Ayyy şuan hiç açlık yok ama 17:00 - 17:30 gibi yerim akşam yemeğimi heyecanlandım yemek için
Selam ☺ Herkesin giden kalorisi bol olsun ☺ dun ogleden beri hic yazamadim. 2 yasinda oglum var telefonu elimde gormesin ☺
Ben troid ilacini sabaha karsi 4 gibi uyaniyorum ya cocuga bakmak icin ya da tuvalete hic olmazsa calar saati ayarliyorum. Bu sekilde daha etkili oldugunu dusunuyorum. Doktora soyledigimde en iyisi demisti.
Dun aksam kayinvalidem yapmis 4 yemek kasigi sebze corbasi ictim icinde bulgur vardi sanirim. Zeytinyagli fasulye ,avuc ici kadar tavuk, bol salata bir kase de cacik. Yemek olayi 6 da bitti. Cok yedim gibi geldi vicdan azabi cektim. 40 dakika da ekliptik bisiklete bindim. Cay disinda hic bir sey yiyip icmedim.
Sabah da klasik karatay kahvaltisi...
Kizlar nasil sizce menum? Cok mu yiyorum!
Firsat bulup her daim yazamiyorum kusura bakmayin. Ama okumaya calisiyorum ☺☺
saat 18:00e kadar sabret bence, oruç tutarken nasıl saatlerce aç kalıyoruz, sonra da azıcık birşey yiyince tıkanıyoruz, onu hatırla, devamlı ağzına birşey tıkıştırma olayı çok yoruyor bünyelerimizi ya... kafamızda devamlı ne yesem ne yesem... komiğiz valla
Haklısın valla deneyeceğim ya birde işten 18:30 da çıkınca yetiştiremem diye 17:30 uygun diye şey yapmıştım ama dediğin konu da çok haklısın insan neden diyet yaparken sürekli kafasında ne yesem ne yesem diye düşünüyor ya anlamıyorum
ayarlarsın sen kendini, işten 18:30'da çıkıyorsan 18:00 ideal... sonra acıkmamak için de erken gir yatağa, uyku acayip kilo verdirir zaten
Herkese günaydınlar olsun yine bi sürü mesajlar atılmış memnuniyetle okudum hepsini motivemi artırıyor
Sabah kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Az beyaz peynir
Taze nane maydonoz
1 domates
1 yeşil biber
Kuruyemiş
3 gün kurusu
5 zeytin
Karatay kahvaltısı cok doyurucu ve cok saglıklı ama ben artık her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım bi ara yumurta yerine muz koyarak kahvaltılarımı yaptım ama ondada cabuk acıktım kahvaltıda et köfte türü şeyler yiyemiyorum malesef yumurtanında her çeşidini yaptım önerenileceginiz bişeler varmıdır bana :)
Sagol canım önerin için deneyecegım bunu :)canım yumurta yerine lor peynirini çörekotu, kekik, nanae, pul biber ve zeytinyağı ile harmanla, bir kase ye, bir bardak da süt için aynı şekilde tok tutar merak etme
Afiyet olsun canım.Mercimek yemek lazım evet çok faydalı imiş.Kahvaltim
Krep
Peynir
Bol yesillik
7 zeytin
Gunkurusu 2 tane
Biraz fıstık
Krep i mercimekle yaptim
listenin çok büyük bir kısmı 60lardaGünaydın, günaydın
onthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
yarışma başlangıç kilolarımız böyle hanımlar, kayıtlara geçsin
unuttuğum ya da bildirmeyen varsa, onları da gün içinde eklerim
Bu arada akşam kuru fasülye var,yanında da yoğurt yemeyi düşünüyorum.Uygun mu ?Ha dünden kalan tavuk haşlama işe getirecektim ama unutmuşum, unutkanlığım yeni bir başlangıca vesile oldu galiba.
Kızlar hiç kaçamak yapan oldumuhadi herkes yazsın
listenin çok büyük bir kısmı 60lardaumarım bende bir kaç gün içinde 60larda olurum
biberleri bütün bir şekilde yada 2 ye bölerek az yağlı tavada biraz öldür sonra üzerine domatesleri ve tuzu ekliyerek pişirip yiyebilirsin -diğer seçenek yine ayni tarifle biberlere bu sefer domates yerine lor ekliyerek pisiryorsun ikiside lezzetli ve tok tutucu internetten dometesli biber yada lorlu biber diye tariflere bakabilirsinHerkese günaydınlar olsun yine bi sürü mesajlar atılmış memnuniyetle okudum hepsini motivemi artırıyor
Sabah kahvaltım
2 yumurtadan kaşarlı omlet
Az beyaz peynir
Taze nane maydonoz
1 domates
1 yeşil biber
Kuruyemiş
3 gün kurusu
5 zeytin
Karatay kahvaltısı cok doyurucu ve cok saglıklı ama ben artık her gün aynı şeyleri yemekten sıkıldım bi ara yumurta yerine muz koyarak kahvaltılarımı yaptım ama ondada cabuk acıktım kahvaltıda et köfte türü şeyler yiyemiyorum malesef yumurtanında her çeşidini yaptım önerenileceginiz bişeler varmıdır bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?