Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltım

2 haşlanmiş yumurta
Lor peyniri
Tere roka

1 saat tempolu yuruyus. Yurudum ama halen enerji tavan

Biraz once ihlamur yesil çay annemle beraber annem demisken hatun 2 kilo vermis tam yapmasada oda karataycı çıktı:)

Gecen sene karatay yapip kilo veren bir arkadasimi gordum halen incecik hic geri almamis kilo veremedigimi soyledim bu hafta uzulme direnç kirilacak vermeye devam edeceksin dedi onthebeach ayni senin dedigin gibi.

bu direnç nekadar sürüyordur acababenim karataya başlayalı 11 gün oldu tartida hala 70i görmek benim moralimi ve motivasyonumu 0 yapiyor 69un ucunu bi göremedim

Tatlım harika beslenmiş ve yürümüşsün tebrik ediyorum, dirençler kırılmak içindir, biz de kırıcazzzz

Not: annene bravo

Süreye çok takıl
bu direnç nekadar sürüyordur acababenim karataya başlayalı 11 gün oldu tartida hala 70i görmek benim moralimi ve motivasyonumu 0 yapiyor 69un ucunu bi göremedim

Sonuç mukemmel olacak yaza incecik giricez hayal et.
Bence boyle devam edersem haziran basinda yada ortasinda istedigim kiloya ulasirim

ya direnç enteresan... bir haftayı yiyor bazen daha da fazla... ama bir sökülmeye başlıyorsun ki, tadından yenmezzz sabret

Bugün yarın görürsün inşallah canım bende 4 yıldır ilk kez gördüm. İnsan mutluluktan uçuyor görünce, burda bir halay emojisi çekersin artık bizde seviniriz.

Akşam yemeğim:
Tepeleme bir tabak ciğer sote
Bir kase yoğurt
Evdekilere mücver yaptım kendime de bir tane omlet gibi unsuz yaptım
1 ceviz
4 gün kurusu
Emzirdiğim için kuru meyveleri bırakamıyorum ben.

Arkadaşlar öğle : 2.minik lahmacun ve aksam yemegim: çorba birazcık tavuk salata yumurtalı fasulye oldu. sabahtan ongordugum sekilde olmadi.Bugünde çok yedim.niye arttı benim iştahım anlamadım. Birde hasta olucam canım nasıl tatlı istiyor anlatamam. Ağlamak. İstiyorum

Aksam yemeğim
Yarim tabak kuru fasulye
Yarım çupra
Tere roka yesil sogan

Freyza__ ciger çok iyi geliyo karnı doyuyo insanin afiyet olsun
Aynen canım midem tıka basa dolu.Eritmek için yürüyüşe çıktım bende.Sanada afiyet olsun çipura ya bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…