Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi valla doğumu da yapıp atlatmışsınız bende evliyim daha hamile değilim Allah nasip ederse bende sizin o geçtiğiniz dönemlerden geçeceğim yine kilo alma sorunu
inslh sağlıklı bir şekilde atlatırsınız en önemlisi o çünkü kilo bir sekilde veriliyor ama bir yönden de ne kadar az kiloyla hamile kalırsanız vermesi okadar kolay olur tabi.benim erken doğum riskim vardı çok zor bir hamilelik geçirdim ayakta kalmam yasaktı,aylarca hep sancım oldu ve stresdende iyice yedim ama çok şükür 9 ay 8 günlük tam zamanında ve turp gibi sağlıklı bir doğum yaptım tabi hamilelikte zaten kilo almak kacinilmaz bide bu mecburi yiyip yatmam eklenince 20 kilo aldım.10 kilosunu geri verdim 10 kilosu kaldı suan

Aksam yemegim
Kofte
Salata
Birazcik ciger(arnavut cigeri oldugundan az yedim)
Bugdayli soguk corba
Dun de bugday yemistim acaba siniri varmi haftada iki gun fazla mi gelmistir..

Masallah bebeginize
Ben 73 ile dogum yaptim ama hic 70 in altina inememistim 2 yildir karatay sayesinde inicez hepberaber

Masallah bebeginize
Ben 73 ile dogum yaptim ama hic 70 in altina inememistim 2 yildir karatay sayesinde inicez hepberaber
teşekkür ederim ben 81 ile doğum yaptım ama bende suan 71 kiloyum emzirmek çok verdiriyor aslında ben 2 yıl emzirdim ve vakit buldukça spor yaptım 10 kilo kendiliginden gitti hatta 12 kilo gitmişti 69a kadar indim ama emzirmeyi kesip spora ara verince 2 kilo geri geldi 71 de kaldım 1yıldır ayniyim ama inslh şimdi doğum öncesi kilolarima 58-60 a inerim

İnersin ineriz
Ben de 71 kiloyla basladim 15. gun 65 dim simdi benimde ilk hedefim 60 sonra 58 sonra 55

En etkili diyetler
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan en etkili diyeti nasıl uygulamamız gerektiğini sizlerle paylaşıyor..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Aksam yemegim
Kofte
Salata
Birazcik ciger(arnavut cigeri oldugundan az yedim)
Bugdayli soguk corba
Dun de bugday yemistim acaba siniri varmi haftada iki gun fazla mi gelmistir..
Canan hoca bulgur ve bugdaya her gün yemeye bişe demiyor ama miktarı sınırlı olması lazım diyet yapanlar 4 kasık yerler ama koruma döneminde olan 1 tabak yer sorun olmaz demişti sen bu durumu vücuduna göre ayarla bence şişkinlik yapıyormu su tutuyormu eger o sorunlar yoksa hocada izin veriyorsa gönlün rahat olsın canım :)

Çok tesekkurler canım... En kisa zamanda alicam kitabini:)

tek benmi yaptım yani ben başladığımdan beri 5 gündür hiç bozmadan yapıyordum ama bu gün dayanamadım bir çikolata yedim regli olucam ondan çikolata krizi gelmişti bana
Canım ben bu haftayı soruyorsun sanmıştım.Ben de pazar günü koca bir tabak kavrulmuş tuzlu fıstık yedim.

iyi akşamlar canlar
sabah:
1 bardak süt
salata
1 kibritkutusu kadar peynir
4-5 zeytin
2 kayısı kıvamında yumurta
yarım saat yürüyüş
2lt su
Afiyet olsun canım,kuruyemişi ya yazmayı ya da yemeyi unuttun.Mutlaka ye.Bizim için önemli .Ohhh yarım saatte yürümüşsün.Kilolar kuş gibi olacak kuş.

Akşam yemeğim;
1 tabak kurufasülye
BOOOOLLL salata marul
Tavuk haşlama
Sabah Kahvaltısı;
Karatay kahvaltısı.
Kızlar ben dün kötü oldum,korktum biraz.Aç kalmakla ilgili mi yoksa 3 ay kadar önce meniere atağı geçirmiştim acillik oldum serumlar ilaçlar manevralar iyiydim.Ama arada böyle vücutta dengesizliklerim olunca korku geliyor.Büyük ihtimalle tetikleyicisi uykusuzluk ve sık yatıp kalkmak.
Bu konuyla ilgili tavsiyeleri olan varsa .
onthebeach nerdesin? Sen bu saatlerde olurdun.İş yoğunluğun mu var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…