Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Aynen listenin büyük bölümü 6 lı rakamlarda herkese en kısa sürede 5 li rakamları görmeyi nasip etsinnnnn
eeeveettt...benimde istegim bu 50li rakamlar yüzden biran önce şu 2 kiloyu verip 60lari gormem lazım ki 50lere doğru yol almaya basliyim

ya evet işe güce konsantre olmak çok oyalıyor insanı, ben inşaat mühendisiyim sen mimar mısın?

yürüyüş mü kem mel

ayrana ihtiyaç duyarsan içersin ama aldın ya kesin içicen onu ihtiyaç duymasan da... çünkü içimizde ya acıkırsam da yemeklere saldırırsam korkusu yerleşmiş, bu beslenme şekliyle onu da kırıcaz, ilginç ama insan acıkmıyor yahu

eeeveettt...benimde istegim bu 50li rakamlar yüzden biran önce şu 2 kiloyu verip 60lari gormem lazım ki 50lere doğru yol almaya basliyim

görürsün görürsün merak etme ben 56 ya düşmüştüm baya boşlayınca sağlıklı beslenmeyi tekrar geri çıktım en kısa sürede düşmek istiyorum 56 olmasa dahi 58 i görmek istiyorum. sonrası yavaş yavaş olsada problem değil.

Tesekkür ederim canım tarifler için bu haftalık kahvaltılıklarım cıkmıs oldu sayenizde :)

Bu arada akşam kuru fasülye var,yanında da yoğurt yemeyi düşünüyorum.Uygun mu ?Ha dünden kalan tavuk haşlama işe getirecektim ama unutmuşum, unutkanlığım yeni bir başlangıca vesile oldu galiba.

ya kuru fasülye iyi de bu ara nohut da yedin sen... yani çok baklagil oldu menunde diye düşünüyorum, bu seni yavaşlatıp motivasyonunu düşürmese keşke... neyse artık bunu da ye de bu hafta ne faülye ne nohut ne mercimek ne barbunyayı sana yasaklıyorum baştan söyliyim

bir tabak yiycen yanına da yoğurdun ve bol yeşillikle... akşam fındık fıstık yasak sana

Aaaa ben onu bilmiyordum kurubaklagili bencede haftada 2 sefer geçmemeli onun yerine proteinimizi balıktan ve tavuktan kırmızı etten alabilirsek bence kilo verme hızımızda ona göre artacaktık çok haklı onthebeach

onthebeach akşam yemeğimize seçenek olarak karnabahar kısırı yapabilir miyiz sınırsız yiyebilir miyiz yanında yoğurtla nasıl olur sence ? Mutlaka protein olması lazım mı tavuk filan.

canan hocanın diyetinde illa protein yiyin diye birşey yok, istersek akşamı tabi ki sebze yemeğiyle geçirebiliriz, karnabahar da şahane bir sebze yemeği, sınırsız biraz abartı oluyor da mesela 2 tabak diyelim :) bence yoğurtla da şahane olur

evet canım bende 58 i görmeyi çok istiyorumdoğumdan sonra en son 69 a kadar düştüm sonra 2 kilo geri alıp 71 de sabit kaldım yani 69-71 arası gidip geliyorum ama artık 58-57 olmak istiyorum

Tarif için teşekkürler ben de yapayım biberli lor bayılırım.

Peyzaj mimarıyım canım ben.Ne güzel inşaat mühendislerine hep bir sempatim olmuştur.

Tamam minnom başka yemiyceğim baklagil.Hatta yeme dersen dünden kalan tavuk ve salata ile öğünümü gewçireyim ama fasülye de nimet ya.Tamam fındık fıstık sabah hariç yasak yoksa oklava gelir

onthebeach akşam yemeğimize seçenek olarak karnabahar kısırı yapabilir miyiz sınırsız yiyebilir miyiz yanında yoğurtla nasıl olur sence ? Mutlaka protein olması lazım mı tavuk filan.
Biri kısır mı dedi,peki karnabahar kısır tarifi nedir?Güzel oluyor mu acaba.Bu hafta sonu kısır yemeyi düşünüyordum aslında.Ama az bulgur bol yeşillik.Anaa oklava var gerçi

evet canım bende 58 i görmeyi çok istiyorumdoğumdan sonra en son 69 a kadar düştüm sonra 2 kilo geri alıp 71 de sabit kaldım yani 69-71 arası gidip geliyorum ama artık 58-57 olmak istiyorum

İyi valla doğumu da yapıp atlatmışsınız bende evliyim daha hamile değilim Allah nasip ederse bende sizin o geçtiğiniz dönemlerden geçeceğim yine kilo alma sorunu

Anladım canım benim yanında bir parça tavuk ilave ederek tam anlamıyla doyum sağlanabilir o halde sonuçta tavuk istediğimiz kadar yiyebiliyoruz bu karatay iyi ki var yaaaaa. Sana da bilgilerini bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorummm onthebeach

Biri kısır mı dedi,peki karnabahar kısır tarifi nedir?Güzel oluyor mu acaba.Bu hafta sonu kısır yemeyi düşünüyordum aslında.Ama az bulgur bol yeşillik.Anaa oklava var gerçi

Yooo sen yanlış anladın karnabahar kısırında hiç bulgur yok internetten yaz bak canım bir sürü tarif var canın isterse yiyebilirsin bence sebze sonuçta.

evet tatlım fasülye nimet sen bu seferlik bir tabak ye, ama bence şimdiye kadar tüm besinlerden gerekli faydaları yeterince aldık yetsin gare

aynen var ya, tüm mesajlarını özellikle kontrol ediyorum, kısr mısır yok sana şekerim, uzunca bir süre özlem duyacaksın yoksa karnabahar kısırı müthiş güzel birşey tarifini verir arkadaşlar önceki sayfalarda da vardı, karnabaharı bulgur yerine kullanıyorlar diğer tüm malzeme ve yapılışı aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…