Kıyamam yaa üzlme..bazen böyle kaçamaklar daha çok motive ediyor.yarın biraz azalt yediklerini ki dengelensin.kızlar akşam davete gittik çok güzel hazırlıklar yapmışlardı ve bende çok acıkmıştım dayanamadım bozdumkızlar yediklerimi yazıp sizinde canınızı cektirmiycem hepsi yasak seylerdi çok üzgünüm çok
evet yarın tekrar kararlı devamKıyamam yaa üzlme..bazen böyle kaçamaklar daha çok motive ediyor.yarın biraz azalt yediklerini ki dengelensin.
Bu aksami unut gitsin yarin sabah yine karatayla gune baslarsin olur biterkızlar akşam davete gittik çok güzel hazırlıklar yapmışlardı ve bende çok acıkmıştım dayanamadım bozdumkızlar yediklerimi yazıp sizinde canınızı cektirmiycem hepsi yasak seylerdi çok üzgünüm çok
şimdi ben 12000 adım yürüdüm bugün 2 saate yakın. yediklerimin ne kadarını tölere eder ki acepmüthişsin bu yürüyüş var ya yağları silip süpürmekte adeta... afiyet olsun canım, menü de ideal
afıyet olsun cnm. Çok gecmışolsunGünaydın kızlar;
Akşam yemeğim;
1 dolu tabak yeşil fasülye
1 kase cacık sarımsaklı
biraz süs biberi turşusu
Sabah kahvaltısı;
Tarçınlı sütle karatay kahvaltısı.
Dr a da gitmedim durmadan parol içip duruyorum.Antibiyotiksiz atlatırmıyım dersiniz?
Afıyet olsun :)Gunaydin bayanlar
Dun sabah tartildigimda 59.4 cikmistim hatta birinci olmustum ☺
Bu sabah tartildigimda 59.7 olmus.dun ise
Sabah karatay kahvaltisi
Aksam koca bir tabak yumurtali kiymali ispanak
Salata
Yogurt
40 dk da bisiklet
Nicin boyle olmus olabilir ki ?
Afıyet olsun cnmgünaydın arkadaşlar,
71 olur muyum diye bekler iken 71.4 ile güne başladım -100 gr. ama yoktan iyidir değil mi? hem dün ben çok yedim ama hep sağlıklı şeylerdi. yine.inş bugün toparlayacağım.
sabah: 1 elma , çay, sütlü kahve
öğle: peynirli omlet, mini kase kabuklu fıstık
aksam: tavuk, yumurtalı fasulye
yemeyi planlıyorum. bugünün sporu akşam evi toplamak ve ütü yapmak
Afıyet olsun cnm. Cok güzelGünaydınnnn
Sabah 8:30 da
2 yumurta
Peynir
Dereotlu domates
Ceviz
3 gün kurusu
7 zeytin
Sade nescafe
Cok sevındım cnm. HarıkaTartıda 67800 ü görmek nedir yaSaadetten öliiiiciim
Afıyetler olsun cnm35dk'lık yürüyüşümü yaptım.Ve koca bir tabak(baya koca :) ) kuru fasülye,kuru soğan(kokacak ama )salata
Afıyet olsun cnm. 2 öğün yıyebılsen aslında daha çabuk verırsınsabah:1yumurta,6zeytin,peynir,çay
öğlenortakallı kereviz,kefir,3ceviz
Cnm cok erken kahvaltı yapmıyorsan 2 öğün yemek daha ıyı.arada ne kadar zaman olursa o kadar yağ yakarız :)Ben de bugün çok yoğunum.öğlen sadece ceviz fındık badem atıştırdım.akşama ne bulucam bakalım
Afıyet olsun cnm. Annenede bravo valla :)Kahvaltım
2 haşlanmiş yumurta
Lor peyniri
Tere roka
1 saat tempolu yuruyus. Yurudum ama halen enerji tavan
Biraz once ihlamur yesil çay annemle beraberannem demisken hatun 2 kilo vermis tam yapmasada oda karataycı çıktı:)
Gecen sene karatay yapip kilo veren bir arkadasimi gordum halen incecik hic geri almamiskilo veremedigimi soyledim bu hafta uzulme direnç kirilacak vermeye devam edeceksin dedi @onthebeach ayni senin dedigin gibi.
Cok güzel yağ yskmışsındır. Yuruyus candır :)Oğlumu koydum arabasına yürüyerek markete gittim geldim parkta oynattım çok sıcak terden ıpıslak oldum.Akşamada yürüyüşüme çıkıcam yine.Bu gaz beni bir hafta götürür.Darısı hepinizin başına kızlar.
Inşallah cnmSüreye çok takıl
Sonuç mukemmel olacak yaza incecik giricez hayal et.
Bence boyle devam edersem haziran basinda yada ortasinda istedigim kiloya ulasirim
Afıyet olsun cnm :)Akşam yemeğim:
Tepeleme bir tabak ciğer sote
Bir kase yoğurt
Evdekilere mücver yaptım kendime de bir tane omlet gibi unsuz yaptım
1 ceviz
4 gün kurusu
Emzirdiğim için kuru meyveleri bırakamıyorum ben.
Cnm yedıklerınde yasak yok. Cok olsada önemlı degılArkadaşlar öğle : 2.minik lahmacun ve aksam yemegim: çorba birazcık tavuk salata yumurtalı fasulye oldu. sabahtan ongordugum sekilde olmadi.Bugünde çok yedim.niye arttı benim iştahım anlamadım. Birde hasta olucam canım nasıl tatlı istiyor anlatamam. Ağlamak. İstiyorum
Afıyet olsun cnm.Aksam yemeğim
Yarim tabak kuru fasulye
Yarım çupra
Tere roka yesil sogan
Freyza__ ciger çok iyi geliyo karnı doyuyo insanin afiyet olsun
Gecmışolsun cnm üzülme ama bı daha azıcık daha dıkkat et. Yarın toparlarsın:)kızlar akşam davete gittik çok güzel hazırlıklar yapmışlardı ve bende çok acıkmıştım dayanamadım bozdumkızlar yediklerimi yazıp sizinde canınızı cektirmiycem hepsi yasak seylerdi çok üzgünüm çok
Afıyet olsun cnm.Akşam yemeği
5 köfte
Karışık salata
Ayran
Koşturmaktan öldüm bugün
Geçmiş olsun canım.Biran evvel toplanırsın inşallah.Afiyet olsun.Günaydın herkese .Dr a gittim iğne yaptı ve antibiyotik verdi.3 gün de istirahat eve geldim yatıyorum ama ağdıdan uyuyamğyorum.
Akşam tavuk haşlama suyu ve eti
Soğan turp havuç lahana haşlaması kısırın yanına haşlamışlar ama ben kısır yemedim.
Sabah koca bir bardak tarçınlı sütle karatay kahvaltısı.
Ahhh bu oğluşlar bide küçük oluncaIyı Akşamlar arkadaşlar. Bu gun gelemedim kusura bakmayın yedıkletımı yazıp geçmişe bakacağım
Sabah
Sucuklu Yumurtalı Karatay kahvaltısı
Aksam ıkı kuş parmak büyüklüğünde Çarşaf Böreği(
Mercımek Çorba
Salata
1 saat tempolu yuruyus
2,5 lt su
Yesıl cay
Börekler olmadı kızlar farkındayım fakat oğlum cıkolata uzattı yemedım boregı uzattı onada yok dedım Israr edınce mecbur yedım. Sen yemezsen bıtırmem dıye tehdıt ettı. :))
Geçmişi okuyayım
Geçmiş olsun dinlenmek en buyuk ilaç yorma kendiniGünaydın herkese .Dr a gittim iğne yaptı ve antibiyotik verdi.3 gün de istirahat eve geldim yatıyorum ama ağdıdan uyuyamğyorum.
Soğan turp havuç lahana haşlaması kısırın yanına haşlamışlar ama ben kısır yemedim.
afıyet olsun cnm. Iyıce dınlen çabucak ıyıleşGünaydın herkese .Dr a gittim iğne yaptı ve antibiyotik verdi.3 gün de istirahat eve geldim yatıyorum ama ağdıdan uyuyamğyorum.
Aynen bıde sende yemıyorsun bende yemıcem dıye bılmışlık yapıyorlarAhhh bu oğluşlar bide küçük olunca
Benimkide ağzıma tıkıştiriyo bazen yemicem diye kafamı cevirdim birkaçkez şimdi o yapiyo bana
Aynen cnm yumurta yemekten gıdaklayacagımBen kahvaltı yapmadım bugün yumurta görmek istemiyorum.2 büyük bardak sütlü kahve içtim.3 ceviz 3 gün kurusu yedim.
Afiyet olsun canım.Aynen cnm yumurta yemekten gıdaklayacagım
Kıymalı nohutu salata ysptım bende sabah
Afıyet olsun cnm.Kahvaltım
Lor ve yesil soğanlı omlet
Roka tere
Fistik ve badem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?