Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zayıflayınca yüz çökmesi falan direkt çekememezlikten... yüz çökmüyor, hele böyle bir diyette asla çökmez de... ben tombik gergin bir yüzdense hafif çökük bir yüzü tercih ederim ayrıca

ya kızlar, elmacık kemikleri ortaya çıkıyor, öyle güzel oluyor ki, yüz zayıflayınca

sende benim kafadansın kız helalllllll onthebeach valla benim her tarafım çöksün

Ha bide kilo verince ne derler yüzün çökmüş eski halin daha güzeldi kilo al diyip dururlar :))
benim eşim o dedıgın kişi
Zaten hep onun Yüzünden kılo aldım

Ayyy kız güzel oluyor mu ya nasıl yapıyorsun soğanlı filan mı
Evet cnm sote yapıyorum, sadece kavurmada yapabılırsın . Bana göre cok güzel oluyor cnm
Herkesın damak tadına uymayanılır ama :)

kızlar saat 06:45'de kalkmama rağmen bugün 2 öğün denemek istedim...
sonuç mükemmel, saat 15:20 gibi bir kefir içtim sadece
ve... asla karnım acıkmadı
19:15 gibi de akşam yemeğimi yiyorum

tavsiye olunur... isteyenler denesin, acıkırız diye korkmasın hiç acıkılmıyor
ama sabah sıkı yemek lazım

elmacıkları çıkarmak için ellimizden gelenı yapıyoruz o zaman

Afıyet olsun cnm. Bende 6 da kalkıyorum ve 2 öğün yapıyorum . Kahvaltı sıkı oldumu hıc acıkmıyosun gercektende

ayyy pegasus07 onthebeach kızlar çok teşekkür ederim karnabahar olayına çözüm buldunuz çoooook teşekkürlerrrrrr
Afıyet olsun cnm

pegasus07 afiyet olsun canım benimmm bende denerim bir ara mutlaka severim sakatatı
sakatat candır
Ben her türlüsüne bayılıyorum. Çorbasından kavurmasına her turlu gıderi vardır.

Kızlar bu arada callanetıcs yapmak istıyorumda zor gelıyor.2 yılönce yapmıştım cok güzel inceliyor zaten 2-3 defa yaptınmı alışıyordun. Yapmak isteyen varsa bırlıkte yapalımmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…