Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İntarnette gezerken şöyle birşey buldum alıntı bunlar ha;
Gİ 0 – 30 arası ise doyana kadar yiyoruz,

Gİ 31 – 55 arası ölçülü yiyoruz (Örneğin Nohut, bulgur),

Gİ 56 – 70 arası yemiyoruz veya eser miktarda yiyoruz (Örnek haşlanmış havuç),

Gİ 71 – 100 Mutfağa bile sokmuyoruz.

onların değeri altın değerinin altına düşene kadar sen bir 7-8 inmiş oluersan yersin tabi, sabah kahvaltısında, ya da öğle yemeği niyetine

arkadaşlar bende 2 ay öncesine kadar 82 kiloydum boyumda 1.65 yani bayağı kiloluydum, forumlarda aynı sizin yaptığınız gibi çare ararken bir arkadaşın tavsiyesini gördüm (winterbeform) ve ümitsizce, son çare olarak denedim ve 2 ayda 11 kilo verdim şuan 71 kiloyum vermeyede devam ediyorum çok ilgililer danışmanları var kilonuzu kitle endeksinizi takip ediyorlar

İnersin ineriz
Ben de 71 kiloyla basladim 15. gun 65 dim simdi benimde ilk hedefim 60 sonra 58 sonra 55
darısı başıma inslh bende 60 lari görürüm biran öncesonrada 50leri görürüz inslhama yaparız ben inanıyorum ve hatta bugün tartildim biraz gitmiş bile 70.5 olmuşum

siz kaç kiloyla başladınız karataya ne kadar sürede kaç kilo verdiniz acaba

o çikolata tek başına önemli değil de, insülin direncinle oynaması kötü... sonraki gün daha çok acıktırır, kilo vermeni epey yavaşlatır, bir daha yapma, bir ısırık bile alma, zehir o zehir
evet pişman oldum bende ama is işten geçti buna rahmen sabah tartida kilo verdiğimi gördüm çok mutluyumbidaha kaçamak yok

Kizlar bana zayiflamaya yardimci arada icebilecegim leptinimi engellemeyen:))) yesil cay harici çay yazarmisiniz lütfennnnn
ıhlamur beni çok rahatlatip dinlendiriyor hatta suan hemen bitane yapıyorum ayrica mineral deposu tam bir şifa
nane cayi yada rezenede sakinleştiren sağlıklı çağlardan o yüzden diyette oluşacak sitresini engeller
ayrıca kekik yada biberiye çayı direk zayiflatmak için de kullanilan caylardir bunları tek yada bir kaç çayı karıştırarak da içebilirsiniz
hepsinin saymakla bitmez faydaları var

Basmati pirincin glisemik indeksi 50 onü yiyebilir miyiz acaba? Kitaplarda ondan bahsetmiyordu ama

Merhabalar ben de diyet mağdurlarındanım bi türlü zayıflayamıyorum 2 ay sonra düğünüm olacak ve ben yusyuvarlar oluyorum gelinlik deneyince hep 50-52 kilo arasında giderdim şimdi 65 kiloyum diyetisyene gittim 2 haftadır hiç zayıflayamadım moralim çok bozukdu doğal olarak son çare karatay diyetine kaldım en azından 56 falan olabilsem yine neyse diyecem Ama her yerde farklı şeyler yazıyo bu diyetle ilgili ben de hekimim ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biri bana yol göstersin lütfen

Cok tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…