Aynen canımHarika, emeklerimizin karşılığını almaya başladık
Süpersin süperrrrOoow kiyamam demek o kadar fenaydin, tavuk suyuna corba icmelisin. O
Dün doktor kontrollerim vardı yazamadım kızlar, bir süre yağlı süt ürünü ve yumurta yemeden ve kırmızı ete dokunmadan diyete devam etmek zorundayım, zira kolesterolüm tavan yapmış, 320 ile rekora koşuyor her an kalp kreizi ya da inme geçirebilirim yani o derece...
Suç bende abandım biraz, benim genetik olarak kolesterol değerlerim yüksektir ondan yumurtaya dikkat etmeliydim, yani hergün 2 yumurta, öğle akşam bol yağlı keçi yoğurtları, keçi sütlerine, avuç avuç fındıklara gerek yoktu... hele hele kolesterolü tavan yaptıran kalamar, ahtapot, karides falan
Neyse dün sadece balık salata yedim...
Sabah kilom, tuvalete çıkmadan 62.7 kg... arkadaşlar 5 aydır görmemiştim bu değeri...
Bugün sabah yediklerim
Yeşillikleri sıkıp yaptığım yeşil su
Bir kase sütlü yulaf
yarım kivi
Bir ay bile dolmadan harika bi sonuç bu.kutlarım canım.Sabah kahvaltım:
Lorlu taze soğanlı omlet
Zeytin
2 ceviz
3 gün kurusu
Bende kendi çizelgeme göre dün 3 haftamı doldurdum. Çarşambadan çarşamba ya benim çizelge.1400 Gr vermişim.1 marttan itibaren toplam 5500gr gitmiş.Amacıma 7 kilo kaldı.Tipim değişti.Eski pantolon larım oluyor artık çok mutluyum.
Gecmis olsun...Ooow kiyamam demek o kadar fenaydin, tavuk suyuna corba icmelisin. O
Dün doktor kontrollerim vardı yazamadım kızlar, bir süre yağlı süt ürünü ve yumurta yemeden ve kırmızı ete dokunmadan diyete devam etmek zorundayım, zira kolesterolüm tavan yapmış, 320 ile rekora koşuyor her an kalp kreizi ya da inme geçirebilirim yani o derece...
Suç bende abandım biraz, benim genetik olarak kolesterol değerlerim yüksektir ondan yumurtaya dikkat etmeliydim, yani hergün 2 yumurta, öğle akşam bol yağlı keçi yoğurtları, keçi sütlerine, avuç avuç fındıklara gerek yoktu... hele hele kolesterolü tavan yaptıran kalamar, ahtapot, karides falan
Neyse dün sadece balık salata yedim...
Sabah kilom, tuvalete çıkmadan 62.7 kg... arkadaşlar 5 aydır görmemiştim bu değeri...
Bugün sabah yediklerim
Yeşillikleri sıkıp yaptığım yeşil su
Bir kase sütlü yulaf
yarım kivi
Çok mutlu olurum canım.Bir ay bile dolmadan harika bi sonuç bu.kutlarım canım.
Hızlı hızlı size yetişmem lazım.
Süpersin süperrrr
Benim hedef kilomdasın ne güzel.
Bence rakama çok çok takilma aynada gordugun seni mutlu ediyorsa ne guzelSabah kahvaltım:
Lorlu taze soğanlı omlet
Zeytin
2 ceviz
3 gün kurusu
Bende kendi çizelgeme göre dün 3 haftamı doldurdum. Çarşambadan çarşamba ya benim çizelge.1400 Gr vermişim.1 marttan itibaren toplam 5500gr gitmiş.Amacıma 7 kilo kaldı.Tipim değişti.Eski pantolon larım oluyor artık çok mutluyum.
Aynen canım gitmiştir.Karbonhidrat yok şeker yok vücudun enerji için harcayacağı kendi yağımızdan başka bir şey yok.Mutlaka gitmiştir.Bende inanıyorum.Bence rakama çok çok takilma aynada gordugun seni mutlu ediyorsa ne guzel
Ben dun tartildim 200 gr gitmis 3 gunde ama suzuldum baya yani 2 vermis gibi duruyorum bence
hoşgeldin canımMerhaba, topiğin tekrar şenlenmesine çok sevindim zira ben de sıkı birşekilde tekrar karataya dönüş yapmalıyım. Eskiden çok güzel bir grubumuz vardı burada, güle oynaya sağlık kazanırdıkTartı günü varsa kızlar ben de katılmak isterim.. Çete lideri belli mi, şöyle eli
tartida gr gr gidiyor ama aynada goruntu harika kızlar demekki sıkılaşarak incelerek veriyoruz ve bu harika bir şey bence mezurede kullanın ve farkı görün derim
Ne güzel seni görmek, 3 yıldan bu yana ne durumdasın? Kilonu halen koruyorsundur ama artı olarak ne kattın hayatına karatayla yaz da bizlere daha iyi motive olamaz..Diyete devam edin yılmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?