- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Kızlar var ya ben Badem çağlası ve yeşil eriğe bayılırım.Çıktığı zaman altın değerinin bayaca altına düştüğünde yemek istiyorum.Bakın gizli gizli yemektense şimdiden izin istiyorum oklavaya razıyımonthebeach .Belki de serbesttir bilgisi olan.
Oh olurum demi inşallah.Bekliyorum çağlaları valla katur kutur.Pasta börek istemiyom.Kısır ,onların değeri altın değerinin altına düşene kadar sen bir 7-8 inmiş oluersan yersin tabi, sabah kahvaltısında, ya da öğle yemeği niyetine
darısı başıma inslh bende 60 lari görürüm biran önceİnersin ineriz
Ben de 71 kiloyla basladim 15. gun 65 dim simdi benimde ilk hedefim 60 sonra 58 sonra 55
Canım ben bu haftayı soruyorsun sanmıştım.Ben de pazar günü koca bir tabak kavrulmuş tuzlu fıstık yedim.[/QU okadardan bişey olmaz bence ufacık bir kaçamak için motivasyonumuzu düşürmeye gerek yok yola devam dicez
siz kaç kiloyla başladınız karataya ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acabaKızlar ben 71.8 gördüm. Çok mutluyum.dün saçma sapan şeylerde yedim yani bir pogacadam idirik aldim mesela hatta akşam 2 mandalina yedim. Ve sonuç bu. Sanırım ben az yediğim için kilo veremiyorum.
Bugün kahvaltımı gerçek bir karatay ci gibi yaptim.yumurta peynir domates bir mandalina, sadece kuruyemis yoktu.
Öğle ve akşam ne yerim bilmiyorum.
evet pişman oldum bende ama is işten geçti buna rahmen sabah tartida kilo verdiğimi gördüm çok mutluyumo çikolata tek başına önemli değil de, insülin direncinle oynaması kötü... sonraki gün daha çok acıktırır, kilo vermeni epey yavaşlatır, bir daha yapma, bir ısırık bile alma, zehir o zehir
ıhlamur beni çok rahatlatip dinlendiriyor hatta suan hemen bitane yapıyorum ayrica mineral deposu tam bir şifaKizlar bana zayiflamaya yardimci arada icebilecegim leptinimi engellemeyen:))) yesil cay harici çay yazarmisiniz lütfennnnn
73 ile başladım ve 10 gün oldu.1.2 kilo vermiş oldum.siz kaç kiloyla başladınız karataya ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba
İntarnette gezerken şöyle birşey buldum alıntı bunlar ha;
Gİ 0 – 30 arası ise doyana kadar yiyoruz,
Gİ 31 – 55 arası ölçülü yiyoruz (Örneğin Nohut, bulgur),
Gİ 56 – 70 arası yemiyoruz veya eser miktarda yiyoruz (Örnek haşlanmış havuç),
Gİ 71 – 100 Mutfağa bile sokmuyoruz.
Ohh afiyet olsun.Ben de bayılırım.Ama alışverişe gidecek vakit bulamıyorum ben.Arabada kullanamıyorum.
beyaz cay cnm. Dönüşümlü olarak ıcıyorum yeşil cay ve beyaz Çayı. Cok etki edıyor bende.Kizlar bana zayiflamaya yardimci arada icebilecegim leptinimi engellemeyen:))) yesil cay harici çay yazarmisiniz lütfennnnn
Cok tesekkurler...ıhlamur beni çok rahatlatip dinlendiriyor hatta suan hemen bitane yapıyorum ayrica mineral deposu tam bir şifa
nane cayi yada rezenede sakinleştiren sağlıklı çağlardan o yüzden diyette oluşacak sitresini engeller
ayrıca kekik yada biberiye çayı direk zayiflatmak için de kullanilan caylardir bunları tek yada bir kaç çayı karıştırarak da içebilirsiniz
hepsinin saymakla bitmez faydaları var
ahahaha insallah deymezZO2718 seni çok pis kıskanıyorum. İnşallah metabolizmana nazar degdirmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?