesiiii
Tebrik ederimonthebeach canım.Kontrolleri unutma sakın.Oklava yemek istemem baklava da...
Çok sağol canım motive edici yazı için.Ellerine sağlık.Ben de öptüm..
Çok iyi canım,İnşallah daha hızlı kilo vereceksin.Bugün oklava yağmura...ben bugün öğle yemeği yemeden bir kefirle geçiştiricem saat 15 gibi kefir içmeyi düşünüyorum, yavaş yavaş iki öğüne geçmek istiyorum çünküayrıca bu öğlen yürüyemedim yağmurdan dolayı
Tamam edelim.Oklava hep aklımdayürümene çok sevindim, ben de eve dönünce koşu bandında telafi edicem, yürüyüş resmen tetikliyor yağ yakımını sakın ihmal etmeni istemiyorum, birbirimizi oklavayla terbiye edelim
Çok sağol canım ,2 öğünle devam mı 3 egeçecek misin canım?Afiyet olsun canım
Elimden geldiğince öğle aralarını değerlendirmeyi düşünüyorum.Öğle araları 1,5 saat olunca eve gideceğiz çünkü.yürümene çok sevindim, ben de eve dönünce koşu bandında telafi edicem, yürüyüş resmen tetikliyor yağ yakımını sakın ihmal etmeni istemiyorum, birbirimizi oklavayla terbiye edelim
Çok sağol canım ,2 öğünle devam mı 3 egeçecek misin canım?
Elimden geldiğince öğle aralarını değerlendirmeyi düşünüyorum.Öğle araları 1,5 saat olunca eve gideceğiz çünkü.
Eve gidince yorgunluktan yığılmamış olursam lesliee yapayım mı acaba kızlar?
aynılarini bende yapıyorum canım inslh kötü yapmiyoruzdur kilo vermeyi basaririzSabah tartiya ciktigimda kilom: 60.5 boyum 1.63 hedef kilom: 55
Hepsi tamam da gunde 1 fincan neskafe icmeyi birakamiyorum. Diyete o sekilde devam etsem olmaz mi ki?
Bir de kahveltiyi olabildigince geciktirmek ne kadar dogru olur
Tamam edelim.Oklava hep aklımdaama hamur işi açmak için değil tabi. .Geçen büyük oğlum diyor ki küçüğe;oklava geliyor ha oklava.Eşimde biz demeyiz nerden duydu bunu diyor.
Çocuklardan anlatıyorum ama sıkıcı olmuyorum değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?