Evet canim ekliptik bisiklete biniyorum.universitedeyken almistim. Simdi ise yariyor.Bilgisayardan aciyorum kore dizilerini hem beynim bosaliyor hem de sporumu yapmis oluyorumAfiyet olsun canım.40dk da bisiklet için iyi bir zaman bence.
Akşam yemeğim;
1 tabak kurufasülye
BOOOOLLL salata marul
Tavuk haşlama
Sabah Kahvaltısı;
Karatay kahvaltısı.
Kızlar ben dün kötü oldum,korktum biraz.Aç kalmakla ilgili mi yoksa 3 ay kadar önce meniere atağı geçirmiştim acillik oldum serumlar ilaçlar manevralar iyiydim.Ama arada böyle vücutta dengesizliklerim olunca korku geliyor.Büyük ihtimalle tetikleyicisi uykusuzluk ve sık yatıp kalkmak.
Bu konuyla ilgili tavsiyeleri olan varsa .
onthebeach nerdesin? Sen bu saatlerde olurdun.İş yoğunluğun mu var?
Şaka yaptım tabisiiigerçekte olsa hayır demezdim haniiii ama olsun dediğinde çok haklısın akşam yemeğini heyecanla bekliyorum yavaş yavaş acıktığımı hissettim 17:45 te yiyeceğim ancak hazırlanırım. o kadar da olsun demi onthebeach
iyi akşamlar canlar
sabah:
1 bardak süt
salata
1 kibritkutusu kadar peynir
4-5 zeytin
2 kayısı kıvamında yumurta
yarım saat yürüyüş
2lt su
hanımlar merhaba, eşim de bu diyete başladı, haftalık yemek tablosu var mı acaba elinizde?
Çok iyi canım,hem tv izlerken yapınca sıkıcı da olmaz.Evet canim ekliptik bisiklete biniyorum.universitedeyken almistim. Simdi ise yariyor.Bilgisayardan aciyorum kore dizilerini hem beynim bosaliyor hem de sporumu yapmis oluyorum
Bebe
Bebeğim bende nerde karbonhidrat var anlamadim. Sebze yemeği ile salata arasında bir fark yok karatay için. Ha sabah kahvaltısı konusunda haklisin yarın yapıcam ins.
Kızlar ben 71.8 gördüm. Çok mutluyum.dün saçma sapan şeylerde yedim yani bir pogacadam idirik aldim mesela hatta akşam 2 mandalina yedim. Ve sonuç bu. Sanırım ben az yediğim için kilo veremiyorum.
Bugün kahvaltımı gerçek bir karatay ci gibi yaptim.yumurta peynir domates bir mandalina, sadece kuruyemis yoktu.
Öğle ve akşam ne yerim bilmiyorum.
Ne yarışması haftalık kilo verme durumu mu onthebeach
Merhaba canım,suyu bol içiyorum canım,ama gittiğim diyetisyenlerde vücuttaki su oranı hep düşük çıkar,çok çay içtiğimdendir belki de.Tarçın leptini bozmuyor değil mi?günaydın tatlım aklına kötü şeyler getirme, çok yorucu bir dönemden geçiyorsun, uykusuzluk, yorgunluk... zor şeyler bunlar
bu sağlıklı beslenme ile fazlalıklarını atıp çok daha dinamik bir hale geliceksin geçicek hepsi
değişik bitki çayları içerek kendini rahatlat, bol su iç, bunlar seni rahatlatıcaktır
ben su şişeme 1 çubuk tarçın atıyorum aroması öyle güzel oluyor ki, abartıyorum bazen su içmeyi...
vücudun biraz asitleşmiş olabilir, bol su sana iyi gelicektir
tek benmi yaptım yani ben başladığımdan beri 5 gündür hiç bozmadan yapıyordum ama bu gün dayanamadım bir çikolata yedim regli olucam ondan çikolata krizi gelmişti bana
Merhaba canım,suyu bol içiyorum canım,ama gittiğim diyetisyenlerde vücuttaki su oranı hep düşük çıkar,çok çay içtiğimdendir belki de.Tarçın leptini bozmuyor değil mi?
Bu arada 2 öğün nasıl gidiyor dün sıkıntı yaşadın mı?Ben de yapmaya çalışıyorum.Bugün gene menüde sarma var lahana(çok severim hatta bayılırım)ama pirinçli.Bulgurlu olsa gene belki izinli yerdim demi?
Aksam yemegim
Kofte
Salata
Birazcik ciger(arnavut cigeri oldugundan az yedim)
Bugdayli soguk corba
Dun de bugday yemistim acaba siniri varmi haftada iki gun fazla mi gelmistir..
Günaydın, dün biraz zor geçti benim. Alışmışım sürekli ağzıma birşeyler atmaya, sürekli elim gitti ama yemedim abur cubur...
Öğlen 1 küçük elma yedim. Saat 4:30-5 gibi de 1 kase haşlanmış karnabahar, 1 kase tarhana çorba, 3 köfte, 1 kase yoğurt yedim.
Fakat çabuk acıktım ve akşam 8e doğru 1 bardak süt, birkaç tane ceviz, 1 tane de muz yedim.
Yatmaya yakın yine acıktım, 1 bardak süt içtim ve 1 saat sonra da yattım.
Bugün yine geç kalktık, kahvaltı hazırlıyorum şimdi
Aynaya bakıp ne kadar güzel olduğumu görecem,yemeyeceeem.tarçın leptini bozmuyor canım
suyu mutlaka arttırmalısın
öğle yememeye alıştım bile karnım guruldamadı bile... bir ayran ya da çorba içebilirsin acıkırsan
lahana sarmayı mı daha çok seversin aynada kendine bakıp ne kadar güzel olduğunu görmeyi mi?
lahana sarma da bir 500-600 tane yemişliğim vardır, tadını çok iyi bilirim
Ben de 4. haftamdayım.İlk hafta yumuşak bir geçiş yaptım.2.hafta öğün aralarında süt içtim bazen kuruyemiş yedim süt olsun süt azalmasın diye.Ama 2 haftadır arkadaşların önerisiyle öğün aralarında birşey yemiyorum artık ve enaz 5 saate uzatıyorum.Kararlıyım ama helen beynimin bir köşesinde bozarmıyım korkusu var.Günaydın, dün biraz zor geçti benim. Alışmışım sürekli ağzıma birşeyler atmaya, sürekli elim gitti ama yemedim abur cubur...
Öğlen 1 küçük elma yedim. Saat 4:30-5 gibi de 1 kase haşlanmış karnabahar, 1 kase tarhana çorba, 3 köfte, 1 kase yoğurt yedim.
Fakat çabuk acıktım ve akşam 8e doğru 1 bardak süt, birkaç tane ceviz, 1 tane de muz yedim.
Yatmaya yakın yine acıktım, 1 bardak süt içtim ve 1 saat sonra da yattım.
Bugün yine geç kalktık, kahvaltı hazırlıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?