Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Süpersin süperrrr
Benim hedef kilomdasın ne güzel.

Bir ay bile dolmadan harika bi sonuç bu.kutlarım canım.
Hızlı hızlı size yetişmem lazım.

Gecmis olsun...
Çok sevindim 60 a az kaldı

Bence rakama çok çok takilma aynada gordugun seni mutlu ediyorsa ne guzel
Ben dun tartildim 200 gr gitmis 3 gunde ama suzuldum baya yani 2 vermis gibi duruyorum bence

Bence rakama çok çok takilma aynada gordugun seni mutlu ediyorsa ne guzel
Ben dun tartildim 200 gr gitmis 3 gunde ama suzuldum baya yani 2 vermis gibi duruyorum bence
Aynen canım gitmiştir.Karbonhidrat yok şeker yok vücudun enerji için harcayacağı kendi yağımızdan başka bir şey yok.Mutlaka gitmiştir.Bende inanıyorum.

Merhaba, topiğin tekrar şenlenmesine çok sevindim zira ben de sıkı birşekilde tekrar karataya dönüş yapmalıyım. Eskiden çok güzel bir grubumuz vardı burada, güle oynaya sağlık kazanırdık Tartı günü varsa kızlar ben de katılmak isterim.. Çete lideri belli mi, şöyle eli

hoşgeldin canım pazar pazartesi tartiliyoruz onthebeach liste yapıyor

tartida gr gr gidiyor ama aynada goruntu harika kızlar demekki sıkılaşarak incelerek veriyoruz ve bu harika bir şey bence mezurede kullanın ve farkı görün derim

evet ya görüntü muhteşem farklı oluyor... zaten o şlişilikler gidince bir dirilik geliyor ki tadından yenmiyoooorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…