Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

karnabaharı haşlayıp üzerine yoğurt sos döksek yanında da nar gibi kızarmış tavuk yesek uygun olur mu sizce ?? karnabahar ın haşlanınca glisemik indeksi ne oluyor acaba ?
Çok güzel olur cnm. Tavuk koy tavuğu olabılse keşke o zaman otur 1 tavuk ye istersen. :) yağda Kızartma cnm fırına at yada hsşla. Sımdıden afıyet olsun

cok Haklısın cnm ya, o Kıyafet alma yokmu Her yer cıkıyo :))
Valla artık zayıfları görüp iç çekmekten bıktım, bırazda ben Zayıf olayım. "Yapamazsın , aaa kılomu aldın sen " Dıyenlere ınat bu defa başaracağız. :)

Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)

Sorma arkadaşım bu hallere gelene kadar neler cektim ben sizlerde olacaksınız inşallah sabır edin benim yolum kısaldı ama şu kalan az kilolar daha zor vermek için ama durmak yok yola devam :)

Evet doğru söylüyorsun bizden daha fazla giderken senden artık zar zor gidiyordur aman geç olsun da güç olmasın

İnşallah canım sen hiç merak etme bu yaz bizim yazımız olacak sadece biraz azim ve sabır başaracağız. pegasus07 karnabahar haşlanıp yemek sorun değil ama miktar filan ayarlamam lazım mı bilemedim Gİ si kafamı karıştırdı uygun mu değil mi

Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)
ben bı 10 kg vereyımde onlar sormasada anlarız yuzlerinden
İnşallah cnm. Mıktar önemlı degil bıldıgım kadarıyla, yanlış buluyorsam düzeltsin kızlar

Kıskançlar çünkü onlar ben sadece bu emojiyi gönderiyorum o insanlara

pegasus07 teşekkür ederim canım .

Kızlarrrrr karnabahar haşlanınca Gİ si yükseliyormuş kitapta öyle yazıyor miktarı az mı yemem mi lazım bilen var mı ? Lahana - Brokoli - Karnabahar bu grup çiğ tüketilmesi öneriliyormuş haşlayıp yogurtlayıp yemek de olur ama miktar ayarlaması mı yapmak doğru olur

Bende çalışıyorum pazartesi ve cuma ya kadar sizlerle hep görüşebilirim ama cumartesi pazar yokum Pazar günü tartı yapacağız ama ben Pazartesi bildirimini yaparım sizlere haftasonu eşimle ilgilenirim ancak aşta önemli demi ama akşamları ancak yemeklerimi hazırlayabilirim yaaa ama olsun pes etmicem etmicemmm çırpı bacaklı olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…