kızlarrrr son 1-2 gündür yazdıklarıma hiç kimse cevap yazmıyor neden acaba?:26:söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama tutamadıom kendimi en sonunda.Hocaya soru sordum,cevapladı,hemen koşa koşa burada paylaştım,hiiiç bir yorum yazan olmadı,hocanın yeni kitabı çıkmış 12 sinde haberiniz var mı,kitaptan edindiniz mi dedim yine aynı şekilde cevapsız kaldım.Menülerime arada sırada çikolatalı pasta,hamburger vs.. yazıcam bakalım yine tepkisiz mi kalacaksınız..Acaba görünmez mi oldum ben :26: Küstüm işte:113:
yooookk yememmm sizi kandırmak için öyle yazarım demek istedimsaphiraaaaaa,kankammmmmmmmm,
küsme sakın,görmez olurmuyuz senı,ben şahsen bılgım olmayan konularda yorum yapmıyorum bosu bosuna yer kaplamamak ıcın,stevıanın ne oldugunu hıc bılmıyorum,hocanın kıtabı da bayramdan sonra cıkacaktı sanırım:44:
sakın pasta ,hamburger ,pirinç lapası yeme ,serbest gün yapma
canan hocanın yeni kitabının adı ne_? hemen alayım. bu arada sabah kahvaltım.peynirli 2yumurtadan omlet,ceviz,2 kayısı,2 salatalık,10 zeytin. kızlar bu arada ben dün gece 2 kase muhallebi yaptım resmen gözüm döndü yaaa..doğal süt alıyorum şileden,onunla yapmıştım.1,5 litre süte yarım su bardağı şeker ile yapmıştım muhallebiyi.ama hemen midem şişti.
acaba bugün tartılsam mı?cumaya diye düşünmüştüm ama sabredemeyeceğim tartılacağım.
Super anne Kendıne ıyı bak Kolay gelsın hepımıze
ohhh afiyet olsun ve sporun için de bravogünaydın canlar,klasik kahvaltıyla güne başladım ,sporumu da yaptım şimdi ihmal ettiğim ev temizliğine girişicemHepinize güzel bir gün diliyorum
afiyet olsun canım,menü çok güzelgünaydın kızlar yepyenı bır gune merhaba
1. öğün
7adet siyah zeytın
3-4 cevız
1avuc beyaz peynır
2 ince dılım dana jambon
2 dılım salatalık
2 dılım domates
sekersız cay
sımdıye kadarda 2 sb ılık su
bende bıkıyorum bu mahalle baskısından anam hıc lafta anlamıyolarcanım masal anlatmıs zaten oranları hesaplamayı,zaten cogumuz kendımız hesaplayıp mesaj atıyoruz sana.sen sadece bılmeyen 1-2 kişininkini yaparsın.özel msg alabılıyorsun dimi?
ayy evet kurtuldum,1 ay rahatım gün mün yok
ayy canım mahalle baskısından yedim valla,dinlemiyor bizim gündekiler sağlıklı beslenıyorum,kendime saygım var falan
bır de hiç tat almadım pastadan desem inanırmısın,yaşlı insanlar gibi oldum,ağzımın tadı gitti iyice:26:
aaa bir ihtimal daha var,çiğköftenın üstüne yedim pastayı,ondan da olabilir:44::44::44::44:
saphıracım sen bu topıcın olmazsa olmazısın desem yeterlı olur sanırımkızlarrrr son 1-2 gündür yazdıklarıma hiç kimse cevap yazmıyor neden acaba?:26:söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ama tutamadıom kendimi en sonunda.Hocaya soru sordum,cevapladı,hemen koşa koşa burada paylaştım,hiiiç bir yorum yazan olmadı,hocanın yeni kitabı çıkmış 12 sinde haberiniz var mı,kitaptan edindiniz mi dedim yine aynı şekilde cevapsız kaldım.Menülerime arada sırada çikolatalı pasta,hamburger vs.. yazıcam bakalım yine tepkisiz mi kalacaksınız..Acaba görünmez mi oldum ben :26: Küstüm işte:113:
bence dıyet yapman luzumsuz arkadasımSormak istediğim bir soru var...
Benim kilo 53 ve ben 48e düşmek istiyorum ideal kilom 48.Kısa sürede verebileceğime inanıyorum bu beslenme şekline devam ederek ve egzersiz yaparak.Ama takıldığım bir konu,belki daha önce çok sorulmuştur.Örneğin ben 2 ayda verdim diyelim bu kiloyu.İstedim kiloya ulaşınca yemeklerime canım ne isterse katsam yine 3.öğün yemeye devam etsem kilo vermeye devam edermiyim? Yoksa aksine kilomu alırım.Olduğum kiloda kalmak istiyorum 48'e düşünce.Ne yapmam gerekiyor?
yedınmı yanı muhallebıyı anlamadım:44:canan hocanın yeni kitabının adı ne_? hemen alayım. bu arada sabah kahvaltım.peynirli 2yumurtadan omlet,ceviz,2 kayısı,2 salatalık,10 zeytin. kızlar bu arada ben dün gece 2 kase muhallebi yaptım resmen gözüm döndü yaaa..doğal süt alıyorum şileden,onunla yapmıştım.1,5 litre süte yarım su bardağı şeker ile yapmıştım muhallebiyi.ama hemen midem şişti.
acaba bugün tartılsam mı?cumaya diye düşünmüştüm ama sabredemeyeceğim tartılacağım.
gunaydın arkadasım.bende gunlerdır ev ısını sallıyorum şöyle dıp kose gırmek sart oldu valla bırı gaz versede kalkıp yapsamgünaydın canlar,klasik kahvaltıyla güne başladım ,sporumu da yaptım şimdi ihmal ettiğim ev temizliğine girişicemHepinize güzel bir gün diliyorum
kahvaltı
kıvırcık nane roka maydanoz dereotu sogan domates
zeytın 2yumurta pulbıber beyazpeynırlı salata
2kayısı 3badem 1kuruerık omega3
kıraz sapı cayı
MerhabaMerhaba arkadaşlar,
perşembe günü başladım diyete sıfır un sıfır şeker sloganıyla. Kitap dün geldi bir solukta okudum. Yaşam boyu uygulamamak intehar olur hissine kapılıyor insan.
Ancakkk sabah dayanamadım tartıldım 82 gösterdiPerşembeden bu yana harfiyen uyguluyorum sanırım hiç fark yok. Kendimi çok tok hissediyorum. Ne zaman kilo vermeye başlarım Bugün enerjim düştü sanki hiç fark yok gibi...
teşekkür ederim canımbende bıkıyorum bu mahalle baskısından anam hıc lafta anlamıyolarasosyal olacaz bu yuzden nerdeyse..yemedıgımızden damak tadımızdanda sılındı o tur yıyecekler yıyınce ya mıdede sorun oluyo ya vıcdanda
saphıracım sen bu topıcın olmazsa olmazısın desem yeterlı olur sanırım
bence dıyet yapman luzumsuz arkadasım
yedınmı yanı muhallebıyı anlamadım:44:
gunaydın arkadasım.bende gunlerdır ev ısını sallıyorum şöyle dıp kose gırmek sart oldu valla bırı gaz versede kalkıp yapsam
ne zamandır omlet yemiyorum,ben de yarın yapayım şu maydonozlu omlettengünaydınn arkadaşlarrr
kahvaltımm
2 yumurtadan maydonozlu omlet( loxi tarifli)
bol zeytin-peynir
domates- biber baharatlandırılmış
ceviz-kayısı-kuru erik
yeşil çay
ooo süper salatakahvaltı
kıvırcık nane roka maydanoz dereotu sogan domates
zeytın 2yumurta pulbıber beyazpeynırlı salata
2kayısı 3badem 1kuruerık omega3
kıraz sapı cayı
senın kadar ıyı nıyetlı olamıycam mattıkacım.sacma sapan konusuyo hocadan hatun dıye bahsedıyo butun cıvıklıgına ragmen onu cıddıye alan arkadasların(ornekse saphıra)emegıne saygısızlık edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?