- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Teşekkür ederim canım,inşallah biran önce iyileşir.Kafam orda.
Biraz moralim bozuk evet ama tartının etksi mi hastalığın mı bilmiyorum beynim durgun.Ama her zaman doludizgin olmuyor hayat.İnşallah Allahım sağlık versin.
Belki de regl den dolayıo böyle oldu.Hafta ortası bir daha tartılmayı düşünüyorum.Desteğin için teşekkürler canım.Fıstık yok.Ama 3 öğün yapacağım 2 öğün beni zorluyacak galiba.
Geçmiş olsun canım AminGünaydın herkese,geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar.Allah razı olsun.Halen toparlanamadık ,inşallah biran önce toparlar kuzum.Baya kötü ağzından lokma geçmiyor.ALLAHIM ŞİFA VER HEPİMİZE.
Sabah kahvaltım,
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeytin
3 gün kurusu
biraz fıstık (@onthebeach kaseyle yemedim bak :) )
Hafta sonu yürüyüş ya da hareket yapamadım.
Herkese sağlıklı ,huzurlu bol yürüyüşlü bir hafta diliyorum.
kesinlikle katiliyorum canım benimde aynı şey oldu hedefime ulasamadm 5gün 800gr gitmişken son iki gün bulgurdan sonra gram oynamadıaynısını düşündüm kesin bulgurdan dedim bende bidaha yemiycem
evet canım çok haklısın ben meyce ve kuru meyve tuketmiyorum yavaslatmasin die cevizide bir iki gun dışında sadece sabah tuketiyorum 3-4 cevizi gecmiyorum zaten reglmde yarın biticek oda farkettirir kesintabi ya, o içli köfte kandırmacasına takıldık üçümüzbir de tarifler falan havada uçtu... neyse deneme yanılmayla biz doğru yolumuza devam ederiz, bunun acısını çıkartlaım derim, birkaç gün kuru meyve ve meyve de kesilsinnn
İnşallah yürüyceğim canım,bugün öğle yemeğinde et sote varmış,3 öğün yapmak mantıklı, çalıştığımız ve erken kalktığımız için acıkıyoruz, bu sefer akşam fıstığa dadanacağına güzel bir öğlen yemeği idealdir derim... herşeye rağmen yürümeni aksatma lütfen ben de yürüycem bu hafta
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah kısa zamanda kendine gelir.Geçmiş olsun canım Amin
Aynen canımGünaydın tatlım, kesinlikle haklısın... bulgur acayip yavaşlatıyor olayı, çiğ çerezi de sabah yemek lazım, meyveye hiç gerek yok... tabi hızlı erimek istiyorsak... haydi bakalım yola devammm
Aynen yemiyelim canım.kesinlikle katiliyorum canım benimde aynı şey oldu hedefime ulasamadm 5gün 800gr gitmişken son iki gün bulgurdan sonra gram oynamadıaynısını düşündüm kesin bulgurdan dedim bende bidaha yemiycem
İnşallah yürüyceğim canım,bugün öğle yemeğinde et sote varmış,
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah kısa zamanda kendine gelir.
Sana katiliyorum canimGünaydın kızlar tartıda bir Gr bile eksilmemişim canım sıkıldı.İstediğim kiloya gelinceye kadar ağzıma birdaha bulgur falan koymayacağım.Kilolarımı verip ondan sonra yiyeceğim.Sizede tavsiyem sadece protein+sebze+çiğ çerez+yoğurt türevleri ile beslenmeniz..Nisan sonuna kadar bu kilolardan kurtulup normal hayatıma devam etmek istiyorum.Bu yaşlarımıza kadar herşeyi bol bol yedik 2 ay yemezsek ölmeyiz.Birbirimize destek olalım.Moralimizi yüksek tutalım.Bu hafta bol bol kilo vermek dileğiyle.
İnşallah canım en az 2 gitmeli bu hafta inşallah.Sana katiliyorum canim
Seker orucuna basladim bugun senin dedigin gibi bakliyat yok (kurufasulye ve mercimek var gi dusuk cunku) sabah yedigim gun kurusunu da yemicem meyve zaten hiç yemiyorum bu hafta daha farkli olacak bizim icin
Evet canım bu hafta süper olucazSana katiliyorum canim
Seker orucuna basladim bugun senin dedigin gibi bakliyat yok (kurufasulye ve mercimek var gi dusuk cunku) sabah yedigim gun kurusunu da yemicem meyve zaten hiç yemiyorum bu hafta daha farkli olacak bizim icin
kızlar bugün mü kilo bildirimi yapıooduk gerçi benim için çok da parlak bi hafta olmadı haftasonu günde dayanamadım yaptığım kaçamağı afftemedi karataysadece 300 gr gitmiş (((
kızlar bugün mü kilo bildirimi yapıooduk gerçi benim için çok da parlak bi hafta olmadı haftasonu günde dayanamadım yaptığım kaçamağı afftemedi karataysadece 300 gr gitmiş (((
Kahvaltim
Haslanmis yumurta
Lor peyniri
Zeytin
Roka tere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?