Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar bugun klasik karatay kahvaltımı yaptım günkuru yemedım, onun yerine kahvemın yanında 1 parça bitter yedim, hızla gr gr eriyorum sabah uyanınca ilk aklıma gelen tartı oluyo güne motivasyonum yuksek başlıyorum Bu arada bakliyat yediğim günler kilo verme hızım benimde düşüyo mümkün olduğunca az yemeğe calışıyorum,aksam protein ağırlıklı yada karnabahar kabak gibi liflı gıdalar tüketince anında kılo verme hızım yükseliyo, bide durağanlık aşamasında wc sorununuz yoksa günkurusu tüketmeyin oda yavaşlatıyo kızlar...herkes gözlemlerini kendine ait ip uçlarını paylaşsın hızla verelım hepberaber kıloları, Mayıs'a kadar hepimiz incecik olalım

valla okurken ayağa kalkıp alkışlayasım geldi her söylediğine katılıyorum da sabahki bitteri alışkanlık haline getirme bebeğim, bravo sana helal olsun

Tüm söylediklerine katılıyorum arkadaşımmm kocaman bir AMİNNNNNN

Arkadaşlar birde sizinle şunu paylaşayım balık ne kadar çok yerseniz kilo vermeniz o kadar hızlı olur haberiniz olsun balık balık balık gerçekten çok önemli havalar çok ısınmadan bence bu fırsatı değerlendirelim zamanı çok fazla geçmeden akşam yemeklerinizi çok iyi bir şekilde değerlendirin derim yanında kocaman bir salata ile muhteşem bir sağlık deposu alıp buğulama şeklinde de sebzesi içinde de yiyebilirsiniz tavsiye benden tercih sizden.

Keşke yulaf a izin olsa yulaf lapası yapıp yiyebilsek ben bayılıyorum yulaf lapasına tatlı ihtiyacını gerçekten çok gideriyor.

Keşke yulaf a izin olsa yulaf lapası yapıp yiyebilsek ben bayılıyorum yulaf lapasına tatlı ihtiyacını gerçekten çok gideriyor.

yulaf yok bu beslenme şeklinde, zaten karbonhidrat değeri gerçekten çok yüksek onun verdiği tokluk hissini yumurta çok düşük karbonhidratla fazla fazla sağlıyor

yulaf yok bu beslenme şeklinde, zaten karbonhidrat değeri gerçekten çok yüksek onun verdiği tokluk hissini yumurta çok düşük karbonhidratla fazla fazla sağlıyor

Şaka yaptım tabisiii gerçekte olsa hayır demezdim haniiii ama olsun dediğinde çok haklısın akşam yemeğini heyecanla bekliyorum yavaş yavaş acıktığımı hissettim 17:45 te yiyeceğim ancak hazırlanırım. o kadar da olsun demi onthebeach

onthebeach ben yarın yokum hiç yazamayacağım ama beni unutmayın sakına heee diyeti asla bozmak yokkkk sözümüz söz pazartesi tartı günü var çünkü zayıflayacağız kesinlikle beni unutmayında aman haftasonları da olamayacağım yarın da doktor randevum var sen beni unutturma aman

Bebe

Bebeğim bende nerde karbonhidrat var anlamadim. Sebze yemeği ile salata arasında bir fark yok karatay için. Ha sabah kahvaltısı konusunda haklisin yarın yapıcam ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…