Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

onthebeach 63.5kg - 62.9kg (600 gr)
papatyada123 62.4kg -61.9kg (500 gr)
mini93 52.5kg - 51.8kg (700 gr)
Pegasus07 65.8kg -65.2kg (600 gr)
yenidencan 101.2kg - 101.1kg (100 gr)
mirafatos 71.3kg - 70.5kg (800 gr)
ZO2718 65.0kg - 65.0kg ( 0 gr)

missFrezya 69.5kg -68.5kg (1.0 kg)
ElvedaKilolar 64.0kg -63.2kg (800 gr)
tudoshimido 60.5kg - 59.4kg (1.1 kg)
denvir 72.1kg - 71.5kg (600 gr)
marselinda 80.5kg - 80.2kg (300 gr)
elmadilimi 111.0kg

Arkadaşlar 1. 2. ve 3. açıklıyorum

tudoshimido 60.5kg - 59.4kg (1.1 kg)
missFrezya 69.5kg -68.5kg (1.0 kg)
mirafatos 71.3kg - 70.5kg (800 gr) ve ElvedaKilolar 64.0kg -63.2kg (800 gr)

Ellerine sağlık onthebeach çok teşekkürler.
Bu hafta kilo verenleri ve dereceye girenleri tebrik ediyorum.
Kızlar yürüyüşümü yaptım . Galiba ben de boğaz enfeksiyonu oluyorum.
Öğle yemeğim ;
1 kase mercimek çorbası (tencerede toplam 1 kaşık un varmış)
1 dolu tabak et sote
400ml ayran
Turşu kurusoğan.

Çok güzel olmuş hayatım, afiyet bal şeker olsun, bu seni akşam yemeğine kadar tutar, aman gözünü seviyim fıstık yeme akşam, fıstık boğaz enfeksiyonuna iyi gelmiyor ama yoğurdun içine zerdeçal, zencefil, tarçın karıştırıp ye bak nasıl iyi geliyor leptinime dokunma

ilk 3 e girmisim minik kaçamaklara rahmen harika süper kızlar hepimize tebrikler haftaya hepimiz çok çok daha iyi olucaz yola devambu hafta yürüyüş yapamaya da çalışıcam

Sabah:
Fasulyeli yumurta yada yumurtali fasulye
Öğle:
Dünkü balıklardan ve yeşil salata yarım elma
Aksam: yoğurtlu semizotu ve yeşil mercimek çorbası

1 saat step+pilates ve bol su inş.

Bugün evde kalan yemekleri yiyerek bitireyim dedim. Gayet iyi oldu bence. Öğleelma yememeliyim biliyorum ama sabah unuttum.demir hapı kullandığım icin biraz kabızlık olmasın diye elma veya kayısı kurusu yemeyi tercih ediyorum.

bende nısan sonunda 60 hedefim sonrasında 3 kg daha var. Olucaz cnm ben inanıyorum :)

İnşallah canım en az 2 gitmeli bu hafta inşallah.
İnşallah gıder cnm . Bu hafta 1,5 kg Hedef koydum bende

teşekkürler hepimiz bu haftayı daha iyi bitiricez inslh bende bu hafta yürüyüşe başlamaya calisicam

bende nısan sonunda 60 hedefim sonrasında 3 kg daha var. Olucaz cnm ben inanıyorum :)

bende kacgundur 70.5 da kaldım. ilk hedef hemen bu haftalar 68-69 ları görmekbiran önce görmem lazım ki sonra kendime 59 u hedef koyucam

Deteceye gıren arkadaşları tebrık edıyorum. gıremeyenlerede Geçmişolsun haftaya daha cok dıkkat edeceğizedeceğiz

evet haftaya hedefim yuksek bugun 4 km yurudum bu hafta gün atlamadan yuruyuse devam

Tebrikler....

Çok sağol minnom.Akşam yeşil fasulye var.yanında senin dediğin şekilde yapacağım yoğurdu , inşallah fayda eder.2 3 yıllık zerdeçal var etkisi gitmiş midir acaba
Bu arada fıstık çuvalının dibi göründü.pazara gidene kadar yok fıstık.

İnşallah canım gitsinde 1 e bile razıyım, sabit kalmasın yeter geçen hafta hep sabit kaldı.Sabit kalınca çok üzülüyorum.Çünkü çok çabalıyoruz.Emeğinin karşılığı mı almak istiyor insan.

Ayyy bendeeeee kupa almışım onthebeach birtanesinnn ellerine sağlık bebişimmmm

sabit kalmakya takılmamız tamamen psikolojik...

bunun matematiği farklı, devamlı aynı şeyi tekrar edip sıkıcı olmak istemiyorum ama, tartıda aynı kiloda olsak bile bu birşey ifade etmiyor...

hepimiz en az 500 gr yağ yakıyoruz haftada...

ama vücut onun yerine suyu hapsediyor ki, kütlesi azalmasın... yani direnç gösteriyor... fizik kuralı bu... tüm sistemler enerjilerini sabit tutmaya meyilli...

eğer biz o esnada aaa o kadddaaarrr emeğe hala kilo veremedim deyip de bozmazsak bir hafta sonra bırakıyor suyu ve verdiğimizi görüyoruz...

o psikolojiye meydan okuyun lütfen, bakın bu çokkkk önemli... yılmak yok yola devam, haftaya safralar atılmış herkes zayıflamış olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…