Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydınlar herkese

Bugün karataya başlanmış bulunmaktayım. Sabah ki kilom 64.0 tabi ki wc çıkamadım ilk hafta çok gider diye düşünmekteyim umarım öyle de olur. onthebeach beni de ekler misin listeye ?

Herkeseeeee hayırlı uğurlu olsunnnn.

Birazdan kahvaltımı hazırlayıp neler yediğimi resimleyip göndereceğim şimdilik hoşçakalınnn

Son düzenleme:
Tamam canım pazarı dört gözle bekliyorum.Süper süper yavaşla biraz kaybolup gidecen bu jhızla.

Çok iyi olur ya hem de çok.Beraberlik birlik duygusu ile birbirimize tam destekle başaracağız .

Çok iyi canım.Fırsatları değerlendirmek gibisi yok inan.

merak etme tatlım hepsini yazıcam böyle, yarın sabah da bildirsen olur, sonra pazar -pazartesi de kilo durumumuza bakar, birincilik ikincilik ve üçüncülük veririz :)

bence yenidencan birinç olabilir :)))
Pazar günkü fıstık beni yarı yolda bırakmazsa olacağım olacağım.Birinci olacağım.

Benide ekleyin :)
Baslangıç 57
Şimdi 52.5
Hadef 50
Heyecanlandım şimdiden iyiceeeeee cok pis gaza geldim vala :))

Zaten kilo alınca kilomu aldın diye sorarlar ama kilo verince nedense kilomu verdin sen diye sormazlar :)
Bir ara 102 kiloya çıkmıştım doğumdan önce;arkadaşım farkında mısın gittikçe şişiyorsun demişti.Sonra 15 kilo verdim ama yaa zayıflıyorsun bak bile demedi.

Ne o onthebeach beni geçmeyi mi düşünüyorsun?
Çok iyi canım süpersin.Ben de deneyeceğim ama daha zaman var.

yalnız dikkat et, kalktıktan sonra 1 saat içinde kahvaltı yapılmalı
onthebeach Ben kalkınca troid ilacımı içiyorum belli bir süre geçmesi gerekiyor enaz 45 dk bekliyorum 1 haftadır.Sonra da az zaman kalıyor bazen işyerinde yapıyorum kahvaltımı bu durum bana eksi olarak mı dönecek.

Günaydın Karatayın çiçekleri Güzel kadınları Musmutlu güzel bir gün olur inşallah. Bugün Ankarada kar ile uyandık. Ama mükemmel bir kahvaltıyla çıktım evden.
Günaydın canım.Süper ya kar.Bu mevsimde de hemen erir ha.Bizim yağlarda mart karı gibi olsun.Hemencecik eriyiversin.

Afiyet olsun canım.Bu kısır olayı en zayıf noktam benim hem de bol yeşillikli ha yeşil soğan da var mıydı?

Afiyet olsun canım.Bu kısır olayı en zayıf noktam benim hem de bol yeşillikli ha yeşil soğan da var mıydı?

Hayyırlı olsun canım,kesinlikle çok gidecek ilk hafta.Hepimiz pazar günü tartıta 4-5 kilo zayıflamış olacağız.

Evetttt arkadaşlar kahvaltımı yaptımmm resmimi çektimmmm Geceden 2 cevizi iç kabuklarıyla birlikte suya koydum sabah aç karnına onu içtim kahvaltıda da o sudan aldığım cevizleri yemek için çantama aldım. Tabağımdaki zeytinlerden sadece 1 tane yiyebildim çok tuzluydu çünkü fıstıklarında hepsini yiyemedim kabuğu tuzluydu istemedim. Kayısı olarakta gün kurusu yoktu bu vardı bunlardan yedim yazık günah ziyan olsun istemedim yanında da kahvaltımın 1 büyük kupa Doğuş Kayısı çayı içtim. Tabağımdaki yumurtada 2 adettir.

Afiyet olsun canım.Çok güzel görünüyor tabak rengarenk.İç acıcı.Kuruyemiş yeterli değil ama daha fazla yemelisin kavrulmamış.Zeytini ben kavonoza ıslatıyorum tuzu gitsin diye malum tansiyon da var .Peynirler süt damlası mı?Nerden alıyorsun canım.Oğluma alsam parmaklarıyla tutup yer mi acaba?Bir de tepsi de minik kırmızı biber gibi olan şeyler nedir?Çok soru sordum de mi?Bir daha resim koymazsın artık korkudan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…