- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
sen zaten niye beğenmedin ki verdiğin kiloyu? valla 800 gr müthiş ama daha fazla vermişsindir, devam et haftaya daha fazla kg gidecek
Kız sen ne nasıl iyisinnnn yaaa sayende yüzüm güldü bugün çok motivem düşmüştü ki sen süper motive ettin beniiiiiiiii
ellerine sağlık onthebeachsabit kalmakya takılmamız tamamen psikolojik...
bunun matematiği farklı, devamlı aynı şeyi tekrar edip sıkıcı olmak istemiyorum ama, tartıda aynı kiloda olsak bile bu birşey ifade etmiyor...
hepimiz en az 500 gr yağ yakıyoruz haftada...
ama vücut onun yerine suyu hapsediyor ki, kütlesi azalmasın... yani direnç gösteriyor... fizik kuralı bu... tüm sistemler enerjilerini sabit tutmaya meyilli...
eğer biz o esnada aaa o kadddaaarrr emeğe hala kilo veremedim deyip de bozmazsak bir hafta sonra bırakıyor suyu ve verdiğimizi görüyoruz...
o psikolojiye meydan okuyun lütfen, bakın bu çokkkk önemli... yılmak yok yola devam, haftaya safralar atılmış herkes zayıflamış olacak
ellerine sağlık onthebeachcanım harika motive ediyorsun iyiki varsın
Baslamadan kan degerlerime baktirmistimHanımla D vitamini ve B vitamini takviyesi yapıyor musunuz? Bunlar kilo vermek için gerekli biliyorsunuz, diğer bir önerim de probiyotik almanız ya da kefir tüketmeniz, bağırsaklardaki faydalı bakteri de yağ yakımını tetikliyor biliyorsunuz... sadece minnaaakkkk bir hatırlatma...
Amacımız, sağlıklı, ince ve güzel olmak unutmayın
Amacımız canımızın anlık çektiği abuk subuk gıdalarla midemizi doldurup kendimizi b.k gibi hissetmek değil
Wücut uzun süre takıldığı kilolara inince orada bi süre takılırmış buaralara plato Kilo denirmiş biraz sabredirse wücudun direnci kırılır.. Biraz sabır biraz azim umarım bu Son rejimimiz olsunsabit kalmakya takılmamız tamamen psikolojik...
bunun matematiği farklı, devamlı aynı şeyi tekrar edip sıkıcı olmak istemiyorum ama, tartıda aynı kiloda olsak bile bu birşey ifade etmiyor...
hepimiz en az 500 gr yağ yakıyoruz haftada...
ama vücut onun yerine suyu hapsediyor ki, kütlesi azalmasın... yani direnç gösteriyor... fizik kuralı bu... tüm sistemler enerjilerini sabit tutmaya meyilli...
eğer biz o esnada aaa o kadddaaarrr emeğe hala kilo veremedim deyip de bozmazsak bir hafta sonra bırakıyor suyu ve verdiğimizi görüyoruz...
o psikolojiye meydan okuyun lütfen, bakın bu çokkkk önemli... yılmak yok yola devam, haftaya safralar atılmış herkes zayıflamış olacak
Umarım haftaya daha iii skor yazıcam canımpardon canım karıştırmışım... 80.2 kg oldun sen, gayet iyi, merak etme daha çok verdin ama vücudun kütleyi korumak için su tutuyor
Çok üzüldüm canım yaKızlar moralim çok bozuk.....
Benim tartım çok eski kadranlı olanlardan karataya baslicam diye çıkardım tartildim 71 gosteriyo -6 verdim biliyorsunuz 65 oldum.
Arkadasimda tartildim 5 kilo fazla gosteriyo onunki yanlis diye dusunduk ama disarda hassas terazide tartilmis doğru deyince bugun yine çıktım başka bir tartiya 69.4
Yahu hadi 1 yada 2 kilo yanlis tartsa neyse 5 kilo nedir
Sonuç olarak başladığım yerdeyim gibi bisey oldu ilk 76 kiloymusum
Ama yılmak yok tabi hedefe 10 kilo var artik
onthebeach kilomu 69.4 olarak güncellersen sevinirim
Üzülme cnm. sonuç olarak 6 kılo vermişsin yıne. Kararlı olduktan sonra hedef uzak degıl.Kızlar moralim çok bozuk.....
Benim tartım çok eski kadranlı olanlardan karataya baslicam diye çıkardım tartildim 71 gosteriyo -6 verdim biliyorsunuz 65 oldum.
Arkadasimda tartildim 5 kilo fazla gosteriyo onunki yanlis diye dusunduk ama disarda hassas terazide tartilmis doğru deyince bugun yine çıktım başka bir tartiya 69.4
Yahu hadi 1 yada 2 kilo yanlis tartsa neyse 5 kilo nedir
Sonuç olarak başladığım yerdeyim gibi bisey oldu ilk 76 kiloymusum
Ama yılmak yok tabi hedefe 10 kilo var artik
onthebeach kilomu 69.4 olarak güncellersen sevinirim
Benımde 8 kılo kaldı. Hadı bırlıkte kurtulalım fazlalıklardan :)Çok üzüldüm canım yaBenimde 8 kilom var beraber istediğimiz kiloları görürüz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?