Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar ben kuruyemislerin kalorisi yüksek diye eğer doyuyorsam olabildiğince az yemeğe dikkat ediyorum sizce iyi yapiyormuyumbirde ben başlayalı 3 gün oluyor 71 300 çıktım tartida ama yarın regle günüm ondan ödem varmı bilmiyorum

bence kesinlikle süper yapıyorsun, kuruyemiş b vitamini ihtiyacı için veriyor hoca, günde bir avuç o da sabah yeter de artar bence çünkü çok enerji veriyor, öğle akşam hiç gerek yok, çünkü yavaşlatır

Ben de dün koca bir tabak fıstık yedim hem de kavrulmuş tuzlu ama oklava göründü tabi.Ben de dikkat edeceğim bundan sonra bu uyarılara.Teşekkürler arkadaşlar.
Gnydn kızlar Sabah kahvaltım
Tereyağlı peynirli omlet
Domates salatalık
Zeytın günkurusu ceviz
Afiyet olsun canım.

Bundan sonra sadece sabah.
Arkadaşlar kafamda yüzümde hani oruçtan sonra bir ateş basması olur ya öyle oldu.Turşudan mı acaba?

kızlar birşey diycem ama kızmayın okulda yemek olarak pide çıktı. Bende sadece yarım küçük bir pide alıp iç kısımlarını yedim. Yanında da salata ve su. Bugün ilk günüm ve ben hata yaptım. Kilo verme döneminde bunu yapmamam lazımdı ama bu hata beni kamçıladı. Akşam yemeğimde kocaman bir kase salata yiyeceğim yanında bol yoğurt ve su herkese bol leptinler

Şuan iki öğün e devam canim

tamam olabilir biz de yapabiliyoruz ama lütfen akşam yemeğini 7-8 arası ye ve sonrasında birşey yeme, ben senin yerinde olsam yoğurt ve salatayla yetinmem bir parçada tavuk göğsü pişiririm ya da bir dilim et, gece acıkmamak için

şimdi gördüm nohut yemişsin... dedim ağır bir et yediysen o mu dokundu acaba ama yememeişsin... tatlım yürüdün ya üzerine de turşu sana hararaet yapmış, su iç dediğim gibi... metabolizman hızlanmış bence süper işte, yağ yakma modu

Mini93 pazar tartılıyoruz gene değil mi?
Tabikide canım pazar günü tartılıyoruz simdiden hazırlıyorum kendimi pazara bu hafta kesin kilo vermem lazım az önca 50 dakika kadar yürüyüş yaptım ondan öncesindede fizyoterapiye gitmiştim ordada spor yaptırdılar plates tarzında 20 dakika az sonrada bisiklet sürerek alışveriş yapmaya gidecem heralde bugünlük spor yeterrrrrr :) bu haftaya güzel motiveyle başladım inşallah böyle devam eder pazara kadar :)

Pazara bende 64 olurmuyum acaba. Bak gaza geldim bende, spora bıraz daha yükleneyim.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…