- 5 Mart 2016
- 179
- 300
- 23
- 37
Kızlar bugun klasik karatay kahvaltımı yaptım günkuru yemedım, onun yerine kahvemın yanında 1 parça bitter yedim, hızla gr gr eriyorum sabah uyanınca ilk aklıma gelen tartı oluyo güne motivasyonum yuksek başlıyorumBu arada bakliyat yediğim günler kilo verme hızım benimde düşüyo mümkün olduğunca az yemeğe calışıyorum,aksam protein ağırlıklı yada karnabahar kabak gibi liflı gıdalar tüketince anında kılo verme hızım yükseliyo, bide durağanlık aşamasında wc sorununuz yoksa günkurusu tüketmeyin oda yavaşlatıyo kızlar...herkes gözlemlerini kendine ait ip uçlarını paylaşsın hızla verelım hepberaber kıloları, Mayıs'a kadar hepimiz incecik olalım
Kızlar bugun klasik karatay kahvaltımı yaptım günkuru yemedım, onun yerine kahvemın yanında 1 parça bitter yedim, hızla gr gr eriyorum sabah uyanınca ilk aklıma gelen tartı oluyo güne motivasyonum yuksek başlıyorumBu arada bakliyat yediğim günler kilo verme hızım benimde düşüyo mümkün olduğunca az yemeğe calışıyorum,aksam protein ağırlıklı yada karnabahar kabak gibi liflı gıdalar tüketince anında kılo verme hızım yükseliyo, bide durağanlık aşamasında wc sorununuz yoksa günkurusu tüketmeyin oda yavaşlatıyo kızlar...herkes gözlemlerini kendine ait ip uçlarını paylaşsın hızla verelım hepberaber kıloları, Mayıs'a kadar hepimiz incecik olalım
valla okurken ayağa kalkıp alkışlayasım geldiher söylediğine katılıyorum da sabahki bitteri alışkanlık haline getirme bebeğim, bravo sana helal olsun
Ebru şallının bu sabah igye koydugu kahvaltı tabağı, kasın akıllı valla o da canan hocacı gördüğünüz gibi yol belli
Keşke yulaf a izin olsa yulaf lapası yapıp yiyebilsek ben bayılıyorum yulaf lapasına tatlı ihtiyacını gerçekten çok gideriyor.
yulaf yok bu beslenme şeklinde, zaten karbonhidrat değeri gerçekten çok yüksek onun verdiği tokluk hissini yumurta çok düşük karbonhidratla fazla fazla sağlıyor
tatlım dün de baktım yediklerine, hem çok az yediğini hem de az protein çok karbonhidrata devam ettiğini görüyorum, bu da seni yavaşlatıyor, üstelik ödem de yapıyor sana anladığım kadarıyla,
lütfen bu hafta tam karatay kahvaltısı yapıp az sebze yemeği daha çok salata ve et, tavukla devam et, inanıyorum ödemi atıp hızla 6'lı rakamlara düşeceğine...
Ne yarışması haftalık kilo verme durumu mu onthebeachonthebeach 63.5kg
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg
Pegasus07 65.8kg
yenidencan 101.2kg
mirafatos 71.3kg
ZO2718 65.0kg
ElvedaKilolar 64.0kg
tudoshimido 60.5kg
denvir 72.1kg
güncelleme
Yapmadım yaparsam oklava var ucunda.Kızlar hiç kaçamak yapan oldumuhadi herkes yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?