Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kız sen ne nasıl iyisinnnn yaaa sayende yüzüm güldü bugün çok motivem düşmüştü ki sen süper motive ettin beniiiiiiiii

sen de çok iyisin tatlım aman moral bozma, baksana muhteşem bu hızla gidersen ay sonunda 6 kg gitmiş olur... nasıl mı? yaktığın yağ kadar da su bırakıyor vucudun... direniyor direniyor salıyor ağırlığı... hadi bakalım devam

ellerine sağlık onthebeach canım harika motive ediyorsun iyiki varsın

Hanımla D vitamini ve B vitamini takviyesi yapıyor musunuz? Bunlar kilo vermek için gerekli biliyorsunuz, diğer bir önerim de probiyotik almanız ya da kefir tüketmeniz, bağırsaklardaki faydalı bakteri de yağ yakımını tetikliyor biliyorsunuz... sadece minnaaakkkk bir hatırlatma...

Amacımız, sağlıklı, ince ve güzel olmak unutmayın
Amacımız canımızın anlık çektiği abuk subuk gıdalarla midemizi doldurup kendimizi b.k gibi hissetmek değil

bende bugün kefire başladım haftayada D ve B vitamini mi ölç durmeyi düşünüyordum gercekten önemli ek olarak kansızlık demir eksikligi de kilo vermeyi önler bence uzun zamandir baktirmayanlar varsa bi degerlerini ölçdursunler

Baslamadan kan degerlerime baktirmistim
D vitamini aliyorum hafta 1 kez

Sağlıklı ince ve güzel işte bunu istiyorum

Wücut uzun süre takıldığı kilolara inince orada bi süre takılırmış buaralara plato Kilo denirmiş biraz sabredirse wücudun direnci kırılır.. Biraz sabır biraz azim umarım bu Son rejimimiz olsun

Iyı Akşamlar arkadaşlar
Sabah
Peynırli Karatay. Yumurtayı yutamadım attık bende yemedım yınede aksama kadar acıkmadım
Aksam
1 lahmacun , salata, ayran, domates Çorbası kremasız
2 lt su
Spor yok
Beyaz cay

Kızlar moralim çok bozuk.....
Benim tartım çok eski kadranlı olanlardan karataya baslicam diye çıkardım tartildim 71 gosteriyo -6 verdim biliyorsunuz 65 oldum.
Arkadasimda tartildim 5 kilo fazla gosteriyo onunki yanlis diye dusunduk ama disarda hassas terazide tartilmis doğru deyince bugun yine çıktım başka bir tartiya 69.4
Yahu hadi 1 yada 2 kilo yanlis tartsa neyse 5 kilo nedir

Sonuç olarak başladığım yerdeyim gibi bisey oldu ilk 76 kiloymusum

Ama yılmak yok tabi hedefe 10 kilo var artik
onthebeach kilomu 69.4 olarak güncellersen sevinirim

Çok üzüldüm canım ya Benimde 8 kilom var beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah.

Üzülme cnm. sonuç olarak 6 kılo vermişsin yıne. Kararlı olduktan sonra hedef uzak degıl.

Herkese merhaba
Ben de aranıza katılmayı çok isterim.doğum sonrası kilo aldım.cumartesiden beri takip ediyorum sizi.başlayalı 3 gün oldu bugün.

72.2 kiloyum boyum 1.68
Hedefim her hafta 1 kiloyla 10 haftada 10 kilo.ramazana kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…