Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İyi deileklerin ve motive edici yazın için teşekkürler onthebeach Afiyet olsun,şifa olsun.Hani zeytin, bağırsaklara çok iyi geliyor,çalıştırıyor..Yemek düşünüyorum aslında ben ama öğünde ne yemeliyim şu anda bana en çok ne iyi gelir diye.Gidebilsem kültür de olsa balık alacam bugün akşama balık yarın akşama da balık,pazar gününe tartı var.

valla zeytin de yedim ama yazmayı unutmuşum kendime

balık çok iyi olur canım ya, bir de hindi eti satılıyor markette adı m. ile başlayan hepimizin bildiği malum markette, diğerlerinde de vardır...

hindi hem tavuk gibi zararlı da değil, ben dün akşam parça hindi etiyle çok güzel bir yemek hazırladım kendime, yanına brokoli ve çiğ ıspanak salatası yaptım şifa valla...hem de bakar mısın hiç kalorisi yok...

balık da yaparsan, müthiş tariflerim var, sen nerede çalışıyorsun istanbulda mısın onu da bilmiyorum

Kızlar bu arada şunu da belirtmek istedim, ben her sabah tartılıyorum ama size söylemiyorum pazar gününe kadar biliyorsunuz...

İki gündür 500 gr yukarlardayım, diyorum ki allah allah ne oluyor böyle ama hiç de moralimi bozmadım çünkü müthiş hafif ve iyi hissediyorum kendimi... zaten yazdıklarımdan da görüyorsunuz ne kadar olumlu olduğumu...

Meğer bugün regl olmayayım mı?

Ondan şişlik olmuş vucudumda, valla kusura bakmasın kimsecikler bu haftanın birincisi ben olabilirim... korkun benden

canım öğünlerini çok dolu dolu ye. Kuruyemişi kahvaltında mutlaka kullan ki tok tuttsun :) geçen sene 12 kilo verdim üstelik tıka basa ve sağlıklı yiyerek. İnşallah bende 70 li rakamları görürüm

Afiyet olsun minnom.Hindi eti de yiyorum ama sık değil yiyeceğim bundan sonra hatırlattığın için teşeküğrler.
Ispanak yıkamak bana vakit darlığından eziyet geliyor.Hamarat hanım seni maşallah.
Bu arada Karaman'dayım.
Tarifleri bekliyorum.

Günaydınlar kızlarrr bugün karatayda 3.günüm ve kendimi inanılmazhuzurlu ve hafif hissediorum. Geçen sene karatay yaptığım için mi bilmem tatlı ve ekmek ihtiyacı hissetmiyorum şimdilik.
Çok iyi canım çok.İlk günler sıkıntı yaşamadıysan sonrası daha güzel olacak maşallah sana.

süper :) benim gibi günde 3 saat trafikte harcamıyorsun demektir bu... yani otur yıka ıspanağını :)))) şak şaka... hazır yıkanmışları var ya onlardan deneyebilirsin marketlerde vardır, bir sudan geçir ohhh misss

Seni yaramaz seni.Gizli gizli hem de ha.
Ol inşallah birinci.1 gramla önüme geç

Evet canım sabah yarım saat ikindin 45 dk sürüyor yolculuğum.Evet canım bu hazır ıspanak olayını değerlendireyim bi ara. ohhh misss ıspanak böreği

Yürüdüm 12.05 de şantiyeden çıktım 45 50 dk ayaktaydım.Marketten balık aldım kültür ama olsun bakalım.Buralarda fazla alternatif yok.Arabanın arkasına koyduk 3 derece sıcaklık akşama birşey olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada süt damlası da aldım.Yarın sabah tadına bakacağım.

bişey olmaz 3 derecede, amaaan zaten tüm balıklar kültür balığı yaaa çok yaramazsın ıspanak diyorum böreği geliyor aklına

yürüyüş süper bu arada, hem de 3 derecede var ya iki katı kalori harcıyor vücut o soğukta yalnız süt damlası ne?

yürüyüş süper bu arada, hem de 3 derecede var ya iki katı kalori harcıyor vücut o soğukta yalnız süt damlası ne?
Essah mı demek daha çok harcadım kalori beni anca gramla geçersin sen bu hafta bak demedi deme.Ha dün kendimi kötü hissettiğim içim leslie yapamadım Peynir varya süt damlası diyorlar ondan aldım pek şekerler minik minik ,Böyle kutuya da koydu lokum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…