- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
İyi deileklerin ve motive edici yazın için teşekkürlerGünaydın arkadaşlaaaaarrrrr
Herkese booolll erimeli günler diliyorum,
Ne güzel artık zırt pırt acıkmıyoruz değil miiii, insülin hormonumuz, leptin hormonumuz ve şimdi adını hatırlayamadığım tüm hormonlarımız sağlıklı düzeylerine gelmeye başladı, bir ay içinde hepsi fevkaladenin fevkine oturacak...
sağlık küpü ve günden güne eriyen hafif bedenlerimizle ortada salınmaya başlıycaz allahın izniyleee
sabah kahvaltımda 07:00
2 adet tereyağında yumurta
ceviz
lor peyniri
bir bardak yeşil su (içinde maydonoz, dereotu, nane, limon, zencefil ve az yeşil elma var)
bir bardak keçi sütü
yedim içtim... bu beni 19:00 a kadar tutar, tutmazsa arada bir ayran içerim...
Unutmayın, acıkmadan yemiyoruz, devamlı yemek düşünmüyoruz, herkes işine gücüne ve etrafındaki güzelliklere odaklansın...
Öpüyorummm
Günaydın arkadaşlaaaaarrrrr
Herkese booolll erimeli günler diliyorum,
Ne güzel artık zırt pırt acıkmıyoruz değil miiii, insülin hormonumuz, leptin hormonumuz ve şimdi adını hatırlayamadığım tüm hormonlarımız sağlıklı düzeylerine gelmeye başladı, bir ay içinde hepsi fevkaladenin fevkine oturacak...
sağlık küpü ve günden güne eriyen hafif bedenlerimizle ortada salınmaya başlıycaz allahın izniyleee
sabah kahvaltımda 07:00
2 adet tereyağında yumurta
ceviz
lor peyniri
bir bardak yeşil su (içinde maydonoz, dereotu, nane, limon, zencefil ve az yeşil elma var)
bir bardak keçi sütü
yedim içtim... bu beni 19:00 a kadar tutar, tutmazsa arada bir ayran içerim...
Unutmayın, acıkmadan yemiyoruz, devamlı yemek düşünmüyoruz, herkes işine gücüne ve etrafındaki güzelliklere odaklansın...
Öpüyorummm
İyi deileklerin ve motive edici yazın için teşekkürleronthebeach Afiyet olsun,şifa olsun.Hani zeytin, bağırsaklara çok iyi geliyor,çalıştırıyor..Yemek düşünüyorum aslında ben ama öğünde ne yemeliyim şu anda bana en çok ne iyi gelir diye.Gidebilsem kültür de olsa balık alacam bugün akşama balık yarın akşama da balık,pazar gününe tartı var.
Kızlar ben 71.8 gördüm. Çok mutluyum.dün saçma sapan şeylerde yedim yani bir pogacadam idirik aldim mesela hatta akşam 2 mandalina yedim. Ve sonuç bu. Sanırım ben az yediğim için kilo veremiyorum.
Bugün kahvaltımı gerçek bir karatay ci gibi yaptim.yumurta peynir domates bir mandalina, sadece kuruyemis yoktu.
Öğle ve akşam ne yerim bilmiyorum.
Afiyet olsun minnom.Hindi eti de yiyorum ama sık değil yiyeceğim bundan sonra hatırlattığın için teşeküğrler.valla zeytin de yedim ama yazmayı unutmuşumkendime
balık çok iyi olur canım ya, bir de hindi eti satılıyor markette adı m. ile başlayan hepimizin bildiği malum markette, diğerlerinde de vardır...
hindi hem tavuk gibi zararlı da değil, ben dün akşam parça hindi etiyle çok güzel bir yemek hazırladım kendime, yanına brokoli ve çiğ ıspanak salatası yaptım şifa valla...hem de bakar mısın hiç kalorisi yok...
balık da yaparsan, müthiş tariflerim var, sen nerede çalışıyorsun istanbulda mısın onu da bilmiyorum
Çok iyi canım çok.İlk günler sıkıntı yaşamadıysan sonrası daha güzel olacak maşallah sana.Günaydınlar kızlarrrbugün karatayda 3.günüm ve kendimi inanılmazhuzurlu ve hafif hissediorum. Geçen sene karatay yaptığım için mi bilmem tatlı ve ekmek ihtiyacı hissetmiyorum şimdilik.
Afiyet olsun minnom.Hindi eti de yiyorum ama sık değil yiyeceğim bundan sonra hatırlattığın için teşeküğrler.
Ispanak yıkamak bana vakit darlığından eziyet geliyor.Hamarat hanım seni maşallah.
Bu arada Karaman'dayım.
Tarifleri bekliyorum.
Seni yaramaz seni.Gizli gizli hem de haKızlar bu arada şunu da belirtmek istedim, ben her sabah tartılıyorum ama size söylemiyorum pazar gününe kadar biliyorsunuz...
İki gündür 500 gr yukarlardayım, diyorum ki allah allah ne oluyor böyle ama hiç de moralimi bozmadım çünkü müthiş hafif ve iyi hissediyorum kendimi... zaten yazdıklarımdan da görüyorsunuz ne kadar olumlu olduğumu...
Meğer bugün regl olmayayım mı?
Ondan şişlik olmuş vucudumda, valla kusura bakmasın kimsecikler bu haftanın birincisi ben olabilirim... korkun benden
Evet canım sabah yarım saat ikindin 45 dk sürüyor yolculuğum.Evet canım bu hazır ıspanak olayını değerlendireyim bi ara. ohhh misss ıspanak böreğisüper :) benim gibi günde 3 saat trafikte harcamıyorsun demektir bu... yani otur yıka ıspanağını :)))) şak şaka... hazır yıkanmışları var ya onlardan deneyebilirsin marketlerde vardır, bir sudan geçir ohhh misss
Yürüdüm 12.05 de şantiyeden çıktım 45 50 dk ayaktaydım.Marketten balık aldım kültür ama olsun bakalım.Buralarda fazla alternatif yok.Arabanın arkasına koyduk 3 derece sıcaklık akşama birşey olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada süt damlası da aldım.Yarın sabah tadına bakacağım.
Kizlar bana zayiflamaya yardimci arada icebilecegim leptinimi engellemeyen:))) yesil cay harici çay yazarmisiniz lütfennnnn
yürüyüş süper bu arada, hem de 3 derecede var ya iki katı kalori harcıyor vücut o soğukta yalnız süt damlası ne?Yürüdüm 12.05 de şantiyeden çıktım 45 50 dk ayaktaydım.Marketten balık aldım kültür ama olsun bakalım.Buralarda fazla alternatif yok.Arabanın arkasına koyduk 3 derece sıcaklık akşama birşey olmaz diye düşünüyorum.
Bu arada süt damlası da aldım.Yarın sabah tadına bakacağım.
onthebeach suyuna tarçın koyuyormuş.Sen de çaylarına atabilirsin çubuk tarçın.Ben de başlayacam yeşil çaya tarçınlı olacak.Kizlar bana zayiflamaya yardimci arada icebilecegim leptinimi engellemeyen:))) yesil cay harici çay yazarmisiniz lütfennnnn
Tesekkurlerıhlamur, adaçayı, acaili zayıflama çayı, acaili yeşil çay, tüm bitki çayları tatlım
Essah mı demek daha çok harcadım kalori beni anca gramla geçersin sen bu hafta bak demedi deme.Ha dün kendimi kötü hissettiğim içim leslie yapamadımyürüyüş süper bu arada, hem de 3 derecede var ya iki katı kalori harcıyor vücut o soğukta yalnız süt damlası ne?
Iyi fikir sagol canimonthebeach suyuna tarçın koyuyormuş.Sen de çaylarına atabilirsin çubuk tarçın.Ben de başlayacam yeşil çaya tarçınlı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?