- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
zayıflayınca yüz çökmesi falan direkt çekememezlikten... yüz çökmüyor, hele böyle bir diyette asla çökmez de... ben tombik gergin bir yüzdense hafif çökük bir yüzü tercih ederim ayrıca
ya kızlar, elmacık kemikleri ortaya çıkıyor, öyle güzel oluyor ki, yüz zayıflayınca
onthebeach karnabahar olayına ne diyorsun canım ne yapmam lazım ?
benim eşim o dedıgın kişiHa bide kilo verince ne derler yüzün çökmüş eski halin daha güzeldi kilo al diyip dururlar :))
Evet cnm sote yapıyorum, sadece kavurmada yapabılırsın . Bana göre cok güzel oluyor cnmAyyy kız güzel oluyor mu ya nasıl yapıyorsun soğanlı filan mı
ya bence kızartmadığın sürece problem yok, çok sağlıklı bir besin tabak tabak yiyebilirsin hiç çekinmeden
kızalr pazartesi bildirenler olacak demişsiniz... olsun olsun problem değil pazar pazaretsi tartılın sonuçları pazartesi açıklarız
Ben 2 ögün yaparak başlayacağım kahvaltımı geç yaparım saat 09:30 - 10:00 gibi o zaman sorun ortadan kalkar
yalnız dikkat et, kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılmalı
elmacıkları çıkarmak için ellimizden gelenı yapıyoruz o zamanzayıflayınca yüz çökmesi falan direkt çekememezlikten... yüz çökmüyor, hele böyle bir diyette asla çökmez de... ben tombik gergin bir yüzdense hafif çökük bir yüzü tercih ederim ayrıca
ya kızlar, elmacık kemikleri ortaya çıkıyor, öyle güzel oluyor ki, yüz zayıflayınca
Afıyet olsun cnm. Bende 6 da kalkıyorum ve 2 öğün yapıyorum . Kahvaltı sıkı oldumu hıc acıkmıyosun gercektendekızlar saat 06:45'de kalkmama rağmen bugün 2 öğün denemek istedim...
sonuç mükemmel, saat 15:20 gibi bir kefir içtim sadece
ve... asla karnım acıkmadı
19:15 gibi de akşam yemeğimi yiyorum
tavsiye olunur... isteyenler denesin, acıkırız diye korkmasın hiç acıkılmıyor
ama sabah sıkı yemek lazım
Afıyet olsun cnmayyypegasus07 onthebeach kızlar çok teşekkür ederim karnabahar olayına çözüm buldunuz çoooook teşekkürlerrrrrr
sakatat candır
Cok güzel. Ilk defa duydum, hemen bakıyorum neymiş :)Ben P90X + İnsanity yapıyorum 4.Haftamdayım bu sağlıklı beslenme ile de daha iyi olacak inşallah
Cok güzel. Ilk defa duydum, hemen bakıyorum neymiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?