Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim tatlı isteğimi azaltıyor ve doyurucu oluyor.bir çorba kasesi kadar yiyorum
Geçen sene diyetisyen vermişti bana da yulaf lapası.lezzetli aslında.
1 bardak sütle 2-3 kaşık yulaf kepeğini kaynatıyorsun.içine tatlı krizine göre meyve koyoyorsun.elma,armut,hurma.biraz da çiğ ceviz,fındık,badem vs.
Aslında kadının verdiği diyette tam karataydı.ara öğün yok.çok acıkırsan ayran,kefir içiyosun.
Meyve yemek istersen de yanında ayran tüketiyosun ki glisemik indeksi yüksek olmasın
Senin tarifin nasıl canım?

Bende Bu tarifle yapıp yiyorum.

Ooow kiyamam demek o kadar fenaydin, tavuk suyuna corba icmelisin. O
Günaydın kızlar.Herkes nerelerde çok tenhalaştı buralar.

Dün doktor kontrollerim vardı yazamadım kızlar, bir süre yağlı süt ürünü ve yumurta yemeden ve kırmızı ete dokunmadan diyete devam etmek zorundayım, zira kolesterolüm tavan yapmış, 320 ile rekora koşuyor her an kalp kreizi ya da inme geçirebilirim yani o derece...

Suç bende abandım biraz, benim genetik olarak kolesterol değerlerim yüksektir ondan yumurtaya dikkat etmeliydim, yani hergün 2 yumurta, öğle akşam bol yağlı keçi yoğurtları, keçi sütlerine, avuç avuç fındıklara gerek yoktu... hele hele kolesterolü tavan yaptıran kalamar, ahtapot, karides falan

Neyse dün sadece balık salata yedim...

Sabah kilom, tuvalete çıkmadan 62.7 kg... arkadaşlar 5 aydır görmemiştim bu değeri...

Bugün sabah yediklerim

Yeşillikleri sıkıp yaptığım yeşil su
Bir kase sütlü yulaf
yarım kivi

süper canım çok sevindim darısı başımaharika vermişsinbu arada geçmiş olsun dikkatet buara sebze ağırlıklı beslen

Geçmiş olsun canım yediklerine dikkat et sağlık çok önemli.Kilona çok sevindim gözün aydın.

Hanımlar

Karatay hocanın diyeti mükemmel ancak biz kendisine muayene olmadığımız ve hepimiz de farklı farklı genetik, kilo ve diğer özelliklere sahip olduğumuz için vücudumuza göre bu diyeti uygulamalıyız...

Mesela

Yumurtadan böğk geldi diyenler

Hergün iki yumurta yemesinler... bir tane yeter... hatta iki günde bir de olur...

Yağ faydalı da... benim gibi kolesterol problemi yaşamamak için daha az yağlı peynir ve yoğurtlara bakabilirsiniz...

Kırmızı ete dikkat etmek gerekebilir...

Her öğün fındık fıstık yemeyin, bir avuç sabah kahvaltıda yeterli...

Tecrübelerime dayanarak sizleri böyle uyarma gereği duydum... zayıflıycam derken kolesterol manyağı olmayalım

Hepiniz öpüldünüz, minnak bedenlere doğru emin adımlarla ilerleyelim arkadaşlar

Ha bu arada yürüyüş, hareket şarttt

Sabah kahvaltım:
Lorlu taze soğanlı omlet
Zeytin
2 ceviz
3 gün kurusu
Bende kendi çizelgeme göre dün 3 haftamı doldurdum. Çarşambadan çarşamba ya benim çizelge.1400 Gr vermişim.1 marttan itibaren toplam 5500gr gitmiş.Amacıma 7 kilo kaldı.Tipim değişti.Eski pantolon larım oluyor artık çok mutluyum.

Harika, emeklerimizin karşılığını almaya başladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…