- 14 Ekim 2015
- 211
- 340
- 33
tatlım günaydın sen bugün yoksun ama beslenme şeklini bozmayacağına eminim, yemeğin de çok sağlıklı olmuş fotoğrafta gördüğüm kadarıyla, aynen devam
günaydın kızlar bol yeşil we kırmızı biberli tereyağlı 2 yumurta 5 zeytin 1 awuç cewiz 4 dilim peynir il açtım günü
kızlar benim hafta sonu günüm war kendime ne söz weririsem wereyim hatta bi seferinde çay serwisinden sonra gititm güne ama dayanamıorum yiyorum acaba ayada 1 kaçamak yapsam olabilir mi ki
Afiyet olsun canım.Gene harika görünüyor kahvaltın ama biberler yok , çok sevimlilerdi.Ama kuruyemiş karbonhidrat bizim için önemli sakın unutma akşamdan koy çantana kokmaz etmez.Arkadaşlar kahvaltım bu ama ben cevizi filan unuttum evde kaldıonun yerine bol böyle salata yaptım doydum 2 yumurta yine tabi ki kalvaltıma eşlik eden bir deee doğuş kayısı çayı herkeslereeeee afiyet olsunnnnn akşam da karnabahar kısırı yiyeceğim misler gibi yanında 1 bardak kefir ileeee cevizim filan olmayınca topik peynirimi fazla yedim zaten tuzu yok denecek kadar az çok güzeldiii ellerime sağlıkkkkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 1968337
Afiyet olsun canım.Kaçamak izinlilerden varsa yap.yoksa arkadaşın dediği gibi kap sefer tasını yola koyul içindekuleri de kimseyle paylaşma haaaa.günaydın kızlar bol yeşil we kırmızı biberli tereyağlı 2 yumurta 5 zeytin 1 awuç cewiz 4 dilim peynir il açtım günü
kızlar benim hafta sonu günüm war kendime ne söz weririsem wereyim hatta bi seferinde çay serwisinden sonra gititm güne ama dayanamıorum yiyorum acaba ayada 1 kaçamak yapsam olabilir mi ki
Günaydın kızlar.
Akşam yemeğim bol salata Ispanak kıymalı , bol balık.Aslında balıktan sonra tahin helvası varmış ama bu seferde yemedim.
Sabah kahvaltısı klasik karatay artık peynir yiyemiyırum Afedersiniz sanki hamile gibi öğürmeye başlıyorum.
Süt içsim olur mu peynir yerine.
Arkadaşlar kahvaltım bu ama ben cevizi filan unuttum evde kaldıonun yerine bol böyle salata yaptım doydum 2 yumurta yine tabi ki kalvaltıma eşlik eden bir deee doğuş kayısı çayı herkeslereeeee afiyet olsunnnnn akşam da karnabahar kısırı yiyeceğim misler gibi yanında 1 bardak kefir ileeee cevizim filan olmayınca topik peynirimi fazla yedim zaten tuzu yok denecek kadar az çok güzeldiii ellerime sağlıkkkkkkkkkkkkk Eki Görüntüle 1968337
canımYaaaa bir insan bu kadar mııı iyi olur yaaaa bana yazmış yaaaaonthebeach sanaaaaa kocamannnnnnnnn
Yooook yooook dünde bozmadım Allah ın izniyle devam birazdanda kahvaltımı hazırlayacağım resimleyip atacağımYokluğumda bile beni unutmamışsınnnnnn çokkkk iisiiiiin çooooook canım arkadaşımmmmmm
Afiyet olsun canım.Gene harika görünüyor kahvaltın ama biberler yok , çok sevimlilerdi.Ama kuruyemiş karbonhidrat bizim için önemli sakın unutma akşamdan koy çantana kokmaz etmez.
Bu arada karnabahar kısınının tadı normal kısır kadar güzel oluyor mu?
Basmati pirincin glisemik indeksi 50 onü yiyebilir miyiz acaba? Kitaplarda ondan bahsetmiyordu ama
Dün gelemedim kızlar
Bu gün
Sabah
Soğanlı yumurta
Zeytin
Beyaz peynır
Cevız
3 gün kurusu
Maydanoz
Süt
Akşam
Mercımek Çorbası
Mantarlı et sote
2,5 lt su
Yeşil cay
canımteşekkür ederim, sen de çok iyisin, bakalım bugün nasıl mucizevi şekilde eriycez
Merhabalar ben de diyet mağdurlarındanım bi türlü zayıflayamıyorum 2 ay sonra düğünüm olacak ve ben yusyuvarlar oluyorum gelinlik deneyince hep 50-52 kilo arasında giderdim şimdi 65 kiloyum diyetisyene gittim 2 haftadır hiç zayıflayamadım moralim çok bozukdu doğal olarak son çare karatay diyetine kaldım en azından 56 falan olabilsem yine neyse diyecem Ama her yerde farklı şeyler yazıyo bu diyetle ilgili ben de hekimim ama ne yapacağımı şaşırmış durumdayım biri bana yol göstersin lütfen
aaayyyy canımmm ben teşekkür ederim. inşallah ya pazartesiyi gerçekten iple çekiyorum ben vallahi acaba ne kadar zayıflamış olacağız merak içindeyim umarım iyi bir düşüş olur hepimiz içinnn.
günaydın kızlar bol yeşil we kırmızı biberli tereyağlı 2 yumurta 5 zeytin 1 awuç cewiz 4 dilim peynir il açtım günü
Günaydın Hanımlar,
Dün hindi sote diyebileceğim yemekten bir tabak,
bir kutu keçi yoğurdu (200 gr'lık Kutu)
İki dolu avuç da ceviz fındık fıstık yiyerek akşamı tamamladım
Kahvaltıda
Mozerella peynirli iki yumurta sahanda...
Bir bardak keçi sütü
Bir avuç kuruyemiş yedim
Zeytin yoktu evde, onu atlamış oldum, daha doğrusu o kadar tok uyandım ki, çok zorlanarak yedim bunları da
Şimdi kahvemi, çayımı içiyorum...
herkese başarılar, unutmayın hanımlar bugünden sonra sadece 2 günümüz kalıyor herkes erisin lütfen
tesekkur ederım cnm. 1 saatte yürüyüş yapmıştım unutmuşum :))ooo mükemmel... sen de iki öğüncüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?