- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
eeeveettt...benimde istegim buAynen listenin büyük bölümü 6 lı rakamlarda herkese en kısa sürede 5 li rakamları görmeyi nasip etsinnnnn
İçtimamı veriyorumYürüyüşümü yaptım 35 dk yürüdüm 10 dk da market içinde dolandım.1 tane ayran aldım bekliyor,ihtiyaç anında kullanılmak üzere onthebeach .
Henüz açlık hissetmiyorum ama alışkanlıktan kaynaklanan bir boşluk var,onu da bugün araziye çıktım devamında projem üzerinde yoğunlaştım iyi gidiyor.Uzun süredir autocadi elime almamıştım.Ama sıkıntı olmadı bu da beni çokkkk mutlu etti.
Bence gayet güzel kurufasulye ve yogurt afiyet olsun şimdiden :)Bu arada akşam kuru fasülye var,yanında da yoğurt yemeyi düşünüyorum.Uygun mu ?Ha dünden kalan tavuk haşlama işe getirecektim ama unutmuşum, unutkanlığım yeni bir başlangıca vesile oldu galiba.
eeeveettt...benimde istegim bu50li rakamlar yüzden biran önce şu 2 kiloyu verip 60lari gormem lazım ki 50lere doğru yol almaya basliyim
Tesekkür ederim canım tarifler için bu haftalık kahvaltılıklarım cıkmıs oldu sayenizde :)biberleri bütün bir şekilde yada 2 ye bölerek az yağlı tavada biraz öldür sonra üzerine domatesleri ve tuzu ekliyerek pişirip yiyebilirsin -diğer seçenek yine ayni tarifle biberlere bu sefer domates yerine lor ekliyerek pisiryorsun ikiside lezzetli ve tok tutucu internetten dometesli biber yada lorlu biber diye tariflere bakabilirsin
Bu arada akşam kuru fasülye var,yanında da yoğurt yemeyi düşünüyorum.Uygun mu ?Ha dünden kalan tavuk haşlama işe getirecektim ama unutmuşum, unutkanlığım yeni bir başlangıca vesile oldu galiba.
ya kuru fasülye iyi de bu ara nohut da yedin sen... yani çok baklagil oldu menunde diye düşünüyorum, bu seni yavaşlatıp motivasyonunu düşürmese keşke... neyse artık bunu da ye de bu hafta ne faülye ne nohut ne mercimek ne barbunyayı sana yasaklıyorum baştan söyliyim
bir tabak yiycen yanına da yoğurdun ve bol yeşillikle... akşam fındık fıstık yasak sana
onthebeach akşam yemeğimize seçenek olarak karnabahar kısırı yapabilir miyiz sınırsız yiyebilir miyiz yanında yoğurtla nasıl olur sence ? Mutlaka protein olması lazım mı tavuk filan.
evet canım bende 58 i görmeyi çok istiyorumgörürsün görürsün merak etme ben 56 ya düşmüştüm baya boşlayınca sağlıklı beslenmeyi tekrar geri çıktım en kısa sürede düşmek istiyorum 56 olmasa dahi 58 i görmek istiyorum. sonrası yavaş yavaş olsada problem değil.
rica ederim canım nedemekTesekkür ederim canım tarifler için bu haftalık kahvaltılıklarım cıkmıs oldu sayenizde :)
Tarif için teşekkürler ben de yapayım biberli lor bayılırım.biberleri bütün bir şekilde yada 2 ye bölerek az yağlı tavada biraz öldür sonra üzerine domatesleri ve tuzu ekliyerek pişirip yiyebilirsin -diğer seçenek yine ayni tarifle biberlere bu sefer domates yerine lor ekliyerek pisiryorsun ikiside lezzetli ve tok tutucu internetten dometesli biber yada lorlu biber diye tariflere bakabilirsin
Peyzaj mimarıyım canım ben.Ne güzel inşaat mühendislerine hep bir sempatim olmuşturya evet işe güce konsantre olmak çok oyalıyor insanı, ben inşaat mühendisiyim sen mimar mısın?
yürüyüş mü kem mel
ayrana ihtiyaç duyarsan içersin ama aldın ya kesin içicen onu ihtiyaç duymasan da... çünkü içimizde ya acıkırsam da yemeklere saldırırsam korkusu yerleşmiş, bu beslenme şekliyle onu da kırıcaz, ilginç ama insan acıkmıyor yahu
Tamam minnom başka yemiyceğim baklagil.Hatta yeme dersen dünden kalan tavuk ve salata ile öğünümü gewçireyimya kuru fasülye iyi de bu ara nohut da yedin sen... yani çok baklagil oldu menunde diye düşünüyorum, bu seni yavaşlatıp motivasyonunu düşürmese keşke... neyse artık bunu da ye de bu hafta ne faülye ne nohut ne mercimek ne barbunyayı sana yasaklıyorum baştan söyliyim
bir tabak yiycen yanına da yoğurdun ve bol yeşillikle... akşam fındık fıstık yasak sana
Çok teşekkür ederim Minim.Bence gayet güzel kurufasulye ve yogurt afiyet olsun şimdiden :)
Biri kısır mı dedionthebeach akşam yemeğimize seçenek olarak karnabahar kısırı yapabilir miyiz sınırsız yiyebilir miyiz yanında yoğurtla nasıl olur sence ? Mutlaka protein olması lazım mı tavuk filan.
evet canım bende 58 i görmeyi çok istiyorumdoğumdan sonra en son 69 a kadar düştüm sonra 2 kilo geri alıp 71 de sabit kaldım yani 69-71 arası gidip geliyorum ama artık 58-57 olmak istiyorum
canan hocanın diyetinde illa protein yiyin diye birşey yok, istersek akşamı tabi ki sebze yemeğiyle geçirebiliriz, karnabahar da şahane bir sebze yemeği, sınırsız biraz abartı oluyor da mesela 2 tabak diyelim :) bence yoğurtla da şahane olur
Biri kısır mı dedi,peki karnabahar kısır tarifi nedir?Güzel oluyor mu acaba.Bu hafta sonu kısır yemeyi düşünüyordum aslında.Ama az bulgur bol yeşillik.Anaa oklava var gerçi
Tarif için teşekkürler ben de yapayım biberli lor bayılırım.
Peyzaj mimarıyım canım ben.Ne güzel inşaat mühendislerine hep bir sempatim olmuştur.
Tamam minnom başka yemiyceğim baklagil.Hatta yeme dersen dünden kalan tavuk ve salata ile öğünümü gewçireyimama fasülye de nimet ya .Tamam fındık fıstık sabah hariç yasak yoksa oklava gelir
Biri kısır mı dedi,peki karnabahar kısır tarifi nedir?Güzel oluyor mu acaba.Bu hafta sonu kısır yemeyi düşünüyordum aslında.Ama az bulgur bol yeşillik.Anaa oklava var gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?