Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın tatlım aklına kötü şeyler getirme, çok yorucu bir dönemden geçiyorsun, uykusuzluk, yorgunluk... zor şeyler bunlar
bu sağlıklı beslenme ile fazlalıklarını atıp çok daha dinamik bir hale geliceksin geçicek hepsi
değişik bitki çayları içerek kendini rahatlat, bol su iç, bunlar seni rahatlatıcaktır
ben su şişeme 1 çubuk tarçın atıyorum aroması öyle güzel oluyor ki, abartıyorum bazen su içmeyi...
vücudun biraz asitleşmiş olabilir, bol su sana iyi gelicektir

tatlım günaydın sen bugün yoksun ama beslenme şeklini bozmayacağına eminim, yemeğin de çok sağlıklı olmuş fotoğrafta gördüğüm kadarıyla, aynen devam

Kızlar ben 71.8 gördüm. Çok mutluyum.dün saçma sapan şeylerde yedim yani bir pogacadam idirik aldim mesela hatta akşam 2 mandalina yedim. Ve sonuç bu. Sanırım ben az yediğim için kilo veremiyorum.

Bugün kahvaltımı gerçek bir karatay ci gibi yaptim.yumurta peynir domates bir mandalina, sadece kuruyemis yoktu.

Öğle ve akşam ne yerim bilmiyorum.

Bebe

Bebeğim bende nerde karbonhidrat var anlamadim. Sebze yemeği ile salata arasında bir fark yok karatay için. Ha sabah kahvaltısı konusunda haklisin yarın yapıcam ins.

daha net anlatıyım:

elmayı, meyve ve kuru meyveleri yeme
nohutu, bulguru, kuru fasülyeyi kes,
sadece sebze yemeği ve salatayla et ürünleri ye
kuruyemişleri sabah tüket
2 öğüne inebiliyorsan in

gör bak çok motive olacaksın ve hızlanıcak kilo vermen

şimdi sana yazmıştım ben de:)

bugün sadece tavuk ye et olarak ve salata ye bol bol, acıkmazsan öğle yemeğini atla, akşam ye sadece süpersin

Merhaba canım,suyu bol içiyorum canım,ama gittiğim diyetisyenlerde vücuttaki su oranı hep düşük çıkar,çok çay içtiğimdendir belki de.Tarçın leptini bozmuyor değil mi?
Bu arada 2 öğün nasıl gidiyor dün sıkıntı yaşadın mı?Ben de yapmaya çalışıyorum.Bugün gene menüde sarma var lahana(çok severim hatta bayılırım)ama pirinçli.Bulgurlu olsa gene belki izinli yerdim demi?

tek benmi yaptım yani ben başladığımdan beri 5 gündür hiç bozmadan yapıyordum ama bu gün dayanamadım bir çikolata yedim regli olucam ondan çikolata krizi gelmişti bana

o çikolata tek başına önemli değil de, insülin direncinle oynaması kötü... sonraki gün daha çok acıktırır, kilo vermeni epey yavaşlatır, bir daha yapma, bir ısırık bile alma, zehir o zehir

tarçın leptini bozmuyor canım
suyu mutlaka arttırmalısın
öğle yememeye alıştım bile karnım guruldamadı bile... bir ayran ya da çorba içebilirsin acıkırsan
lahana sarmayı mı daha çok seversin aynada kendine bakıp ne kadar güzel olduğunu görmeyi mi?
lahana sarma da bir 500-600 tane yemişliğim vardır, tadını çok iyi bilirim

Aksam yemegim
Kofte
Salata
Birazcik ciger(arnavut cigeri oldugundan az yedim)
Bugdayli soguk corba
Dun de bugday yemistim acaba siniri varmi haftada iki gun fazla mi gelmistir..

buğday çok gerekli değil şimdi kilo vermeye çalışırken
eksik kalabilir yani
yeterince besleniyoruz diğer yediklerimizden

Günaydın, dün biraz zor geçti benim. Alışmışım sürekli ağzıma birşeyler atmaya, sürekli elim gitti ama yemedim abur cubur...

Öğlen 1 küçük elma yedim. Saat 4:30-5 gibi de 1 kase haşlanmış karnabahar, 1 kase tarhana çorba, 3 köfte, 1 kase yoğurt yedim.

Fakat çabuk acıktım ve akşam 8e doğru 1 bardak süt, birkaç tane ceviz, 1 tane de muz yedim.

Yatmaya yakın yine acıktım, 1 bardak süt içtim ve 1 saat sonra da yattım.

Bugün yine geç kalktık, kahvaltı hazırlıyorum şimdi

Günaydın arkadaşlaaaaarrrrr

Herkese booolll erimeli günler diliyorum,

Ne güzel artık zırt pırt acıkmıyoruz değil miiii, insülin hormonumuz, leptin hormonumuz ve şimdi adını hatırlayamadığım tüm hormonlarımız sağlıklı düzeylerine gelmeye başladı, bir ay içinde hepsi fevkaladenin fevkine oturacak...

sağlık küpü ve günden güne eriyen hafif bedenlerimizle ortada salınmaya başlıycaz allahın izniyleee

sabah kahvaltımda 07:00

2 adet tereyağında yumurta
ceviz
lor peyniri
bir bardak yeşil su (içinde maydonoz, dereotu, nane, limon, zencefil ve az yeşil elma var)
bir bardak keçi sütü

yedim içtim... bu beni 19:00 a kadar tutar, tutmazsa arada bir ayran içerim...

Unutmayın, acıkmadan yemiyoruz, devamlı yemek düşünmüyoruz, herkes işine gücüne ve etrafındaki güzelliklere odaklansın...

Öpüyorummm

şimdi tabi bu olmamış, çünkü öğünler arası 6 saat ara vermek önemli... yağ yakımı açısından, hormonların saçmalamaması bakımından...

ama daha başında olduğun için dün böyle olması normal
bugün karatay kahvaltını yap, bitince saatine bak ve 6 hadi sana 5 saat olsun ağzına lokma bile atma...
meyve sadace sabah o da bir tane tüketmeni öneririm
muz yeme

başarılar

Aynaya bakıp ne kadar güzel olduğumu görecem,yemeyeceeem.

Ben de 4. haftamdayım.İlk hafta yumuşak bir geçiş yaptım.2.hafta öğün aralarında süt içtim bazen kuruyemiş yedim süt olsun süt azalmasın diye.Ama 2 haftadır arkadaşların önerisiyle öğün aralarında birşey yemiyorum artık ve enaz 5 saate uzatıyorum.Kararlıyım ama helen beynimin bir köşesinde bozarmıyım korkusu var.
Sakın pes etme,onthebeach ın dediği gibi bugün daha dikkati olursun.Evde olunca da biraz zor oluyor tabi.Mümkün olduğunca vücudun alışma aşamasında evden kaçmaya bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…