Çok güzel olur cnm. Tavuk koy tavuğu olabılse keşke o zaman otur 1 tavuk ye istersen. :) yağda Kızartma cnm fırına at yada hsşla. Sımdıden afıyet olsunkarnabaharı haşlayıp üzerine yoğurt sos döksek yanında da nar gibi kızarmış tavuk yesek uygun olur mu sizce ?? karnabahar ın haşlanınca glisemik indeksi ne oluyor acaba ?
Sorma arkadaşım bu hallere gelene kadar neler cektim ben sizlerde olacaksınız inşallah sabır edin benim yolum kısaldı ama şu kalan az kilolar daha zor vermek için ama durmak yok yola devam :)En zayıfta sensin galiba kıskandımşaka şaka Allah herkese nasip etsin inşallah.
mirafatos=71.3Bu pazar günü ruhu bence süper gaz olur bize
şimdi kim liste yapmak istiyor? Ben yapabilirim
İsmimizi ve kilomuzu yazalım
onthebeach 63.5kg
evet herkesten bekliyorum
cok Haklısın cnm ya, o Kıyafet alma yokmu Her yer cıkıyo :))Ya ne güzel söylemişsin yaaa tatile yaza çok az kaldı ya bizim o kadar insandan eksiğimiz ne ki 5 li rakamlara bu kadar yakınken neden verip şöyle yazın havalı havalı bikini giymeyelim ya valla sen beni çok motive ettin yaaa benim de kilom 5 li rakamlara yakın diye tahmin ediyorum valla böyle insanın siz gibi motive eden arkadaşları olursa ohoooo yaz bizden korksun biz neden yaz dan korkalım ki valla ben kıyafet almak istiyorum ya oram buram çıkmadan şöyle denemeden kıyafet almak istiyorum ayyy başaralım lütfennnn arkadaşlarrrrrr
Mirafatos=71.3onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2 kg
güncelledim listemi cıstak cıstak
Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)cok Haklısın cnm ya, o Kıyafet alma yokmu Her yer cıkıyo :))
Valla artık zayıfları görüp iç çekmekten bıktım, bırazda ben Zayıf olayım. "Yapamazsın , aaa kılomu aldın sen " Dıyenlere ınat bu defa başaracağız. :)
Sorma arkadaşım bu hallere gelene kadar neler cektim ben sizlerde olacaksınız inşallah sabır edin benim yolum kısaldı ama şu kalan az kilolar daha zor vermek için ama durmak yok yola devam :)
cok Haklısın cnm ya, o Kıyafet alma yokmu Her yer cıkıyo :))
Valla artık zayıfları görüp iç çekmekten bıktım, bırazda ben Zayıf olayım. "Yapamazsın , aaa kılomu aldın sen " Dıyenlere ınat bu defa başaracağız. :)
Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)
ben bı 10 kg vereyımde onlar sormasada anlarız yuzlerindenZaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)
İnşallah cnm. Mıktar önemlı degil bıldıgım kadarıyla, yanlış buluyorsam düzeltsin kızlarİnşallah canım sen hiç merak etme bu yaz bizim yazımız olacak sadece biraz azim ve sabır başaracağız.pegasus07 karnabahar haşlanıp yemek sorun değil ama miktar filan ayarlamam lazım mı bilemedim Gİ si kafamı karıştırdı uygun mu değil mi
Kıskançlar çünkü onlar ben sadece bu emojiyi gönderiyorum o insanlara
Ha bide kilo verince ne derler yüzün çökmüş eski halin daha güzeldi kilo al diyip dururlar :))ben bı 10 kg vereyımde onlar sormasada anlarız yuzlerinden
İnşallah cnm. Mıktar önemlı degil bıldıgım kadarıyla, yanlış buluyorsam düzeltsin kızlar
Ha bide kilo verince ne derler yüzün çökmüş eski halin daha güzeldi kilo al diyip dururlar :))
Kızlar ben sakatat cok sevıyorum ya. Zaten evde bı ben yıyorum , cocuklar Babasına çekmiş
Bu gün kuzu böbrek pişireceğim sadece kendıme, aksamı iple cekıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?