Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

tatlım günaydın sen bugün yoksun ama beslenme şeklini bozmayacağına eminim, yemeğin de çok sağlıklı olmuş fotoğrafta gördüğüm kadarıyla, aynen devam

Yaaaa bir insan bu kadar mııı iyi olur yaaaa bana yazmış yaaaa onthebeach sanaaaaa kocamannnnnnnnn

Yooook yooook dünde bozmadım Allah ın izniyle devam birazdanda kahvaltımı hazırlayacağım resimleyip atacağım Yokluğumda bile beni unutmamışsınnnnnn çokkkk iisiiiiin çooooook canım arkadaşımmmmmm

günaydın kızlar bol yeşil we kırmızı biberli tereyağlı 2 yumurta 5 zeytin 1 awuç cewiz 4 dilim peynir il açtım günü
kızlar benim hafta sonu günüm war kendime ne söz weririsem wereyim hatta bi seferinde çay serwisinden sonra gititm güne ama dayanamıorum yiyorum acaba ayada 1 kaçamak yapsam olabilir mi ki

Arkadaşlar kahvaltım bu ama ben cevizi filan unuttum evde kaldı onun yerine bol böyle salata yaptım doydum 2 yumurta yine tabi ki kalvaltıma eşlik eden bir deee doğuş kayısı çayı herkeslereeeee afiyet olsunnnnn akşam da karnabahar kısırı yiyeceğim misler gibi yanında 1 bardak kefir ileeee cevizim filan olmayınca topik peynirimi fazla yedim zaten tuzu yok denecek kadar az çok güzeldiii ellerime sağlıkkkkkkkkkkkkk

Bence yapma canım yanına karnabahar dan kısır hazırla güzelce al sefer tasını oooohhhh mis gibiiiii yanında da duble çay daha ne olsunnnn kiiii ayda bir kaçamak yapabilirsin ama bence onu da canan hocanın izin verdiği lahmacunla olmasını tavsiye ederim. Sabretmesini bil derim 5 dk sonra yediklerinin tadı agzından gidecek sonra ortaya kocaman bir PİŞMANLIK ve tartıdaki + seni daha üzecek emin ol ama yemezsen ordan çıkana kadar üzüleceksin sonra geçecek ama diğer türlü hem üzüntü pişmanlık hem de yerinde sayacağın kocaman bir kilo artışı olacak.

Günaydın kızlar.
Akşam yemeğim bol salata Ispanak kıymalı , bol balık.Aslında balıktan sonra tahin helvası varmış ama bu seferde yemedim.
Sabah kahvaltısı klasik karatay artık peynir yiyemiyırum Afedersiniz sanki hamile gibi öğürmeye başlıyorum.
Süt içsim olur mu peynir yerine.

Afiyet olsun canım.Gene harika görünüyor kahvaltın ama biberler yok , çok sevimlilerdi.Ama kuruyemiş karbonhidrat bizim için önemli sakın unutma akşamdan koy çantana kokmaz etmez.
Bu arada karnabahar kısınının tadı normal kısır kadar güzel oluyor mu?

Afiyet olsun canım.Kaçamak izinlilerden varsa yap.yoksa arkadaşın dediği gibi kap sefer tasını yola koyul içindekuleri de kimseyle paylaşma haaaa.

günaydın tatlım
tabiki de olur, tahsildaroğlu kahvaltılık lor peynirini de öneririm, krem peynir gibi hiç peynire benzemiyor

Günaydın
Mükemmel bir kahvaltı yine, içim açıldı, erimeye devam valla

canım teşekkür ederim, sen de çok iyisin, bakalım bugün nasıl mucizevi şekilde eriycez

Ben çok seviyorum canım yaaaa karnabahar kokusu hafif oluyor ama çiğ köfte kısır isteğimi alıyor yok ediyor bence çokta sağlıklı bir yiyecek tavsiye ederim

canım teşekkür ederim, sen de çok iyisin, bakalım bugün nasıl mucizevi şekilde eriycez
aaayyyy canımmm ben teşekkür ederim. inşallah ya pazartesiyi gerçekten iple çekiyorum ben vallahi acaba ne kadar zayıflamış olacağız merak içindeyim umarım iyi bir düşüş olur hepimiz içinnn.

hoşgeldin senin durumun bence tamamen stresten ve kilo vereceğine olan inancının kırılmış olmasından...
ben de diyetisyene gidiyorum... ara öğün falan veriyor, dinliyorum hııı hııı diyorum...

sonra geliyorum eve bildiğim karatay diyetine devam, sırf tartılmak için gidiyorum anlayacağın mesela geçen hafta 700 gr yağ yaktığımı öğrenince havalara uçtum...
daha önce ara öğünle haftada 300 gr bile yağ yakamıyor hatta alıyordum senin gibi sinirlerim gerilmişti...

neyse temel prensipleri yazıyım hemen başla vakit kaybetme:

sabah 2 yumurta kayısı ya da tereyağında yapıyorsun, avıç kadar peynir, yeşillikler, domates, salatalık, 15 zeytin, 15 fındık fıstık, dilersen bir bardak süt.... bununla 5-6 saat duracaksın mutlaka, çünkü vücut süre uzadıkça yağ yakıyor.... öğle akşam tavuk, yanına sebze, salata, yoğurt yiyebilirsin doyana kadar.... bakliyat serbest ama sen şimdilik yeme... ekmek kesinlikle yok
bir karatay kitabı al okumaya başla...

bu şekilde haftada 2 kilon garanti senin, hiç stres yapma, bol su iç yürüyebilirsen 1 saat de yürü

bye

bence gitme, ben haftasonu kıbrıs programımı erteledim üstelik çok güzel açık havada spor yapma imkanı da olacaktı... ama akşam gurupla yenir, sabah otelde bir hata yaparım diye iptal ettim... sen de gitmeyiver... ya da kaçamak yapma...

pardon yani, zayıflamak herşeyden önemli şu an... bence herkes boğazını tutsun, pazartesi sabahı kilo vermeyen kimseyi görmek istemiyorum, moraliniz bozulacak, ağlıycaksınız burada...

Günaydın Hanımlar,

Dün hindi sote diyebileceğim yemekten bir tabak,
bir kutu keçi yoğurdu (200 gr'lık Kutu)
İki dolu avuç da ceviz fındık fıstık yiyerek akşamı tamamladım

Kahvaltıda
Mozerella peynirli iki yumurta sahanda...
Bir bardak keçi sütü
Bir avuç kuruyemiş yedim

Zeytin yoktu evde, onu atlamış oldum, daha doğrusu o kadar tok uyandım ki, çok zorlanarak yedim bunları da

Şimdi kahvemi, çayımı içiyorum...

herkese başarılar, unutmayın hanımlar bugünden sonra sadece 2 günümüz kalıyor herkes erisin lütfen

Afiyet olsun canım benimmm. İnşallah yaaaa bende merak ediyorum kıyafetlerden fark etmedim sen gibi ama umarım zayıflıyordurum. hiç kaçamaksız geçti başladım başlayalı umarım dediğin gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…