Baskül aldın mı canım ?Gitmiştir kilolar mutlaka . Yürüyüş çok iyi geliyor.Bir saat tempolu yuruyusumu de yaptim simdi yesil cayimi icip gune enerjik devam
Pazardan beri kilo verdigime eminim yürüyüş harika birsey
Yarin alicam canimBaskül aldın mı canım ?Gitmiştir kilolar mutlaka . Yürüyüş çok iyi geliyor.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese .Dr a gittim iğne yaptı ve antibiyotik verdi.3 gün de istirahat eve geldim yatıyorum ama ağdıdan uyuyamğyorum.
Akşam tavuk haşlama suyu ve eti
Soğan turp havuç lahana haşlaması kısırın yanına haşlamışlar ama ben kısır yemedim.
Sabah koca bir bardak tarçınlı sütle karatay kahvaltısı.
Süper valla bravo.Bir saat tempolu yuruyusumu de yaptim simdi yesil cayimi icip gune enerjik devam
Pazardan beri kilo verdigime eminim yürüyüş harika birsey
Harika adına çok sevindim yürüyüşe arkadaşlar la çıkmak gibisi yok . Zamanın nasıl geçtiğini insan farketmiyor bile.Yarin alicam canim
çabuk yorulurdum nefes nefese kalirdim iki haftadir yuruyorum vucut hemen adapte oldu. Iki arkadasim karayata basladi bugunde yuruyuse beraber gittik iyice motive oluyorum...
Salata ve haşlanmış et iyi olur canım.Bugün de ben çok kaçırdım kahvaltıyı
Ev yapımı poça
Bi kurabiye
Biraz patates
Şekerli çay offffff
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum.sohbet vs derken yedim.akşama ne yesem telafi olur kızlar
Olur canim sabahi unut aksam icin sebze yemegi tercih et yogurt ye ve geçe birakmaSüper valla bravo.
Şu azim bende de olsa
Gerçekten muhabbetle baya iyi oluyormusHarika adına çok sevindim yürüyüşe arkadaşlar la çıkmak gibisi yok . Zamanın nasıl geçtiğini insan farketmiyor bile.
Yulaf lapasi hiç yemedim sana afiyet olsun canimBen bugun bir atım:
Sabah elmalı tarçınlı yulaf lapa
Aksam elmalı tarçınlı yulaf lapa.
İster ceza deyin ister metobolizma şaşırtmaca
protein ağırlıklı ye mutlaka yürüyüş yada spor yap ki telefi olsun cnmBugün de ben çok kaçırdım kahvaltıyı
Ev yapımı poça
Bi kurabiye
Biraz patates
Şekerli çay offffff
Uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla buluştum.sohbet vs derken yedim.akşama ne yesem telafi olur kızlar
Ben bugun bir atım:
Sabah elmalı tarçınlı yulaf lapa
Aksam elmalı tarçınlı yulaf lapa.
İster ceza deyin ister metobolizma şaşırtmaca
Kesinlikle..protein ağırlıklı ye mutlaka yürüyüş yada spor yap ki telefi olsun cnm
Süper telafi canım.bu gün dünün telafisi süper yapıldı kızlar hala karatay kahvaltısı ile duruyorum1 saat kondisyon bisikleti,1 saat yürüyüş yaptım akşama da fırında tavuk ve yeşillik hazır bugün mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?