Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sadece kıyma, soğan, maydanoz, baharat mı olacak?

Yumurtaya ne diyorsunuz peki, beyazı olmadan yesem farkeder mi?

Estf.ne demek yaaa Muratbey topik peynir onlar alıp yiyebilir evet hem de çok sever bence minnak ogluşunuz. Tepesi kırmızı biber gibi olan şeyler nar onları süs olsun diye koydum

Bugün oğlum çok geç uyandı, kahvaltımız bu saate kaldı. Şimdi yumurta haşlayacağım, sadece sarısını yiyeceğime göre kaç adet haşlamalıyım?

Bir de ilk etapta alışveriş olarak neler almalıyım...azar azar kuruyemiş, keten tohumu, kuru kayısı almayı düşünüyorum bugünlük.

Daha sonra Mısır çarşısından alırım, daha taze olur... tuzu da oradan alırım, buradaki aktarda bulamam herhalde.

26 yaşındayım, boyum 1.70, kilo olarak 111 olmuşum, şimdi tartıldım

listeye de eklenmek ister misin tatlım?

abartacak bir kilon yok, boyun da varmış bir 40 kilo vermen lazım, bunu da çok rahat 5-6 ayda verirsin... acele birşey beklemiyorsan burası sana göre yenidencan da diğer tüm arkadaşlar da sana destek oluruz, merak etme...

verilecek kilonun azı çoğu olmaz, hepimiz aynı durumdayız, olay pes etmemek ve iradeyi zorlamak...

mottomuz; herşeyin tadını zaten biliyoruz, defalarca yemeye gerek yok.

sabah kahvaltıda:

yumurta yerine, bir kase lor peyniri içine bir tatlı kaşığı çörekotu, nane, kekik, kırmızı biber karıştırıp yersin seni tüm gün tok tutar, tabi yanında 15 zeytin, 15-20 badem, bir kase de tam yağlı yoğurt, bol yeşillikli salata zeytinyağı ve limon dökerek, domates, biber yiyeceksin... istersen bir bardak da süt iç...

öğle yemeği:

sabah kahvaltısından en az 6 saat sonra yenilecek, burası çok önemli, vücuda yağ yaktırmak için süreyi uzun tutuyoruz, leptin hormonu konusunda önceki yazdıklarımızı okuyabilirsin. Tavuk ye, balık ye, köfte ye, salata ye, sebze ye, zeytinyağlı ye... kilon nispeten yüksek olduğu için lütfen bakliyat yeme, yoğurt da yiyebilirsin

akşam yemeği:
en geç saat 20:00'de bitireceksin, öğle yemeğindeki seçenekleri yiyebilirsin, fındık fıstık öğle ve akşam yeme, çünkü bunların enerjisi yüksek, sabah yediğin sana yeter.

eğer geç kalkıyorsan lütfen 2 öğün ye, yani öğle yemeğini atla

hoşgeldin tekrar

tatlım sabah 3 adet kurukayısı da yiyebilirsin bağırsakların çalısın diye ama ben yemiyorum onun yerine form çaylardan içiyorum bana iyi geliyor, sen bu saatlerde kahvaltı yapıyorsun iki öğün yemek sana yeter, akşam 20:00'den sonra birşey yeme...

keten tohumu şart değil, fındık, fıstık da ölçülü yemen de fayda var, o da sadece sabah kahvaltısında, toplamda 15 adeti geçme...

Listeye eklenince bütün öğünleri bildirmem mi gerekecek?

3 yaşında oğlum var, düzenli giremiyorum kkya.

Yumurtayı hiç yiyemiyor değilim, sarısını yiyebiliyorum. Bu durumda nasıl yemeliyim? 2 yumurta sarısı mı yoksa daha fazla mı?

Bu arada kahvaltım bu saatte değil normalde. Oğlum 3 yıldır ilk kez geç kalktı ama bu sefer de beni uyku tutmadı şaşkınlıktan

bildirmene gerek yok, biz kilo verme yarışması yaptık bugünkü kilonu yazıcaz haftaya pazartesi en çok vereni birinci seçicez, liste o yani

iki yumurta sarısı yiyebilirsin fazlasına gerek yok

sık sık girmene de gerek yok

Tamam o zaman ekleyebilirsiniz, pazartesi haber veririm değişimi...

Teşekkür ederim bilgiler için, şimdi kahvaltımı hazırlayayım

Kendini çok iyi tahlil ediyorsun tebrik ederim.Hiç gerek yok tabi acıkmıyorsak yemek yemeye.
Tamam kötü olursam içecem ayran olmazsam içmeyecemmm.Öğle yemekleri bana uygun değil burda belki de işyerindeki yemekten çıkacağım.

Yaşın genç olduğu için metabolizman daha hızlı çalışacak canım.Biz birazcıcık fazla kilolu olduğumuz için daha hızlı vereceğiz inşallah.Birinci olacazzzz birinci.Hadi hadi çabuk

Kahvaltımı yaptım bile. İlk defa ekmeksiz kahvaltı yaptım, doydum ve şaşırdım doğmama

Biraz fazla yedim gerçi. Oğlum yemediği için 3 yumurta sarısı, 2 kk beyaz peynir, 6 siyah zeytin, 1 avuca yakın ceviz, 4 tane de çeri domates... şekersiz içebildiğim tek şey süt, o da evde yoktu. Yarın süt de içeceğim inşallah.

Bugün kahvaltıyı çok geç yaptığım için öğle ve akşam yemeğini birleştirip yiyeceğim...

Bu arada kuru kayısı yerine hurma da yiyebiliyor muyuz arkadaşlar? Kitaba hızlıca göz attım ve göremedim hurmayla ilgili birşey?

hurma da yiyebilirsin diye hatırlıyorum ama 2 taneyi geçmeden ara öğün yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…