- 12 Kasım 2014
- 456
- 1.300
- 43
- 47
Tartı günümüz pazartesi mi arkadaşlar?
Çok sağol canım inşallah , bu sefer bakteriyel galiba çünkü tüm eklemlerim ağrıyor.Geçmiş olsun canım. Grip mi oldun.İnsallah biran evvel geçer.
Günaydın kızlar;
Akşam yemeğim;
1 dolu tabak yeşil fasülye
1 kase cacık sarımsaklı
biraz süs biberi turşusu
Sabah kahvaltısı;
Tarçınlı sütle karatay kahvaltısı.
Dr a da gitmedim durmadan parol içip duruyorum.Antibiyotiksiz atlatırmıyım dersiniz?
Gunaydin bayanlar
Dun sabah tartildigimda 59.4 cikmistim hatta birinci olmustum ☺
Bu sabah tartildigimda 59.7 olmus.dun ise
Sabah karatay kahvaltisi
Aksam koca bir tabak yumurtali kiymali ispanak
Salata
Yogurt
40 dk da bisiklet
Nicin boyle olmus olabilir ki ?
ben de söyliyim o zaman 63.7'ydim sabah oluyor böyle oynamalar, stres, uyku uyuyamamak, spor yapıyor ödemi ama biz kararlı şekilde üzerine gidiyoruzBen de bugün tartıldım üstelik wc den sonra 101.7cidim.
Tamam canım akşam yatmadanclimon sıkıp içtim.akşam gidince zancefil demleyeyim teşekkür iderimantibiyotiksiz, bol su içerek atlatmaya çalış, zencefil ve limona bas
Allah kolaylık versin hem ev hem iş hem bebek işin zor.Doktora çıkıp istirahat al istersen.Çok sağol canım inşallah , bu sefer bakteriyel galiba çünkü tüm eklemlerim ağrıyor.
antibiyotiksiz, bol su içerek atlatmaya çalış, zencefil ve limona bas
Çok iyi canım,tebrik ederim,süpersin.Ben de ümitle bekliyorum tartıda sevineceğim rakamları görmeyi.Tartıda 67800 ü görmek nedir yaSaadetten öliiiiciim
Sağol canım çok iyi besleniyorsun çok iyi vereceksin inşallah bu hafta.99 u bir görsen arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah.Çok iyi canım,tebrik ederim,süpersin.Ben de ümitle bekliyorum tartıda sevineceğim rakamları görmeyi.
Afiyet olsun canım35dk'lık yürüyüşümü yaptım.Ve koca bir tabak(baya koca :) ) kuru fasülye,kuru soğan(kokacak ama )salata
İnşallah canım ,ikili rakamları görmek çok hoşuma gidecek eminim.Sağol canım çok iyi besleniyorsun çok iyi vereceksin inşallah bu hafta.99 u bir görsen arkası çorap söküğü gibi gelecek inşallah.
Sağol frezyam.Afiyet olsun canım
canım çok sevindim süpersinTartıda 67800 ü görmek nedir yaSaadetten öliiiiciim
Afiyet olsun canım.sabah:1yumurta,6zeytin,peynir,çay
öğlenortakallı kereviz,kefir,3ceviz
Ay hadi darısı başımaTartıda 67800 ü görmek nedir yaSaadetten öliiiiciim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?