Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yok arkadaşım ben okuyorumda yazdıklarını fazla tecrubeli biri olmadıgımdan hemde fazla mesaj kirliligim olmasın diye fazla yazmıyorum .yoksa tüm arkadaşların yazdıklarını okuyorum.benimde birkaç soru sormuştum cevap alamadım .ama mesaj yogunlugundandır diye düşünüyorum.

hayırlara gıtsın canım sebzesız olmaz bulmaya calıs yaa

sagol canım bu gazla ben butun evı kırklarım

hocanın hangi kitabı geldi yenisimi eskisimi?

yeni kitabının adı nedir bilen varmı?

major nikli arkadaşım

yazı dili zordur bilirsin.. bazen ucu açık anlamlara yol açabiliyor

senin üslubundan samimi omadığın izlenime kapılmış arkadaşlar,

sen de öyle olmadığını belirtmişsin..

o zaman konuyu kapatıp burdaki bilgilerden paylaşımlardan faydalanmaya bakalım..her birlikte..

belli ki karşılıklı yanlış anlaşılmalar olmuş,bu topikteki herkes çok sevecen insanlardır..

dikkat ettim senin sorduğun her soruya herkes elinden geldiği kadar cevap vermiş,seni dışlamak gibi bir niyet

olsa bunu yapmazlardı...

dedim ya yazı dili zor.. bazı yerlerde sanki biraz matrak geçiyor gibi olmuşsun amacın bu olmasa bile...

haydi kilo vermeye devam edelim..problem yok..

sen de katılmaya devam et...

Son düzenleme:
papadiye kullanıcı isimli hanımefendi cıvıklık yaptığımı iddia etmişsiniz. ben sadece eğlenmek istediğim için üslubum o şekildeydi. sizler çok eğlenceliydiniz ve ben de buna katılmak istedim. farkettiyseniz şu anda çok ciddi konuşuyorum çünkü sizinle eğlenemeyeceğime emin oldum. böyle mi konuşmalıydım aranıza girebilmek için? cıvıklık demişsiniz... şöyle bir dönüp bakın önceki sayfalara... benden başkalarının yazdıklarına... ben daha da cıvık yazılar görüp eğlendim misal... benim cıvıktan kastım burada kötü bir şey değil. espirili, mizahi sohbeti kastediyorum. birileri birini itsin, sevmesin, itici bulsun... hemen arkasında, ya evet ben de itici buldum... hemen arkasından başka biri, aslında şöyle bir bakınca haklısınız, evet itici bu kız... çok kolay peşisıra gelmek "üzmek" için. tebrik ediyorum sizi...

kızlar bugün tarçınlı yeşil çay içtim.tarçının kan şekerini yükselttiğini duymuştum bizim diyette yasak mı?

canım tarçın kan sekerini dengeler diye biliyorum

canım hep okuyorum amam hastayım fena halde pek evde bakamıyorum okuldada tenefüs ve öğle arlarında yazabiliyorum

sabah 3 kayısı+ su+ 1 yumurta +4-5 ceviz+ 6 zeytin +2lokma ekmek+biraz peynir+1 biber

kızlar ekmeği neden yedim çünkü afedersiniz ama popom acımaaya başladı yine inanın çok zor ve sürekli ondan mı bundanmı diye düsünüyorum aptalca gelecek size belki ama 3 lt ye yakın su içiyorum ondanmıki :26: cevizden miki:26: ekmek yememektenmiki:26: antibiyotiktenmiki :26:düsünmediğm sey kalmıyor ya valla bulamadım

afiyet olsun cnm mutlaka dene maydonozlu kaşarlı omletii
bu arada daha önce yazmştm ama görmedin sanırım. senin netten bulduğun patlıcanlı böreği denedim cnm da ehhh işte olduu ne bilim sulandı bayaa çekmedei de suyunuu belki ben yapamadımm

loxii neredesin bak ben bugun -200 vermişim hayret de ne hayret işdir bu..

hemen sabah kahvaltımı yazıyorum..

1 çorba kasesine doldurdum ceviz kuru üzüm incir kayısı yedim
3 yumurtadan omlet yaptım çocuklrla beraber yedik ben tahmini 2 ye yakınını yemişimdir.
peynir
çay

zaten bana "tatlım" diye hitap edip yardımcı olmaya çalışan insanları gördüm ama buna rağmen dün gece bu siteden çıkmaya karar verdim çünkü gerçekten üzüldüm ve alındım. haksızlık yapıldı. bu kadar kolay olmamalı. yine de sorularıma cevap yazanların ellerine emeklerine sağlık. ben öğretene çok saygı duyarım. karatay da öğretiyor kitaplarıyla evet, ama ona hatun diye hitap ederek saygısızlık yaptığımı düşünmüyor, kitabını birçok tanıdığım gibi korsan değil de emeğine saygı duymak niyetiyle gidip orjinal alarak, tvde çıktığında gidip dinleyerek ona yeterince saygı duyduğuma inanıyorum.

Arkadaşlar bu mesajıma cevaplarınızı bekliyorum çünkü çok merak ediyorum.

Ayrıca arkadaşım haklısın aslında çevremdekilerde gerek yok diyorlar.Ama bence 5 kilo fazlam var.Soyunup kendime bakınca gözüme çarpan ilk şey koca basenlerim.Birde Belim henüz ideal boyutunda değil can simitlerim var demiştim daha önce D: istediğim ölçüde olmak istiyorum.
Giysilerden yağ fışkırsın istemiyorum.

Evet ben de major arkadaşımızın dalga gecmek birilerinin asabını bozmak için burada olduğuna inanmıyorum, yanlış anlaşmalar olabilir keşke olmasaymış ama olmuş artık, zumush arkadaşımın da dediği gibi uslup farkı.. şu 3 günlük dünyada kimse kimseyi gereksiz yere üzmesin germesin değil mi? :103:

tienen arkadaşım, günde 5 km yürüyün ve istediğinizi yiyin diyor canan hoca bir çok tv programında.. ama kitabı okursan bu yeme programının bir diyetten çok hayat boyu sürmesi gereken, bizleri bir çok hastalıktan koruyacak beslenme stili olduğunu göreceksin.

size beni yanlış anlamadığınız için teşekkür ederim.

bu arada çok yazmışım, dilerseniz konuyla alakasız diye şikayet edebilirsiniz ben silemiyorum yazdıklarımı. ama bunları söylemem gerekti. benim yazdıklarımın konuyla alakası yok. diyetle alakalı yazılanların arasında kendimi savunmaya kalkmam rahatsız etmiş olabilir. yersiz görülebilir. ama yine burada suçlandığım için burada cevap yazmam gerekti. kimi kırdıysam bilmeden affola...

sabah sabah yumurta kokusu beni çoğu zaman rahatsız ediyor

ama yumurtayı küçük küçük doğrayıp üzerine azcık pul biber,karabiber ve kuru nane attığınız zaman

tadı çok güzel oluyor hatta sumak da katarsanız güzel bir karışım ortaya çıkıyor.. doğal tuzlu bir tadı vardır sumağın

çok lezzetli oluyor..tuz yerine salatalara,çorbalara bol bol atıyorum ben,hem ekşi hem tuzlu aromasını hoşuma gidiyor..

yumurtayı zor yiyen arkadaşlara tavsiye ediyorum..denemekte fayda var

Haşlanmış yumurtaları istediğimiz büyüklükte kesip, üzerine aynı mantıda olduğu gibi sarmısaklı yoğurt ve tereyağında pul biber sosuyla tadlandırıp kahvaltınızda afiyetle yiyebilirsiniz.. çok enfes oluyor :131:

bencede spor yapmalısın,çok yeseydin bizler gibi tombik olurdun yani demekkki yemen iyi ve dengeli bilmemde yinede ve sunu unutma her kadının 5 kilo fazlası olurmus

olmaz mı , okurken bile beyinde hoş bir tat bırakıyor. Zaten ben sarımsaklı yoğurt döktükten sonra kösele ayakkabı bile yenir grubundanım.

BU öğlen de havucu kavurup sarımsaklı yoğurt döküp yiyeyim diye plan yapıyordum. (Üstüne de ceviz tabii)

canım denemedım ama super bıseye benzıyo yarın sabahkı menum bellı oldu loxıcım duydunmu tarıfı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…