Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Çok teşekkür ederim hoşbuldum canım ulaşacağız o rakamlara zafer uzak değil :)

Günaydınlar olsun herkese
Sabah kahvaltım
2 zeytinyagında yumurta
Biraz peynir
15 tane kadar zeytin
Yarım domates
Yarım salatalık
Kuruyemiş
1 bardak yeşilçay
Nane maydonoz

Kahvaltısını yapanlara öğle yemegini yiyenlere afiyetler olsun herkese kaçamaksız haftalar dilerim :)

Evet cnm. Kararlı olursan, ıyı bır grubada denk gelirsen kısa surede mezun olursun :)
Yok canım ben yarış yapamam zaten yapı olarak çok inatçıyım yetişemezsem strese girerim.Ozaman sinirlenir komple bırakırım.Burda sakin ,cool, yerimiz rahat

Teşekkür ederim :) ben artık üzerimdeki bu ağırlıktan kurtulmak istiyorum. Bugün benim miladım olacak inşallah. Sizlerle aşacağıma inanıyorum. Bu arada yaşım 34 boy:167 kilo:104
Hoşgeldin canım,ben de 105 ile başladım.Şuan 101,2 kiloyum.Yaşım 42 olacak haziranda.Beraberce bu yüklerden kurtulacağız inşallah.

Evet yürüyüşümü yaptım yaklaşık 40dk.
Freyza__ nohutu sadece 1 tabak yedim ama doluydu.1 tabak turşu ve ayran(hazır)

Tebrik ederim @onthebeach canım.Kontrolleri unutma sakın.Oklava yemek istemem baklava da...

Çok sağol canım motive edici yazı için.Ellerine sağlık.Ben de öptüm..

ben bugün öğle yemeği yemeden bir kefirle geçiştiricem saat 15 gibi kefir içmeyi düşünüyorum, yavaş yavaş iki öğüne geçmek istiyorum çünkü ayrıca bu öğlen yürüyemedim yağmurdan dolayı

Tebrik ederim onthebeach canım.Kontrolleri unutma sakın.Oklava yemek istemem baklava da...

Çok sağol canım motive edici yazı için.Ellerine sağlık.Ben de öptüm..

yürümene çok sevindim, ben de eve dönünce koşu bandında telafi edicem, yürüyüş resmen tetikliyor yağ yakımını sakın ihmal etmeni istemiyorum, birbirimizi oklavayla terbiye edelim

Çok iyi canım,İnşallah daha hızlı kilo vereceksin.Bugün oklava yağmura...

yürümene çok sevindim, ben de eve dönünce koşu bandında telafi edicem, yürüyüş resmen tetikliyor yağ yakımını sakın ihmal etmeni istemiyorum, birbirimizi oklavayla terbiye edelim
Tamam edelim.Oklava hep aklımdaama hamur işi açmak için değil tabi..Geçen büyük oğlum diyor ki küçüğe;oklava geliyor ha oklava.Eşimde biz demeyiz nerden duydu bunu diyor.
Çocuklardan anlatıyorum ama sıkıcı olmuyorum değil mi?

Afiyet olsun canım
Çok sağol canım ,2 öğünle devam mı 3 egeçecek misin canım?

Elimden geldiğince öğle aralarını değerlendirmeyi düşünüyorum.Öğle araları 1,5 saat olunca eve gideceğiz çünkü.
Eve gidince yorgunluktan yığılmamış olursam lesliee yapayım mı acaba kızlar?

Bence yap tatlim, kardiyo kilo verirken kas egzersizleri de sarkmadan vermeyi sağlıyor ig de 40kilonasılgider diye bir kız var 40 kilo vermiş hiç sarkma yok çünkü devamlı spor yapmış arada, imkanın olusa bir bak derim çok motive edici

Sabah tartiya ciktigimda kilom: 60.5 boyum 1.63 hedef kilom: 55
Hepsi tamam da gunde 1 fincan neskafe icmeyi birakamiyorum. Diyete o sekilde devam etsem olmaz mi ki?
Bir de kahveltiyi olabildigince geciktirmek ne kadar dogru olur
aynılarini bende yapıyorum canım inslh kötü yapmiyoruzdur kilo vermeyi basaririz

estağfurullah niye sıkıcı olsun ki, insan çocuklarını çok seviyor onlarla daha bir motive oluyor, esprileri konuşmaları bıcır bıcır allah bağışlasın anlat tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…