- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
Süpür süpür gitsin yağlarrrr.yağların vücuttan gidişi temsili
Tamam canım pazarı dört gözle bekliyorum.Süper süper yavaşla biraz kaybolup gidecen bu jhızla.Tabikide canım pazar günü tartılıyoruz simdiden hazırlıyorum kendimi pazara bu hafta kesin kilo vermem lazım az önca 50 dakika kadar yürüyüş yaptım ondan öncesindede fizyoterapiye gitmiştim ordada spor yaptırdılar plates tarzında 20 dakika az sonrada bisiklet sürerek alışveriş yapmaya gidecem heralde bugünlük spor yeterrrrrr :) bu haftaya güzel motiveyle başladım inşallah böyle devam eder pazara kadar :)
Çok iyi olur ya hem de çok.Beraberlik birlik duygusu ile birbirimize tam destekle başaracağız .Kızlar hepimiz bir olup pazar günü tartılsak ya hem hepimiz pazar gününü bekleme heyecanı yasamıs oluruz hemde aynı anda tartılacaz diye kacamak yapacak olırsa bile yapmayız yani motivemizde artar diye düşünüyorum ne dersiniz
Çok iyi canım.Fırsatları değerlendirmek gibisi yok inan.kızlarr an itibari ile 1,5 lt. su içtim. birazdan işten çıkıp eve gidicem o yüzden artık eve kadar içmiycem. bu arada suyumu alırken 1km uzaktaki markete yürüdüm sadece hareket olsun diye akşam da evde leslie 1 mil yapcam
Pazar günkü fıstık beni yarı yolda bırakmazsa olacağım olacağım.Birinci olacağım.merak etme tatlım hepsini yazıcam böyle, yarın sabah da bildirsen olur, sonra pazar -pazartesi de kilo durumumuza bakar, birincilik ikincilik ve üçüncülük veririz :)
benceyenidencan birinç olabilir :)))
Benide ekleyin :)
Baslangıç 57
Şimdi 52.5
Hadef 50
Heyecanlandım şimdiden iyiceeeeee cok pis gaza geldim vala :))
Bir ara 102 kiloya çıkmıştım doğumdan önce;arkadaşım farkında mısın gittikçe şişiyorsun demişti.Sonra 15 kilo verdim ama yaa zayıflıyorsun bak bile demedi.Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)
Ohh afiyet olsun.Ben de bayılırım.Ama alışverişe gidecek vakit bulamıyorum ben.Arabada kullanamıyorum.Kızlar ben sakatat cok sevıyorum ya. Zaten evde bı ben yıyorum , cocuklar Babasına çekmiş
Bu gün kuzu böbrek pişireceğim sadece kendıme, aksamı iple cekıyorum
Ne okızlar saat 06:45'de kalkmama rağmen bugün 2 öğün denemek istedim...
sonuç mükemmel, saat 15:20 gibi bir kefir içtim sadece
ve... asla karnım acıkmadı
19:15 gibi de akşam yemeğimi yiyorum
tavsiye olunur... isteyenler denesin, acıkırız diye korkmasın hiç acıkılmıyor
ama sabah sıkı yemek lazım
Benim de 60.5 ☺☺Bu pazar günü ruhu bence süper gaz olur bize
şimdi kim liste yapmak istiyor? Ben yapabilirim
İsmimizi ve kilomuzu yazalım
onthebeach 63.5kg
evet herkesten bekliyorum
yalnız dikkat et, kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılmalı
Günaydın canım.Süper ya kar.Bu mevsimde de hemen erir ha.Bizim yağlarda mart karı gibi olsun.Hemencecik eriyiversin.Günaydın Karatayın çiçekleri Güzel kadınlarıMusmutlu güzel bir gün olur inşallah. Bugün Ankarada kar ile uyandık. Ama mükemmel bir kahvaltıyla çıktım evden.
Günaydın canım.Süper ya kar.Bu mevsimde de hemen erir ha.Bizim yağlarda mart karı gibi olsun.Hemencecik eriyiversin.
Afiyet olsun canım.Bu kısır olayı en zayıf noktam benim hem de bol yeşillikli ha yeşil soğan da var mıydı?Bugün karmakarısık bir gun geçirdim müsafirim vardi en sevdigim yiyeceklerden yaptimdiyete baslayali mutfakta bukadar kalmamistim. Yemeyi seven ben bugun yedirmeyi sevmeyi seçtim ve tuttum kendimi
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Peynir
Gunkurusu
Aksam(saat 3 de yedim leptine elveda dedim bugun)
İki kasik kisir bol kivircikla
Yogurtlu bugday salatasi(yasak mi bilmiyorum)
3 den sonra hicbirsey yemedim sadece su
Arada sizi de takip ettim tabiçok hareketliydi burası
ZO2718
Kilo 65
@onthebeach canim çok geçmiş olsun şifani bulmussun. Birdaha yasatmasin Rabbim... Minnoş cok tatli
Afiyet olsun canım.Bu kısır olayı en zayıf noktam benim hem de bol yeşillikli ha yeşil soğan da var mıydı?Bugün karmakarısık bir gun geçirdim müsafirim vardi en sevdigim yiyeceklerden yaptimdiyete baslayali mutfakta bukadar kalmamistim. Yemeyi seven ben bugun yedirmeyi sevmeyi seçtim ve tuttum kendimi
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 zeytin
Peynir
Gunkurusu
Aksam(saat 3 de yedim leptine elveda dedim bugun)
İki kasik kisir bol kivircikla
Yogurtlu bugday salatasi(yasak mi bilmiyorum)
3 den sonra hicbirsey yemedim sadece su
Arada sizi de takip ettim tabiçok hareketliydi burası
ZO2718
Kilo 65
@onthebeach canim çok geçmiş olsun şifani bulmussun. Birdaha yasatmasin Rabbim... Minnoş cok tatli
Hayyırlı olsun canım,kesinlikle çok gidecek ilk hafta.Hepimiz pazar günü tartıta 4-5 kilo zayıflamış olacağız.Günaydınlar herkese
Bugün karataya başlanmış bulunmaktayım. Sabah ki kilom 64.0 tabi ki wc çıkamadım ilk hafta çok gider diye düşünmekteyim umarım öyle de olur.onthebeach beni de ekler misin listeye ?
Herkeseeeee hayırlı uğurlu olsunnnn.
Birazdan kahvaltımı hazırlayıp neler yediğimi resimleyip göndereceğim şimdilik hoşçakalınnn
Hayyırlı olsun canım,kesinlikle çok gidecek ilk hafta.Hepimiz pazar günü tartıta 4-5 kilo zayıflamış olacağız.
Afiyet olsun canım.Çok güzel görünüyor tabak rengarenk.İç acıcı.Kuruyemiş yeterli değil ama daha fazla yemelisin kavrulmamış.Zeytini ben kavonoza ıslatıyorum tuzu gitsin diye malum tansiyon da var .Peynirler süt damlası mı?Nerden alıyorsun canım.Oğluma alsam parmaklarıyla tutup yer mi acaba?Bir de tepsi de minik kırmızı biber gibi olan şeyler nedir?Çok soru sordum de mi?Bir daha resim koymazsın artık korkudan.Evetttt arkadaşlar kahvaltımı yaptımmm resmimi çektimmmmEki Görüntüle 1967450 Geceden 2 cevizi iç kabuklarıyla birlikte suya koydum sabah aç karnına onu içtim kahvaltıda da o sudan aldığım cevizleri yemek için çantama aldım. Tabağımdaki zeytinlerden sadece 1 tane yiyebildim çok tuzluydu çünkü fıstıklarında hepsini yiyemedim kabuğu tuzluydu istemedim. Kayısı olarakta gün kurusu yoktu bu vardı bunlardan yedim yazık günah ziyan olsun istemedim yanında da kahvaltımın 1 büyük kupa Doğuş Kayısı çayı içtim. Tabağımdaki yumurtada 2 adettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?