- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Gidecekmiş gibi yaşıyorum bu haftayı.Ayyy o kadar gider mi yaaaa ben daha bugün başladım çok heyecanlandım şuan da
Merhaba kızlar
Kilom 71e düşse kurban kesecek pozisyondayim dünkü menum gördünüz üstüne, harika 1 saatlik bir spor yaptım daha fazla su içmeye çalıştım. Sonuç hüsran. 100 gr gitmez mi anacak yine 72.2. Anlamdım ne iş.
Bende sabah troit ilacı kullanıyorum ve yarım saat sonra bişeyler yiyorum.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Öğle patlıcan yemeği
Aksam yoğurt çorbası ve bol yeşillik salata
Çok az yediklerinMerhaba kızlar
Kilom 71e düşse kurban kesecek pozisyondayim dünkü menum gördünüz üstüne, harika 1 saatlik bir spor yaptım daha fazla su içmeye çalıştım. Sonuç hüsran. 100 gr gitmez mi anacak yine 72.2. Anlamdım ne iş.
Bende sabah troit ilacı kullanıyorum ve yarım saat sonra bişeyler yiyorum.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta
Öğle patlıcan yemeği
Aksam yoğurt çorbası ve bol yeşillik salata
Merhaba kizlar 72. 1
Sabah 1 elma
Öğlen 2 kaşık bulgur pilavı ve patlıcan yemeği
Aksam peynirli 2 yumurtali omlet
Şimdi 1 saatlik tempolu sporda n gelip kahvemi içiyorum ve sonra gün bitecek ve sadece su icicem
Günaydın canımmmmGünaydın, günaydın
onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
yarışma başlangıç kilolarımız böyle hanımlar, kayıtlara geçsin
unuttuğum ya da bildirmeyen varsa, onları da gün içinde eklerim
onthebeach Ben kalkınca troid ilacımı içiyorum belli bir süre geçmesi gerekiyor enaz 45 dk bekliyorum 1 haftadır.Sonra da az zaman kalıyor bazen işyerinde yapıyorum kahvaltımı bu durum bana eksi olarak mı dönecek.
Günaydın canımmmm.
Anammm bazı kişilerle aramda 50 kilo var.
Eline sağlık canım ve teşekkürler
Hırslı bir insan değilimdir ama bu sefer pis hırslanmak ve sizlerle yarışmak istiyorummmm.Çok hoşuma gidecek gibi geliyorrr.
Birinci olacaaaammmmm.Anammm kibire bak
bende katılabilir miyim ? 80.5kgonthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
denvir 72.1kg
güncelleme
Evet canım aynen dediğin gibi yaptım bugün.Sabah geç kalktım bugün 7 ye çeyrek vardı.Hemen ilacımı içtim.Yumurtayı haşladım.Bu arada kolay türk kahvesi içtim.Metabolizma çalışsın diye.Arabada da haşlanmış 2 adet yumurtamı yedim.İşyerine gelince de diğer kahvaltılıkları yedim.8.30 idi kahvaltı bittiğinde.İşyerinde öğle yemeği yiyemiyeceğim büyük ihtimalle.Çünkü kıymalı patates,bulgur pilavı var.Eskiden bulgur pilavını yiyordum ama bu hafta hiç yemiyceğim sınırlı izinli olanlardan nohutla bu hakkımı kullandım çünkü.yok ekside olmazsın, evden çıkmadan bir bardak süt iç,
akşamdan iki yumurta haşla soy, peynir, zeytin, fındık fıstık paketle yanına al iş yerinde yap güzelce kahvaltını
öğle yemeğini 6 saat ara verip ye
Tamam canım çokk teşekkür ederim bu tavsiyelerin için Allah razı olsun.Seni seviyooooorummm.Fındığa fıstığa dalmayacağım sözzz.valla bence de olucaksın, bir defa sen de kalk gidelim diyen bir 15 kilo vardır, vücudunda eğreti duran, ilk etapta onlar kalkıp gidecektir de, gözünü seviyim bu hafta sakın fındığa, fıstığa dalma... bol yeşillik ye, en kaliteli sütü koyu yapraklı yeşillikler yapıyor uzmanlara göre... sağlıklı yumurta ye, et ye, balık, tavuk ye... sakatat ye... migros sanal markete gir, ordan sipariş ver istediklerini kapına kadar getiriyorlar ve kapıda ödeme seçeneği de var,
ben ordan yapıyorum alışverişimi yıllardır markete uğramadım, öperim minnaaam
Hoşgeldin canım.Burda destek tam destek.Tabiki ben destek için her zaman burdayım.Ama grupta eli oklavayla bekleyen çok daha iyi destek sağlayan kişiler var.Kızlar ben de dün insülin direnci ile ilgili bir konuda Karatay diyeti insülin direncini kırıyor diye okudum... Karatayın kitabına da göz attım. Benim için zorlayıcı olacak ama, denemeyi düşünüyorum...
Tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak. Ben bonfile, pirzola tarzı parça et yiyemiyorum. Kırmızı et olarak ancak köfte ve nadiren kavurma yiyebiliyorum. Yumurtanın da beyazını yiyemiyorum... bunları kendime göre nasıl uyarlayabilirim sizce?
Ve özellikleyenidencan arkadaştan destek istiyorum. Zira ben de üç haneli rakamlardayım
Merhaba canım.Et olsunda hangi şekli olursa olsun.Köfte yiyebilirsin ama içinde ekmek olmayacak.İstediğin baharatı koyabilirsin.Burda sabahları bile köfte yiyen arkadaşlar var.Ben de yapacam çünkü yumurtadan tiksinmeye başladım..Kızlar ben de dün insülin direnci ile ilgili bir konuda Karatay diyeti insülin direncini kırıyor diye okudum... Karatayın kitabına da göz attım. Benim için zorlayıcı olacak ama, denemeyi düşünüyorum...
Tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak. Ben bonfile, pirzola tarzı parça et yiyemiyorum. Kırmızı et olarak ancak köfte ve nadiren kavurma yiyebiliyorum. Yumurtanın da beyazını yiyemiyorum... bunları kendime göre nasıl uyarlayabilirim sizce?
Ve özellikleyenidencan arkadaştan destek istiyorum. Zira ben de üç haneli rakamlardayım
Evet canım aynen dediğin gibi yaptım bugün.Sabah geç kalktım bugün 7 ye çeyrek vardı.Hemen ilacımı içtim.Yumurtayı haşladım.Bu arada kolay türk kahvesi içtim.Metabolizma çalışsın diye.Arabada da haşlanmış 2 adet yumurtamı yedim.İşyerine gelince de diğer kahvaltılıkları yedim.8.30 idi kahvaltı bittiğinde.İşyerinde öğle yemeği yiyemiyeceğim büyük ihtimalle.Çünkü kıymalı patates,bulgur pilavı var.Eskiden bulgur pilavını yiyordum ama bu hafta hiç yemiyceğim sınırlı izinli olanlardan nohutla bu hakkımı kullandım çünkü.
Saat 2-2,5 gibi ayran(market) içeyim yarım litre kadar,uygun mu onthebeach?
Hoşgeldin canım.Burda destek tam destek.Tabiki ben destek için her zaman burdayım.Ama grupta eli oklavayla bekleyen çok daha iyi destek sağlayan kişiler var.
Kaç klosun ve kaç yaşındasın canım?
süper on puan veriyorum ya, yıldızlı pekiyisin aynen devammmTamam canım çokk teşekkür ederim bu tavsiyelerin için Allah razı olsun.Seni seviyooooorummm.Fındığa fıstığa dalmayacağım sözzz.
Bu arada arkadaşlar akşam yemeğim
Tavu haşlama booool booolllll
Sarımsaklı,sumaklı,limonlu tavuk suyu(tavsiye ederim kelle paça gibi oluyor.)
Bollll zeytinyağlı marul salatası.Akşam da 7 de yedim yemeğimi.
Yemek öncesi oğlanlarla zor olsa da lesliie 1 mil yaptuım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?