Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

onthebeach beni de yarın eklesen olur mu yaaa lütfeeeeennnn ? sabah hemen yazarım sana ? Allah ım çok güzel olacak yaaaa

merak etme tatlım hepsini yazıcam böyle, yarın sabah da bildirsen olur, sonra pazar -pazartesi de kilo durumumuza bakar, birincilik ikincilik ve üçüncülük veririz :)

bence yenidencan birinç olabilir :)))

merak etme tatlım hepsini yazıcam böyle, yarın sabah da bildirsen olur, sonra pazar -pazartesi de kilo durumumuza bakar, birincilik ikincilik ve üçüncülük veririz :)

bence yenidencan birinç olabilir :)))

Ay valla bu tam bir motivasyon sayfası olacak desenize süper hırslı bir şekilde kilolarımızı veririz

Neden olmayasın canım o zaman sende yenidencan la bana katıl kendi kendimizi biraz gaza getiririz iyi olur bence :)
süper olur hemde, her fırsatta yazarım cnm

onthebeach beni de yarın eklesen olur mu yaaa lütfeeeeennnn ? sabah hemen yazarım sana ? Allah ım çok güzel olacak yaaaa
ay çok tatlısın :)

Çok ıyı cnm ben dsha 1 lt bıtırmedim :)

Çooook iyi bir kilo hedefede bence çok fazlan yok kaç kilo olmayı istiyorsun pegasus07 . bakalım ben kaç kiloyum yarına sonuç ile sizinle olacağım yaaa teyyyy teyyyyyy
Cnm ılk hedefim 60 23 nısana kadar, daha sonra 57 olursam süper olur. En son ılk doğumdan sonra 55 kıloydum daha sonra 2 tane daha dogum yaptım ve 83 kg yu gördüm. 9 sene boyunca ala vere 69 da kaldım. Artık Tommiks olmak istemıyorum :) tatıl gelıyor bıkınımı basen, göbek derdi olmadan gıymek istıyorum :))

Ya ne güzel söylemişsin yaaa tatile yaza çok az kaldı ya bizim o kadar insandan eksiğimiz ne ki 5 li rakamlara bu kadar yakınken neden verip şöyle yazın havalı havalı bikini giymeyelim ya valla sen beni çok motive ettin yaaa benim de kilom 5 li rakamlara yakın diye tahmin ediyorum valla böyle insanın siz gibi motive eden arkadaşları olursa ohoooo yaz bizden korksun biz neden yaz dan korkalım ki valla ben kıyafet almak istiyorum ya oram buram çıkmadan şöyle denemeden kıyafet almak istiyorum ayyy başaralım lütfennnn arkadaşlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…