Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bir saat tempolu yuruyusumu de yaptim simdi yesil cayimi icip gune enerjik devam
Pazardan beri kilo verdigime eminim yürüyüş harika birsey
Baskül aldın mı canım ?Gitmiştir kilolar mutlaka . Yürüyüş çok iyi geliyor.

Baskül aldın mı canım ?Gitmiştir kilolar mutlaka . Yürüyüş çok iyi geliyor.
Yarin alicam canim
çabuk yorulurdum nefes nefese kalirdim iki haftadir yuruyorum vucut hemen adapte oldu. Iki arkadasim karayata basladi bugunde yuruyuse beraber gittik iyice motive oluyorum...

Bugün de ben çok kaçırdım kahvaltıyı
Ev yapımı poça
Bi kurabiye
Biraz patates
Şekerli çay offffff
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum.sohbet vs derken yedim.akşama ne yesem telafi olur kızlar

Çok geçmiş olsun canım

Yarin alicam canim
çabuk yorulurdum nefes nefese kalirdim iki haftadir yuruyorum vucut hemen adapte oldu. Iki arkadasim karayata basladi bugunde yuruyuse beraber gittik iyice motive oluyorum...
Harika adına çok sevindim yürüyüşe arkadaşlar la çıkmak gibisi yok . Zamanın nasıl geçtiğini insan farketmiyor bile.

Salata ve haşlanmış et iyi olur canım.

protein ağırlıklı ye mutlaka yürüyüş yada spor yap ki telefi olsun cnm

çocuk var yürüyüş yapamam falan filan sizlanmalarimi bıraktım bugün düşününce imkansız hic bir şey yokturkendi kendime hirslanmalisin yaza çok az kaldi dedim sonuçta havalar artık güzel koy çocuğu arabaya yürü dedim kendime ve bugünde başladım hadi hayırlısıbiz istersek herşey yaparız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…