Neden olmayasın canım o zaman sende yenidencan la bana katıl kendi kendimizi biraz gaza getiririz iyi olur bence :)Pazara bende 64 olurmuyum acaba. Bak gaza geldim bende, spora bıraz daha yükleneyim.:))
Canım yaz beni de yazBu pazar günü ruhu bence süper gaz olur bize
şimdi kim liste yapmak istiyor? Ben yapabilirim
İsmimizi ve kilomuzu yazalım
onthebeach 63.5kg
evet herkesten bekliyorum
olur tabi canımBende yarın katılacağım net kilomu bilmiyorum yarın söylesem olur mu ???
Canım yaz beni de yaz(62.4) kg
onthebeach beni de yarın eklesen olur mu yaaa lütfeeeeennnn ? sabah hemen yazarım sana ? Allah ım çok güzel olacak yaaaa
merak etme tatlım hepsini yazıcam böyle, yarın sabah da bildirsen olur, sonra pazar -pazartesi de kilo durumumuza bakar, birincilik ikincilik ve üçüncülük veririz :)
benceyenidencan birinç olabilir :)))
süper olur hemde, her fırsatta yazarım cnmNeden olmayasın canım o zaman sende yenidencan la bana katıl kendi kendimizi biraz gaza getiririz iyi olur bence :)
ay çok tatlısın :)onthebeach beni de yarın eklesen olur mu yaaa lütfeeeeennnn ? sabah hemen yazarım sana ? Allah ım çok güzel olacak yaaaa
Çok ıyı cnm ben dsha 1 lt bıtırmedim :)kızlarr an itibari ile 1,5 lt. su içtim. birazdan işten çıkıp eve gidicem o yüzden artık eve kadar içmiycem. bu arada suyumu alırken 1km uzaktaki markete yürüdüm sadece hareket olsun diye akşam da evde leslie 1 mil yapcam
Pegasus07
Başlangıç: 69
Güncel:65,8
Benide eklermisin lütfen
Cnm ılk hedefim 60 23 nısana kadar, daha sonra 57 olursam süper olur. En son ılk doğumdan sonra 55 kıloydum daha sonra 2 tane daha dogum yaptım ve 83 kg yu gördüm. 9 sene boyunca ala vere 69 da kaldım. Artık Tommiks olmak istemıyorum :) tatıl gelıyor bıkınımı basen, göbek derdi olmadan gıymek istıyorum :))Çooook iyi bir kilo hedefede bence çok fazlan yok kaç kilo olmayı istiyorsunpegasus07 . bakalım ben kaç kiloyum yarına sonuç ile sizinle olacağım yaaa teyyyy teyyyyyy
Cnm ılk hedefim 60 23 nısana kadar, daha sonra 57 olursam süper olur. En son ılk doğumdan sonra 55 kıloydum daha sonra 2 tane daha dogum yaptım ve 83 kg yu gördüm. 9 sene boyunca ala vere 69 da kaldım. Artık Tommiks olmak istemıyorum :) tatıl gelıyor bıkınımı basen, göbek derdi olmadan gıymek istıyorum :))
Benide ekleyin :)
Baslangıç 57
Şimdi 52.5
Hadef 50
Heyecanlandım şimdiden iyiceeeeee cok pis gaza geldim vala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?