Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

3 öğün yapmak mantıklı, çalıştığımız ve erken kalktığımız için acıkıyoruz, bu sefer akşam fıstığa dadanacağına güzel bir öğlen yemeği idealdir derim... herşeye rağmen yürümeni aksatma lütfen ben de yürüycem bu hafta

Geçmiş olsun canım Amin

kesinlikle katiliyorum canım benimde aynı şey oldu hedefime ulasamadm 5gün 800gr gitmişken son iki gün bulgurdan sonra gram oynamadıaynısını düşündüm kesin bulgurdan dedim bende bidaha yemiycem

tabi ya, o içli köfte kandırmacasına takıldık üçümüz bir de tarifler falan havada uçtu... neyse deneme yanılmayla biz doğru yolumuza devam ederiz, bunun acısını çıkartlaım derim, birkaç gün kuru meyve ve meyve de kesilsinnn

evet canım çok haklısın ben meyce ve kuru meyve tuketmiyorum yavaslatmasin die cevizide bir iki gun dışında sadece sabah tuketiyorum 3-4 cevizi gecmiyorum zaten reglmde yarın biticek oda farkettirir kesin canım biz bidaha kimseye uymayalim üçümüz böyle devam edelim kesin bu hafta süper vericez inaniyorumbulgur meyve yok cerez sadece sabah hadi kızlar motivasyona devam

İnşallah yürüyceğim canım,bugün öğle yemeğinde et sote varmış,

Geçmiş olsun canım Amin
Çok teşekkür ederim canım.İnşallah kısa zamanda kendine gelir.

Günaydın tatlım, kesinlikle haklısın... bulgur acayip yavaşlatıyor olayı, çiğ çerezi de sabah yemek lazım, meyveye hiç gerek yok... tabi hızlı erimek istiyorsak... haydi bakalım yola devammm
Aynen canım

kesinlikle katiliyorum canım benimde aynı şey oldu hedefime ulasamadm 5gün 800gr gitmişken son iki gün bulgurdan sonra gram oynamadıaynısını düşündüm kesin bulgurdan dedim bende bidaha yemiycem
Aynen yemiyelim canım.

Sana katiliyorum canim
Seker orucuna basladim bugun senin dedigin gibi bakliyat yok (kurufasulye ve mercimek var gi dusuk cunku) sabah yedigim gun kurusunu da yemicem meyve zaten hiç yemiyorum bu hafta daha farkli olacak bizim icin

Biz diyete başladık kış geri geldi mübarek.Yağmurda çamurda Apar topar dakika ile spor yapıyoruz.Hava düzelse akşam yemekten sonra alır ailemi sahile yürüyüşe çıkarım.Saatlerce yürüme fırsatım olur.Havalar düzeliyormuş artık inşallah.Nisan sonuna kadar istediğim kiloya gelmeliyim.Çok taktım kafama.

Sana katiliyorum canim
Seker orucuna basladim bugun senin dedigin gibi bakliyat yok (kurufasulye ve mercimek var gi dusuk cunku) sabah yedigim gun kurusunu da yemicem meyve zaten hiç yemiyorum bu hafta daha farkli olacak bizim icin
İnşallah canım en az 2 gitmeli bu hafta inşallah.

Sana katiliyorum canim
Evet canım bu hafta süper olucaz

onthebeach 63.5kg - 62.9kg (600 gr)
papatyada123 62.4kg
mini93 52.5kg - 51.8kg (700 gr)
Pegasus07 65.8kg -65.2kg (600 gr)
yenidencan 101.2kg - 101.1kg (100 gr)
mirafatos 71.3kg - 70.5kg (800 gr)
ZO2718 65.0kg - 65.0kg ( 0 gr)

missFrezya 69.5kg -68.5kg (1.0 kg)
ElvedaKilolar 64.0kg -63.2kg (800 gr)
tudoshimido 60.5kg - 59.4kg (1.1 kg)
denvir 72.1kg - 71.5kg (600 gr)
marselinda 80.5kg - 80.2kg (300 gr)
elmadilimi 111.0kg

kızlar bugün mü kilo bildirimi yapıooduk gerçi benim için çok da parlak bi hafta olmadı haftasonu günde dayanamadım yaptığım kaçamağı afftemedi karatay sadece 300 gr gitmiş (((

pardon canım karıştırmışım... 80.2 kg oldun sen, gayet iyi, merak etme daha çok verdin ama vücudun kütleyi korumak için su tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…